díky za ten torretn já jsme nevěděl do jakýho budou dělat titulky .Tenhle torrent jsme ztahoval ale nevěděl jsem jestly je to ten spravnej takže tedka už vím že stahuju ten dobrej díky
Poznámka: nic to netahá jsem to totiž vypnul a zase zapnul a nic to netahá
ja osobne zo z tohole torrentu netaham takze kdyby byl mrtvej tak dejte nekdo vedet.. jak jsem napsal v novince tech torrentu je vic a ikdyz se jmenujou ruzne stejne jsou to vsechno stejny verze... asi tam jeste nejakej pridam..
"Gods are selfish beings who fly around with little red capes and don't share their powers with the mankind." Lex Luthor
Osobně jsem ten eztv vzdala Po 5 hodinách se mi stáhlo jen 15% a to je na mě zatraceně málo.
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.
Už tahám. Sice mi to ukazuje 13 hodin, ale to se postupně sníží. Torrent se mi sekl úplně. Takže ano, tahám od fixinka Ale jsem pěkně vzteklá, tímhle tempem to uvidím nejdřív zítra
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.