Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Hlavní News comments SGA-PROJECT.COM 23.6.2008 - Živé blogování z Gateconu

23.6.2008 - Živé blogování z Gateconu

Všechny komentáře ke staršímu webu, který byl zrušen roku 2016

Saix Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

"Gods are selfish beings who fly around with little red capes and don't share their powers with the mankind." Lex Luthor

Příspěvek 23.6.2008 13:06:31
kameraman_hd Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Podobný nápad jsem nabízel tvůrcům Gateconu, akorát natáčení v HD kvalitě s profi vybavením za slušnou cenu... Akorát prý nepřijede David, tak je to zbytečné... Njn :o
Život se nemění, my se měníme...

Příspěvek 23.6.2008 21:40:33
Jarmom Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

kameraman_hd píše:
Podobný nápad jsem nabízel tvůrcům Gateconu, akorát natáčení v HD kvalitě s profi vybavením za slušnou cenu... Akorát prý nepřijede David, tak je to zbytečné... Njn :o

Tohle je opravdu něco dost jiného. Tady vůbec nejde o kvalitu videa, ta je podružná. Jde o autentické zážitky fanoušků. Doufejme, že se to trochu chytne a pobavíme se všichni. 8)

Příspěvek 24.6.2008 11:33:02
kameraman_hd Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Tohle je opravdu něco dost jiného. Tady vůbec nejde o kvalitu videa, ta je podružná. Jde o autentické zážitky fanoušků. Doufejme, že se to trochu chytne a pobavíme se všichni. 8)

Jasný, ale nemyslel jsem, že by se musel zaznamenávat jen program Gateconu, že :?
Život se nemění, my se měníme...

Zpět na SGA-PROJECT.COM