michal121 píše:
Film jsem viděl před třemi dny ( nevím jak moc finální verze to byla - 1:37 hod.) a schválně jsem čekal, až se mi to rozleží v hlavě. Musím přiznat, že to byla mizerná kvalita, ale aspon s cz titulkami. Upozornuji, že jsem fanda jak SG-1 , tak Atlantis.
Očekával jsem délku tak někde mezi 2 až 2 a půl hodinami. Takže první zklamání.
Očekával jsem film plný akce, bojů pomocí nejnovějších technologií, druhé zklamání.
Očekával jsem film se špičkovými efekty, a tady snad zklamání úplně největší.
Nechápu, na co se dívali ti, kteří tvrdí, že se film povedl, asi na něco úplně jiného.
Abych to zkrátil, tak z mého pohledu mělo toto dílo úroven srovnatelnou s jakýmkoliv průměrným dílem SG-1, tedy přesněji těch, v kterých už nevystupoval Jack O'Neill (tam byl totiž humor o kterém si AoT může nechat jenom zdát). I když, vlastně jednou jsem se zasmál - hořce - to když jsem viděl neuvěřitelně odfláklý až trapný závěrečný souboj mezi Adrií a Morganou (kdo to uvidí, dá mi za pravdu). Jediné pozitivum, které tu já vidím je pár desítek vteřin účasti opět krásné Moreny Baccarin a neuvěřitelně sexy Amandy Tapping. Celkově ale považuji námahu při tahání z RS a 1:37 hodiny sledování AoT za ztrátu času. Tot vše.
Pokud jde o vizuální efekty, nesmíš se zlobit. Tohle zdaleka ještě není finální verze filmu. Takže tohle určitě dotáhnou.
Ale jinak jsem byl taky docela zklamanej. Snad bude Continuum lepší...