Balial: On je trochu problém v tom, že ve 4. sérii dost věcí pokazili a špatně napsali (nevelící Carterovou, návrat (NE)klona Carsona atd.) a jelikož tohle už byla práce Mallozziho, tak je ta kritika na jeho hlavu mířená správně. Tedy na něj a Mullieho. Nepopírám, že Mallozzi dokáže ještě napsat dobrou epizodu (a je pravda, že u Irresponsible uznal, že to byla chyba), ale Mullie z toho teď už často dělá sitcom a to se spoustě fandů taky nelíbí. Podle mě tedy, nejvíc lidi naštvali právě tím Carsonem, jak vylučovali, že to nebude AU Carson, klon, ale náš Carson a jak to dopadlo. Sama jsem měla takový vztek, že jsem málem vyhodila monitor z okna, až mi došlo, že mi to za to rozčilování nestojí. Zkrátka 4. sérii měl na starosti on a Mullie a spousta lidí z ní byla rozčarovaná, proto ta kritika. Vyhození Torri a Paula bylo sice kolektivní rozhodnutí, ale on jako výkonný producent má velké slovo. Prostě je to velké zvíře, a tak to směřuje, celkem oprávněně, na něj.

Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.