Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Hlavní News comments SGA-PROJECT.COM 30.10.2008 - Report z Festivalu fantazie Speciál

30.10.2008 - Report z Festivalu fantazie Speciál

Všechny komentáře ke staršímu webu, který byl zrušen roku 2016

Hexx Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Pod to se podepisuju :lol:
Bude někdy naše civilizace natolik vyspělá, že se budou koblihy plnit rovnoměrně?

Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Teď je z Hex JáTy a za chvíli ji začnou zdravit lidi, které nezná. :wink: To se postupně stane každému.
To, co řekla Blanca, pod to se taky podepisuju - ani na chvíli si tam člověk nemůže nikam zalézt, abys kolem sebe neměl bandu lidí. A v létě, těch 12 dní, už vidím, jaká to bude slušná ponorka - ubytování na obchodce, jinak to nepůjde. :D

Scream: Já jsem věděla, že na tom Sirotčinci byl s námi ještě někdo, ale za boha jsem si nevzpomněla, kdo. Tak už to vím :D Příště musíš aspoň vydat nějaký zvuk nebo tak něco. :D

Díky za ohlasy, tentokrát jsem byla víceméně pozitivní, protože nemá cenu kazit report nějakou zbytečnou negativitou. :)
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Předchozí

Zpět na SGA-PROJECT.COM