Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Hlavní News comments SGA-PROJECT.COM 3.8.2010 - Další detaily o SGA/SGU crossoveru

3.8.2010 - Další detaily o SGA/SGU crossoveru

Všechny komentáře ke staršímu webu, který byl zrušen roku 2016

kucix Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Pohlaví: Neuvedeno

Icepis Airman
Airman

Odpovědět s citací

Ano, je možné že to říkali, ale všichni musíme uznat, že SGU se od SG-1/Atlantis velmi liší. Pro průměrného Amerického diváka je SGU (soudě podle sledovanosti) zajímavější, ale bohužel americký divák preferuje příběhy stylu spiknutí, drama a klasický seriál aneb "kdo s kým spal". Na SGU se také podepsala krachující MGM snažící se "vymáčknout" ze seriálu co nejvíce peněz a o tradici v příběhu už tolik nejde. V první řadě jsme mohli několikrát vidět jak moc MGM zasahovala do samotného scénáře, jako příklad uvedu skvěle zpracovaný pilotní díl "The Air" kde bylo použito mnoho efektů, tradičních SG herců a příběh se vyvíjel také správným směrem. Bohužel poté přišla delší odmlka a díly prakticky jen o tom jak se všemocný plukovník všechno znám, všechno vím hádá s Rushem a nákladnost těchto dílů se pohybuje o mnoho a mnoho dolarů níže než-li například díl, kdy se lidé ze SGU střetnou se záhadnými mimozemšťany.
Abych se konečně vyjádřil na pravou míru, zde v těchto odmlkách levných dílů můžeme vidět škrty MGM a o cokoli bych se vsadil, že v první neproškrtané verzi scénáře k SGU tyto díly vůbec nebyly, nebo se vyskytly jen velmi minimálně, což mne přivádí k pointě novinky ze SGA projektu. Scénáristé se prostě jen snaží tímto crossoverem zachovat původní tvář Star Gate a zaplnit mezery mezi nákladnějšími díly. Navíc bych řekl, že napsat scénář k 2. sérii SGU byla otázka jen několika málo týdnů, prostě jen dali do 2. série to co MGM vyškrtala z té první + to doplní opět nějakými naprosto dokonale zajímavými díly a možná se nakonec dozvíme i odpověď na otázku k řešení celého SGU příběhu kterou je ROZVEDE SE PLUKOVNÍK SE SVOJÍ ŽENOU NA ZEMI A VEZME SI DOKTORKU???

DAVE! Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

nespletl sis trochu seriály? Plukovník všechno vím, všechno znám hádající se s vědcem, to mi trochu připomíná situace Sheppard vs Mckay.
Obrázek

Icepis Airman
Airman

Odpovědět s citací

Hádky McKay vs Shephard byli smysluplné a vtipné... Hádky col.Young vs dr.Rush neměly naprosto ždáný smysl a postrádají to tipické Star Gateovské ,,My své lidi neopouštíme!".

DAVE! Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

v čem nemají smysl? Prozatím se ti dva hádali kvůli vytočení Země, ohledně toho někoho posadit do křesla a pak se pomlátili na té planetě. To my své lidi neopouštíme jsi nejspíše myslel, jak ho nechal na té planetě? A co jako měl dělat? Měl mu snad poděkovat?
Obrázek

Farley Airman
Airman

Odpovědět s citací

Souhlasím s Icepisem. Prostě nemaj prašule a ví, že ty díly co byly o procházení se po Destiny a dialogách začínaj nudit. Potřebujou si udržet fanoušky za co nejnižší cenu, tak přišli s timhle. Bohužel to docela vypovídá o tom, jakym směrem se to bude bez lepšího zafinancování ubírat.
Teal'c: "Where is rest of your team, collonel Mitchel?"
Mitchell: "Eaahmmm ... Actually it's still kind of SG-me..."
:-D

Jorssk Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Vzhledem k tomu jaký je Universe odpad, se ho snaží aspoň trochu vyšperkovat aby na to alespoň někdo koukal. Proto to propojení.
"To Punish and Enslave" - Barricade motto

DAVE! Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

vy mě všichni bavíte. Takže v tom případě i Atlantis byl naprostý odpad, protože se tam postavy z SG-1 objevovali skoro pořád :D
Obrázek

tempus Airman
Airman

Odpovědět s citací

Já doufám, že další díly této telenovely co si říká StarGate s přívlastkem Universe, nevyjdou. :wall:
Všechno co jsem měl na SG rád a na co jsem se těšil vymizelo až na lehký záchvěv v pár dílech.
Naděje umírá poslední... :idea:

Puk Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Ja budrm rád ak budú ďalšie časti. :)
Komu sa to nepáči nech nepozerá.

Kvasir Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Já souhlasím s Davem a jestli vám vadí,že je Univers trochu realističtější než SG1 a Atlantis tak se na to jednoduše nedívejte.

Ralen Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

A proč vy čtete příspěvky kritizující SGU, když se vám nelíběj?
Obrázek

CZ Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Kvasir: pravda pravda
Ralen: pravda, pravda

Prostě na to má každej jinej názor, někdo chce u SG relaxovat, někdo chce složitější příběh. A navíc myslim, že na svoje si příjdou obě skupiny :wink: .
Airsoft team: 1st Battalion 3rd Marines

rigix Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Proč to komentujem? To nemáte lepší odpověd? Komentuje to proto že to ma být stargate a ne esmeralda !!! Místo toho aby prozkoumavali planety, zkoumali neznáme technologie, a opčas se podívali na jednu z lodí co letí z destiny,místo toho tam máme telenovelu na rozpadlí kocápce. O tomhle to stargate nebylo a být podle mě ani nemá. Tohle ma už se stargate společný jen ten kruch který se tam taky moc nepoužívá.
Jsem prostě pako a nikdo z Vás to nezmění !

LAZYjohn Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Má to být jiná, temnější, dospělejší Stargate! Je to pro starší lidi, které ta sračka SGA nebavila. SGU je mnohonásobně lepší, než třetí až pátá řada SGA a poslední dvě řady SG-1.
When we cease to make mistakes, that is the moment when we cease to be.

Další

Zpět na SGA-PROJECT.COM