Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Hlavní News comments SGA-PROJECT.COM 2.2.2008 - Atlantis bude mít nového velitele

2.2.2008 - Atlantis bude mít nového velitele

Všechny komentáře ke staršímu webu, který byl zrušen roku 2016

Příspěvek 02.2.2008 13:37:05
stalker Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Ze zaručených zdrojů jsem slyšel, že tam nebude trojdíl, čtyřdíl, ale dokonce pětidíl či šestidíl nabušený akcí, noví i staří nepřátelé a vývoj postav bude takový jako nebyl za celé čtyři sezóny dohromady! :lol:

Elizabeth byla v každém díle ale Sam už ne. Nevím jak ostatní, ale prostě si připadám, jako by na mě chtěli ušetřit, když v podstatě vyřadí jednu hlavní postavu nebo jí dají jen pár "štěků" za díl.

Nevím, nějak mě nesebralo, že tam nebude Elizabeth a že tam nebude Carterová mě určitě taky nevezme. Prostě tam šoupnou někoho jiného, který se bude najednou chovat stejně moudře a obětavě a všichni jej budou mít rádi. Město se nezboří, Wraithů neubude a chleba taky nezlevní.
Tým SG-37,5
kapitán Becher

[img][http://img181.imageshack.us/img181/6158/podpisnovywu3.jpg]http://img181.imageshack.us/img181/6158/podpisnovywu3.jpghttp://[/img]
Technická civilizace vzkvétala
Vánoční povídka

Příspěvek 02.2.2008 13:47:00
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

Tak mě teda vyhození Elizabeth sebralo. Vyhodit Elizabeth a dát tam Carterovou byla blbost, ale smířila jsem se s tím...aby se později ukázalo, že to byl levný reklamní trik, který nevyšel. Měli počítat s tím, že Amanda nebude další rok moct a nedávat ji přímo velení nad expedicí. Kdyby byl jenom velitelka lodi, rozhodně by se to dalo líp okecat a hlavně by to nebyl takový zvrat.
Já jen doufám, že to nebude nějaká další "hvězda" z SG1. To by určitě zase musel letět někdo jiný z SGA, aby se ta "hvězda" mohla zaplatit. Měli to nechat, jak to bylo. Nebo neslibovat něco, co nemohli splnit...jsem znechucená. :?
Doufám, že když už někdo, tak Caldwell. Je tam od 2. řady, zná to tam, má už vypracovanou chemii s postavami...Ellise ne, to je děsné bezmozkové stvoření, které by papouškovalo rozkazy od IOA a je to zelený mozek, který nemůže velet civilní expedici složené převážně z vědců. Pořád je to civilní expedice. Caldwell je sice taky voják každým coulem, ale už tam ten rytmus a lidi pochopil.
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 02.2.2008 13:59:07
Syrestesia Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Já si tak trochu myslím na Woosleyho. :oops: Čekám, že ho tam bude chtít protlačit IOA. Na první pohled je to padavka, ale zase má velké předpoklady se rozvíjet z pouhého byrokrata. Na Atlantis by to navíc znamenalo oživení - jeho jmenování by zvedlo bouři nevole a chvíli by trvalo, než by se zadaptoval a ostatní ho přijali. Mohlo by tak vzniknout dost zajímavých situací.
Dear diary, why does no one understand me?
I am not mad.

Příspěvek 02.2.2008 14:01:12
General
General

Odpovědět s citací

To je nápad :D Přiznám se...docela se mi to líbí. Robert Picardo je skvělý a rozhodně by to vyvolalo zajímavou situaci...jestli by to tedy dokázali zajímavě napsat, že? Ze jmenování Carterové taky mohla vzniknout "zajímavá" situace a co se stalo? Velké nic...
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 02.2.2008 14:01:26
Dwayne Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Docela pěkný by bylo, kdyby velitelem Atlantis udělali O´neilla. Hodnost na to má, s Atlantis má taky už svoje zkušenosti, neni to idiot, takže jako velící by byl ideální. Ovšem pochybuju, že by ukecali Andersona, aby jim udělal pravidelnou postavu na celou sérii nebo na víc.
Vítězství ukazuje sílu.
Vítězství bez boje ukazuje skutečné znalosti.

Příspěvek 02.2.2008 14:08:09
MorfeusCz Airman
Airman

Odpovědět s citací

Já bych tam poslal třeba O´neilla. :D Ty jeho vtipy z SG-1 mi dost chybí. :roll:

Příspěvek 02.2.2008 14:17:12
Eleira Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Robert Picardo je sice skvělý, ale Woolsey je trotl, který na velení namá a nevěřím tomu, že by scénáristé zvládli nějaký jeho vývoj. Ten člověk zažil už takových kopanců, z kterých by se každý poučil, ale on se v každé další situaci zachová stejně. Jeho dosavadní vývoj se rovná nule a v budoucnu to asi nebude jinak.
Stejně jako by na velení neměl ani Rodney. Je to sice výborná postava, ale na velení prostě nemá. Nedovedu si představit, jak by rozhodoval ve vypjatých situacích.

Příspěvek 02.2.2008 14:17:51
RomanArts Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Jacka to je hloupost, odešel z velení SGC, proč by se znova namočil do tohohle? Mimo to vtipy v SG-1 měl dobrý, ale v SGA už moc ne...
Obrázek

Příspěvek 02.2.2008 14:36:58
Raynor Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Ellise ne, to je děsné bezmozkové stvoření, které by papouškovalo rozkazy od IOA a je to zelený mozek, který nemůže velet civilní expedici složené převážně z vědců. Pořád je to civilní expedice. Caldwell je sice taky voják každým coulem, ale už tam ten rytmus a lidi pochopil.

O to právě jde, bylo by cool, kdyby jim nevelel nějaký jejich "kamarád z kantýny", co jim promine, když ukradnou jumper a pojedou si zarybařit, ale že by jim velel ostrý voják, za jehož zády by se musela nějaká rozhodnutí dělat apod.
Obrázek
Nový díl SGO? Konec světa na obzoru...
SGO S1E18 INSURRECTION, part 2

Příspěvek 02.2.2008 14:44:30
Grogy Airman
Airman

Odpovědět s citací

Já si nemůžu pomoct, ale mě tam Sam prostě neseděla. Je to špičkovej vědec a ve většině případů bylo stejně všechno na rodnym a přitom se je prostě chytřejší, takže bych ji radši viděl v akci, než na postu velitele, kterej vlastně ani nevelí, protože se všech zeptá a zvolí podle toho nejchytřejšího :D

Co se týče novýho velení tak jsou jediný 2 volby, který by mě fakt dorazili a možná, že by to v mé oblíbenosti konečně dorazilo SG1 a to Hammond nebo O'Neill. To by byla pecka jako svině a já bych byl šťastnej :) Nikdo jinej by nemohl bejt lepší.

A upřímě po hammondvi se mi fakt stejská, byl to super chlap a jako velitel mi hrozně sednul, chyběl mi už v posledních seriích SG1 a protože bude v continuum, tak možná je k mání a tak je tu šance. andersona by asi neukecali, pochybuju, že to nezkoušeli už od začátku, navíc by byl určitě mnohem dražší než kdokoliv jinej. :(
Naposledy upravil Grogy dne 02.2.2008 14:50:27, celkově upraveno 1

Příspěvek 02.2.2008 14:46:15
Syrestesia Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Já jen doufám, že nenastolí trend přesunování postav z SG1 do Atlantis. Aby třeba po Carterové nepřišel Jackson a v šestce (bude-li nějaká) ho zase třeba nepovznesli a nepřevzal to Landry.
Dear diary, why does no one understand me?
I am not mad.

Příspěvek 02.2.2008 14:49:05
Fazulina Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

No, tak to mě teda překvapilo, zase nový velitel, bože hlavně ať to není Teyla.... Ona by se tím vyřešilo spousta věcí, jako velitelka by mohla mít dítě a nechodit na mise.... neee, prosím ne....!!!

Mě by se líbil někdo úplně nový, protože ostatní by mi připadli dost násilně dosazení... Teoreticky by asi byl na řadě Sheppard, ale to doufám ne, protože on určitě o velení zájem nemá, asi by se cítil jako Jack, když musel velet SGC... navíc by ubyla další postava, už takhle je jich tam málo.

No, napadl mě Mitchell, tak doufám, že mě neukamenujete. Z čistě holčičího hlediska bez jakýchkoliv rozumných opodstatnění by se mi líbilo mít Shepparda a Mitchella v jednom seriálu:-), ale stejně si myslím, že by to měl být nějaký civilista, něco jako Elizabeth.. No, necháme se překvapit...
[img][images/thumbs/Fazulina_Johnov3.jpg]http://i176.photobucket.com/albums/w188/fazulina/Johnov3.jpg[/img]

Příspěvek 02.2.2008 14:49:22
General
General

Odpovědět s citací

Raynor: Právě já si myslím, že "ostrý voják" nemůže velet tlupě vědců. Nevím, ale spíš by mi to tam zavánělo tím, že mu vypovědí poslušnost a prostě ho odmítnou poslechnout. Zvlášť, jestli by je urážel. Podle mě to není správný člověk na velení expedice. Jako takový musí vyjít s každým, poslouchat názory a návrhy, udělat si o tom představu, ovládat diplomacii pro setkání s jinými civilizacemi...možná to jako velitel lodi zvládá, ale to je úplně jiné měřítko než velení expedice, která je na výzkum zaměřená.
Naposledy upravil Klenotka dne 02.2.2008 15:10:28, celkově upraveno 1

Příspěvek 02.2.2008 14:54:41
cvigy Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

tedka me napadlo , kdyby to byl Dr.Lee tak bych mel asi tejden vytlem

Příspěvek 02.2.2008 14:59:38
kubiciny Airman
Airman

Odpovědět s citací