Nejsem teda fanda ani jedné z nich, ale je pravda, že když Amanda dostane šanci, tak ze sebe něco dostane. V Moebiusu byla moc super, i jako Replicarter se mi líbila a myslím, že role nějaké "mrchy" by jí padla na míru, protože je vidět, že si tu replicarter dost užívala. Neříkám, že je nějaká megasuper, to asi záleží na každém, kdo má koho rád a herci v SG jsou prostě SG herci. Hrají jenom to, co jim autoři napíšou a sama jsem měla možnost vidět některé z nich v jiných rolích, kde byli naprosto odlišní a skvělí ...David H, Ben Browder, Claudia...třeba Joe Flanigan umí zahrát toho pohodáře, co se mu ho neúspěšně snaží v SGA napsat.
Rachel jsem jinde neviděla, a věřím, že jako člověk může být super, ale herečka to myslím není ani náhodou. Neměla moc prostoru, teď, ve 3. sérii. Ale i tam, kde šanci dostala, třeba v The Gift nebo i ty kousky v Critical mass....tam sice krásně zpívala, ale pořád tak nějak kroutí hlavou a neustále vypadá jako když se usmívá či co. Neumím to nějak popsat. A je pravda, že dobrý herec si dokáže poradit i se špatně napsanou rolí, aspoň částečně. Její role JE špatně napsaná, snad nejhůř ze všech postav v SG, ale prostě si myslím, že na tom má Rachel velký podíl.
OT, promiňte.
K tomu rozhovoru. Tenhle překlad není tak kvalitní jako předchozí, neměla jsem na to moc čas, ale snad jsem to trefila. Ten rozhovor dělali ještě někdy v březnu, takže toho moc říct nemohli. Ale zaujala mě ta část o Weir....mám teorii, že se možná nějak obětuje Asuranům, že se nechá zajmout nebo "vymění sebe" za Atlantis...rozhodně je zajímavé, co v rozhovorou říkají a je to snad první rozhovor, kde o tom něco řekli, protože až dosud se vlastně neví, proč Torri odešla nebo proč ji poslali pryč. Ale v blogu Joe Mallozziho jsem si (mezi řádky) trochu dala dohromady, že Torri chtěla odejít, protože nebyla spokojená s rolí=chtěla víc prostoru. Čistá spekulace ovšem.

Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.