Tak mě teda vyhození Elizabeth sebralo. Vyhodit Elizabeth a dát tam Carterovou byla blbost, ale smířila jsem se s tím...aby se později ukázalo, že to byl levný reklamní trik, který nevyšel. Měli počítat s tím, že Amanda nebude další rok moct a nedávat ji přímo velení nad expedicí. Kdyby byl jenom velitelka lodi, rozhodně by se to dalo líp okecat a hlavně by to nebyl takový zvrat.
Já jen doufám, že to nebude nějaká další "hvězda" z SG1. To by určitě zase musel letět někdo jiný z SGA, aby se ta "hvězda" mohla zaplatit. Měli to nechat, jak to bylo. Nebo neslibovat něco, co nemohli splnit...jsem znechucená.
Doufám, že když už někdo, tak Caldwell. Je tam od 2. řady, zná to tam, má už vypracovanou chemii s postavami...Ellise ne, to je děsné bezmozkové stvoření, které by papouškovalo rozkazy od IOA a je to zelený mozek, který nemůže velet civilní expedici složené převážně z vědců. Pořád je to civilní expedice. Caldwell je sice taky voják každým coulem, ale už tam ten rytmus a lidi pochopil.
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.