Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Hlavní News comments SGA-PROJECT.COM 9.8.2008 - Robert Picardo Interview

9.8.2008 - Robert Picardo Interview

Všechny komentáře ke staršímu webu, který byl zrušen roku 2016

g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

jenže on je executive producer + ještě ten druhej. A navíc píše blog, kde se občas chová poměrně arogantně. Proto ta zloba jde na něj.
Podpis byl odstraněn z důvodu porušování pravidel.

Balial Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

To sem ale říkal ne? Říkal :) Jo já vím, arogantní občas je. Ale na druhou stranu napsal třeba Window of opportunity, což je mnohými považováno za nej díl seriálu. Podle mě to tak strašný nebude, říkám, je to zveličováno proto že je vidět kvůli blogu.
"Rozhodl jsem se, že si vypěstuju závislost. To jediný mě může zachránit před tím, abych si ustřelil palici." Kurt Cobain

Klenotka Uživatelský avatar
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Balial: On je trochu problém v tom, že ve 4. sérii dost věcí pokazili a špatně napsali (nevelící Carterovou, návrat (NE)klona Carsona atd.) a jelikož tohle už byla práce Mallozziho, tak je ta kritika na jeho hlavu mířená správně. Tedy na něj a Mullieho. Nepopírám, že Mallozzi dokáže ještě napsat dobrou epizodu (a je pravda, že u Irresponsible uznal, že to byla chyba), ale Mullie z toho teď už často dělá sitcom a to se spoustě fandů taky nelíbí. Podle mě tedy, nejvíc lidi naštvali právě tím Carsonem, jak vylučovali, že to nebude AU Carson, klon, ale náš Carson a jak to dopadlo. Sama jsem měla takový vztek, že jsem málem vyhodila monitor z okna, až mi došlo, že mi to za to rozčilování nestojí. Zkrátka 4. sérii měl na starosti on a Mullie a spousta lidí z ní byla rozčarovaná, proto ta kritika. Vyhození Torri a Paula bylo sice kolektivní rozhodnutí, ale on jako výkonný producent má velké slovo. Prostě je to velké zvíře, a tak to směřuje, celkem oprávněně, na něj. :)
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Balial Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

Jo to je zase pravda, to uznávám. Sam a Carson byly pěkný kopance. Asi sem ale jeden z mála komu se stroyarc ve 4. řadě líbí. Ale Carson a Sam se opravdu nepovedli. Navíc ani ten klon podle mě nedává smysl, určitě měl Mike v Misbegotten náčiníčko na to, aby kopíroval i paměť a osobnost. Já totiž tomu jejich heslu, že ve scifi jde všechno, moc nefandím.
"Rozhodl jsem se, že si vypěstuju závislost. To jediný mě může zachránit před tím, abych si ustřelil palici." Kurt Cobain

Nohajc Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Balial: Pokud jde o ten storyarc, tak to jsem tvůj člověk. Takový Todd se myslím celkem povedl a Asurané taky (někdo určitě zas nadává, že to je laciná kopie replikátorů z Milky Way, ale celkově takový First Strike nebo Return patří k jedněm z mých nejoblíbenějších epizod vůbec). Líbil se mi i ten mnohokrát proklínaný "sýr". Akorát konec sezóny IMO zkazila Teyla nebo spíš Rachel Luttrell samotná...
"Come along, drop this hair dryer or whatever it is."

Tar-ara Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Balial píše:
...Já se mu někdy za tu jeho ochotu odpovídat na věčný dotazy lidí ohledně Sg divím.( Po ženské, co tvrdila že Zelenka je úchyl když pochválí Cartrové vůni vlasů a že by ho prej měli vyhodit...tak takový dotazy)...

Až na to, že on tohle podporuje svými nejapnými poznámkami, kdy píše např. to, že Radek úchyl je (to bylo s těma botama...) a někdo méně všímavý se toho chytí a myslí si, že prozrazuje nějaké skryté aspekty a hlavně pravdu. Mallozzi je arogantní člověk, co si rád dělá z druhých srandu a z jeho blogu to přímo číší. I když je fakt, že občas nějakou tu informaci taky prozradí. Někdy i správně.
"Now you're cookin'!" - Milton C. Hardcastle

[img][http://tar-ara.sg1.cz/Ikona/HaMbanner1.jpg]http://tar-ara.sg1.cz//Ikona/HaMbanner1.jpg[/img]

Předchozí

Zpět na SGA-PROJECT.COM