Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Hlavní News comments SGA-PROJECT.COM Diskuze ke článku o stahování Stargate Atlantis

Diskuze ke článku o stahování Stargate Atlantis

Všechny komentáře ke staršímu webu, který byl zrušen roku 2016

Zdá se vám tento článek užitečný?

ano
47
89%
ne
6
11%

Celkem hlasů : 53

Příspěvek 16.11.2005 21:27:23
Helper

Odpovědět s citací

Jen maly komentar pro ty, kteri nemohou vyuzivat P2P siti. Na webu je mozne najit i 350 MB HDTV ripy, jen se hure hledaji. Ale jde to, takze nepropadejte beznadeji.

Příspěvek 16.11.2005 21:31:08
Návštěvník

Odpovědět s citací

A nemohl by jsi býti trochu konkrétnější? :lol:

Příspěvek 16.11.2005 21:49:45
Helper

Odpovědět s citací

Nejlepsi sance je cteni prispevku ve specializovanych forech. Ty se daji najit pomoci Googlu. Jen upozorneni - kvalitni forum je 1 ze 100, chce to hledat trpelive.

Příspěvek 22.11.2005 20:18:56
Anubis Uživatelský avatar
Airman
Airman

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Někdy.. dávno nevým kdy, někdy když se začla vysílat 9tá řada a 2há taxem oběvil tyto stránky.. na nich odkazy na torrety a tam odkaz na bitlorda a už jsem u něj zůstal pověvadž já jakožto pasivní uživatel dc++ nemám tolik příležitostí a s mím bezdrátovým internetem který neustále padá jsem si moc dlouho slot neudržel... A to naštěstí u bitlordu nevadí tak používám jeho..

Příspěvek 15.1.2006 17:09:43
lomenak

Odpovědět s citací

Marlboro píše:
to Saix: já mám na torrenty Azureus ... taky jsem na něj narazil jako na prvního klienta na torrenty a jsem pohodlný zkoušet něco jiného ... a co se týče StrongDC++ - nejlepší volba a banů se neboj, pokud se připojuješ na nové huby přes "Quick Connect (CTRL+Q)" tak se automaticky zapíná DC emulace, takže by Stronga neměli poznat a pokud máš hub uložený v oblíbených, tak tam je ta možnost (zapnout emulaci DC) taky, pro jednotlivé huby zvlášť...

chodi ti azures slusne? ja bych potreboval poradit s nastavenim, protoze jsem se zatim nedostal na poradnou rychlost DL. nejrychlejc mi to bezelo asi 4,7kB/s a to mam docela slusne pripojeni, na kterem by to melo behat nekolikrat rychleji

Příspěvek 15.1.2006 19:31:14
1shark1 Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

lomenak píše:

chodi ti azures slusne? ja bych potreboval poradit s nastavenim, protoze jsem se zatim nedostal na poradnou rychlost DL. nejrychlejc mi to bezelo asi 4,7kB/s a to mam docela slusne pripojeni, na kterem by to melo behat nekolikrat rychleji

Měl jsem podobnej problém a pomohlo mi neomezování uploudu :wink:

Příspěvek 15.1.2006 19:37:48
Marlboro Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Asi jak komu. Mi osobne pomaha, kdyz omezim UP na 80-90%. Pak se to vyslape casem i na me downmax. (64kB).

Příspěvek 15.1.2006 20:05:29
shadowsofevil Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Podle me jsou torrenty a DC super ale eurotel si to nemysli :lol: takze mi na oboje nahodil nekolik FUPu a rychlost downloadu je omezovana na 4kb/s :cry:
Takze ja si pocam nez to naka hodna duse hodi na rapidshare nebo na ftp a pote si to sosnu.
Takze to mam celkem bez problemu 8)
http://s1.bitefight.cz/c.php?uid=41729

Příspěvek 15.1.2006 21:13:00
PHOENiX Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Já si myslím že ten tvůj článek Saixi je velice poučný a určitě užitečný, akorát bych chtěl zmínit že se i na torrentech dají sehnat české věci(sice asi obtížněji než na DC), ale dají, viz. CZ trackery...

Příspěvek 17.1.2006 09:50:15
kozel4

Odpovědět s citací

jak tam pisete, ze u torrentu je nevyhoda ze stahovany soubor zabere okamzite misto na disku odpovidajici velikosti souboru, tak podle me je to spise vyhoda, nemusite se bat ze vam misto nebude stacit-hned vite kolik si to veme, kdezto u DC kdyz si nedate pozor tak se vam stahovani kvuli nedostatku mista stopne a pak prijdete domu ocekavate ze vse bude stazeno a ono se nestahlo nic :)

Příspěvek 17.1.2006 12:46:27
Marlboro Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Pokud vím, tato funkce (vyhradit místo na disku) lze vypnout ;)

Příspěvek 17.1.2006 12:48:27
RoninW Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

1shark1 píše:
lomenak píše:

Měl jsem podobnej problém a pomohlo mi neomezování uploudu :wink:

Jsem samouk, takže následující s rezervou..
Taky jsem začínal na 5KB/s, s postupem doby jedu 10-50 i více (u živého i 70), a třeba i u 6 souborů najednou. Myslím si, že Up je velmi důležitý nechat volně, nebo min. 80% celkového Up. První zi zajdi změřit několikrát na speed metr změřit reálný Up. Dále jsem vysledoval, že klient si počítá celkový rejting. Je možné, že čím vyšší, tím lepší link, dále se mi zdá, že když už něco stáhneš (starší díly)a necháš je dále distribuovat (třebas s omezeným Up pro jednotlivý soubor), tak to líp stahuje (ten aktuální). Někdy je třeba 1/2 až 1 hod počkat, než ti to naběhne, ale pak ...Dnes už za noc (23-7hod) stáhnu 1GB a 1.5 GB odešlu, záleží na zdraví torentu. Závěr. pokud nejsi Skrblík jedeš.
(WiFi, cca 1,5Mb, neomezeně dat, 300,-vč. DPH - Fofrnet, Azureus, Win XP na pouze Duron 1Gh)
Pro zajímavost doporučuji plugin Country Locator, pochopíte význam slova Internet

Příspěvek 18.1.2006 21:22:51
Jarda73

Odpovědět s citací

Ahoj,

rad bych apsal, ze server je super. Hodne mi pomohly linky na male verze....pravidelne stahuji, muj problem je ten, ze jsem pripojen pres mobil a to je opravdu hruza. Presto mam komplet Atlantis prave diky linkam.

Linky vedou na jeden madarsky server. Osobne jsem nekolikrat mluvil s jeho majitelem. Byl prekvapeny, ze se o nem vi i v sousedstvi, ale urcite by bylo vhodne pod linky dat nejake podekovani jako napr...many thanks to Atilla a mozna linku na server....

kontakt na Atillu:

ICQ Number: 45-954-357
Name: Radulovic Attila
NickName: Radu
Primary Email: radu@linux.gyakg.u-szeged.hu
Address: Hungary
Birth Date: 6.1.1985
About: Stargate forever! =>>> http://www.csillagkapu.hu/

Jeho zdroje urcite pomuzou spouste lidi jako jsem ja a nejake to slovicko diky nikoho nezabije:)))

Jarda

Příspěvek 26.6.2006 19:52:45
King Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Ja si myslim, ze clanek je slusnou provokaci policie :)
Apophis: A single human life is worth so much you would risk a world?
Jack O'Neill: That's right. That's why they call us the good guys.

Příspěvek 27.6.2006 13:08:28
šAshrak Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

RoninW píše:
Pro zajímavost doporučuji plugin Country Locator, pochopíte význam slova Internet

Jop já takhle soal na eMuli od nějakýho Číňana.
The Lost Doctors

Není to úchylný, je to jen Pomeranč.
-Charlie Crews

Příspěvek 04.7.2006 20:25:35
SGCSGA

Odpovědět s citací

Anonymous píše:
Myslim si, že se tak trochu zapomnělo na program pro sdílení souborů - LimeWire ten je taky (IMHO) SUPER - já ho používám už asi tři měsíce a nemám výhrady (používám verzi PRO)
jj LIMEWIRE pouzivam aj ja tiez pro.len mam taky malinky problem ze ked startujem komp a nabiehaju mi veci tak nesmiem hned zapinat limewire lebo ma to restartne,musim minutku dve pockat.Ale inac slusny,a potom davam aj Aresa tiez nieje zly.

Předchozí

Zpět na SGA-PROJECT.COM