Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Hlavní News comments SGA-PROJECT.COM 6.11.2008 - Upoutávky AXN, datum poslední epizody Atlantis

6.11.2008 - Upoutávky AXN, datum poslední epizody Atlantis

Všechny komentáře ke staršímu webu, který byl zrušen roku 2016

Mr.Mucha Uživatelský avatar
Airman
Airman

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

hmm upoutavka hrozna je ale to me tak nes*re ja to ze atlantis konci a taky ze dabingem stratime zelenkovy hlasky a taky ruzne emoce a vtipy jen si vpomente na sg1 kolik tam toho podelali uz ted jsem z toho zdeptan ze je jen 5 rad :wall: :wall:

Aeryn Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

No, já bych tedy neřekla, že dabingem SG-1 něco zkazili. Podle mě vzniklo ipár nových hlášek, ale to je věc názoru. Ohledně konce SGA, to je mi také líto, ale s tím, jak seriál zrácí svou šťávu (dle mého názoru od doby, co vyhodili Elizabeth) je lepší, že to ukončí teď než za dvě řady, kdy by to mohl být úplný propadák :roll: A jen pět řad? Můžeme být možná rádi, že to nemá řad víc. A pětka je pěkné číslo, prvočíslo :D. Alespoň bude prostor pro Universe a filmy.
Dabing SGA mi přijde velice dobrý a podle mě to se Zelenkou nebude tak strašné...
Obrázek

Markus Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Aeryn: Víš, ale tohle je věc názoru. Pro mě seriál s odchodem Liz šťávu neztratil, stejně jako neztratila šťávu SG-1 s odchodem Jacka. Z různých jiných seriálů jsem na odchody starých a příchody nových postav zvyklý a tak mi to nedělá problém ani v bráně. Určitě bych si dvě další řady SGA ještě nechal líbit a určitě nejsem sám. Můžeš mi oponovat, že na tomhle fóru je většina fanoušků se současnou SGA nespokojená a možná budeš mít pravdu. Já ti zase budu kontrovat hlasováním na gateworldu, kde čtvrtá řada s přehledem porazila i "nejlepší" první řadu. A skoro osm tisíc hlasujících není IMHO žádný zanedbatelný vzorek. Takže příště prosím raději piš "Jsem ráda, že nebude víc sérií..." a ne "Můžeme být rádi...", protože já rád nejsem. :wink:

Fancipal Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

Musim rici, ze jsem s potesenim kvitoval informaci, ze se SGA konecne chysta na ceske televize. Nejsem odpurcem dabingu, prave naopak a to i presto, ze sleduji serialy prakticky jen v originale. Dabing prvni 6 serii SG-1 povazuji za stejne kvalitni zalezitost jako original.
Upoutavky jsem videl a byli podle mne relativne dobre. Jelikoz nedisponuji kanalem AXN Sci-fi, tak jsem jeste nemel moznost odabingovanou verzi videt.
"Don't make people into heroes, John. Heroes don't exist, and if they did, I wouldn't be one of them."
Sherlock Holmes

Aeryn Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Markus: Ok, zapamatuji si to. Já nevím, ale prostě pro mě už není SG to co dřív... jsem na odchody také zvyklá, ale já nevím... přijde mi jako hloupost vykopnout dobrou postavu a pak se jí zase snažit vmáčknout zpátky do děje. Osobně se mi z páté série líbí jen pár dílů. Čtvrtá nebyla špatná, ale jak jsem psala, je to věc názoru. V něčem s tebou musím souhlasil.
Obrázek

The Best Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Zajímalo by mě jestli to teda někdo nahrál, rád bych si to stáhnul, ale nemám tušení kde

Halajda Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Co třeba v místní sekci s odkazy na nové epizody... 8)
viewtopic.php?f=10&t=6537
viewtopic.php?f=10&t=6538
Intelligence has nothing to do with politics.
- Londo Mollari

Předchozí

Zpět na SGA-PROJECT.COM