1shark1 píše:
lomenak píše:
chodi ti azures slusne? ja bych potreboval poradit s nastavenim, protoze jsem se zatim nedostal na poradnou rychlost DL. nejrychlejc mi to bezelo asi 4,7kB/s a to mam docela slusne pripojeni, na kterem by to melo behat nekolikrat rychleji
Měl jsem podobnej problém a pomohlo mi neomezování uploudu

Jsem samouk, takže následující s rezervou..
Taky jsem začínal na 5KB/s, s postupem doby jedu 10-50 i více (u živého i 70), a třeba i u 6 souborů najednou. Myslím si, že Up je velmi důležitý nechat volně, nebo min. 80% celkového Up. První zi zajdi změřit několikrát na speed metr změřit reálný Up. Dále jsem vysledoval, že klient si počítá celkový rejting. Je možné, že čím vyšší, tím lepší link, dále se mi zdá, že když už něco stáhneš (starší díly)a necháš je dále distribuovat (třebas s omezeným Up pro jednotlivý soubor), tak to líp stahuje (ten aktuální). Někdy je třeba 1/2 až 1 hod počkat, než ti to naběhne, ale pak ...Dnes už za noc (23-7hod) stáhnu 1GB a 1.5 GB odešlu, záleží na zdraví torentu. Závěr. pokud nejsi Skrblík jedeš.
(WiFi, cca 1,5Mb, neomezeně dat, 300,-vč. DPH - Fofrnet, Azureus, Win XP na pouze Duron 1Gh)
Pro zajímavost doporučuji plugin Country Locator, pochopíte význam slova Internet