Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Hlavní News comments SGA-PROJECT.COM NEWS: Sarah Strange ve filmu The Ark of Truth

NEWS: Sarah Strange ve filmu The Ark of Truth

Všechny komentáře ke staršímu webu, který byl zrušen roku 2016

Harry256 Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Naposledy upravil Harry256 dne 05.7.2008 08:06:37, celkově upraveno 1

Příspěvek 05.6.2007 15:35:18
Vojta@ Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

To je velice dobrá zpráva! Potěšila mě. Třeba se konečně dočkáme konfliktu povznesených bytostí na kterou jsem čekal celou S10. :lol:
Bylo by dobré kdyby třeba příští rok nebo ten další vysílali ty filmy na Nově. Určitě by víc než mile překvapili. :o Ještě Atlantis a už to bude všechno. Třeba se bude opakovat stejná situace jako u SG1 a při nákupu Atlantis koupí i 4. řadu, záleží ale na tom kdy to hodlají koupit... :wink:

Příspěvek 05.6.2007 15:57:44
Tar-ara Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Ano, ano, to se mi líbí. Doufám, že její přesvědčení ale bude stejné nebo hodně podobné, ne, že se bude chovat jako klasickej ignorantskej Antik.
"Now you're cookin'!" - Milton C. Hardcastle

[img][http://tar-ara.sg1.cz/Ikona/HaMbanner1.jpg]http://tar-ara.sg1.cz//Ikona/HaMbanner1.jpg[/img]

Příspěvek 05.6.2007 17:55:06
Shanks1 Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

SUPER už se moc těším. na film. Na povznese bytosti. Snad to bude pořádná pecka. Konečně povznesené bytosti na které jsem čekal.

Příspěvek 05.6.2007 18:06:56
Jenda.SG-1 Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Samé dobré zprávy, tak se mi to líbí :D

Celkem by to chtělo, aby se už konečně Antikům rozsvítilo a přestali ignorovat nebezpečí... Doufám, že uvidíme nějakou debatu Antikové vs. Morgana... prostě že nám dovolí filmaři nakouknout pod poličku, jak to vlastně mezi Antikama chodí...
Jen dvě věci jsou nekonečné - vesmír a lidská hloupost. Tím prvním si ovšem nejsem tak jist.
Albert Einstein

Příspěvek 05.6.2007 18:10:00
Calleb Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

ja jsem teda neocekeval ze by povzneseni nejak zapojili ale kdyz jo tak proc ne ? :D ja se tomu nebranim...
...Nothing ventured, nothing gained...

Příspěvek 05.6.2007 19:55:04
Apple Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Já jsem zase na druhou stranu jen doufal, že se tam konečně objeví a budou něco dělat:-). Jinak přijemná zpráva, že se tam objeví Le Fay, už se mi po ní stýskalo :cry: Na Adriu se taky těším moc :) . Filmy budou prostě bomba...

Příspěvek 05.6.2007 20:05:51
Phebeus Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Podle mě jim bude napovídat možná je zachráni v posledni chvíli jako Oma si podala Anubise.
[img][http://img232.imageshack.us/img232/1433/phebeus2nq7.gif]http://img232.imageshack.us/img232/1433/phebeus2nq7.gifhttp://[/img]

Příspěvek 07.6.2007 09:04:42
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Třeba se taky Ori s Antiky zabijí navzájem, teda pokud Ori ještě žijí a Adria nekecala. :wink:

Příspěvek 07.6.2007 10:07:05
Harry256 Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

Ori jsou mrtví jednoznačně, jim to přece říkal i Baal, když byl v Adrii a o tom snad určitě nekecal, jediná Ori je teď tedy Adria, která se povznesla a proti všem antikům, to by rozhodně šanci neměla a pamatujte, že když byl Daniel s Valou poprvé v galaxii Ori, tak mu ten šéf Priorů říkal, že ho Antikové chrání, proto ho nemůžou Ori jako samotní zničit, přisluhovači ano, ale Ori ne - tím by se i vysvětlilo, proč si budou moci s Odyssey poletovat na jejich písečku bez toho, aniž by jim hrozilo nějaké nebezpečí. Jak říkali Ori jsou mimo hru, ale jejich přisluhovači jsou pořád silní nepřátelé, proti nim musí ve filmu nějak zvítězit a jedinou možností je najít archu pravdy ....

Příspěvek 07.6.2007 11:47:08
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Aha, detail! :wink:
Pokud teď Ori nežijí, bude potom mít všechnu jejich moc Adria, ne? Čím by se snad mohla pomalu rovnat Antikům. Rozhodně to bude zajímavé, už se na to těším..

Příspěvek 07.6.2007 13:12:12
g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

bude mít tu samou moc jako měli Ori, pokud jsou mrtví. Nerozumim tomu, proč si někteří myslí (jestli ty ne, tak se omlouvám), že když bude sama povznesená, tak bude skoro tak silná jako Antikové. Nebude, bude mít tu samou moc jako měli Ori.Tudíž, aby mohla Antiky porazit, tak stejně bude muset zkonvertovat celou MW.
Naposledy upravil g.o.d dne 07.6.2007 16:41:27, celkově upraveno 1

Příspěvek 07.6.2007 16:02:08
Shanks1 Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

No v každém případě to bdue docela podívaná. Už se moc těším až zase uvidím jak sundavaj lodě Ori

Příspěvek 12.6.2007 17:59:06
g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

http://www.gateworld.net/news/2007/06/cooper_opens_the_ark.shtml

ani mě nepřekvapuje co vlastně ten Ark of Truth je. Takový zařízení jsem docela čekal. Jsem ale zvědavej jak se k tomu postaví Adria a Ori (pokud jsou živí)

Příspěvek 12.6.2007 20:43:26
Raynor Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Osobně jsme teda čekal něco na způsob trochu více nečekaného konce. Kdyby díky Arše, třeba díky nějaké informaci v ní, ne nutně nějakému zařízení, došlo k nějakému míru mezi povznesenými Ori a povznesenými Antiky, IMO by to byl trochu překvapivější (na SG) konec než klasická ultimátní zbraň.

Brad Wright chudák komentuje, že to je feeling seriálu ale IMO po deseti letech už by s tím hledáním technologií měli scénáristi praštit a začít to psát trochu jinak.
Obrázek
Nový díl SGO? Konec světa na obzoru...
SGO S1E18 INSURRECTION, part 2

Příspěvek 12.6.2007 20:53:45
g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

to je fakt. Na každej problém našli pokaždý nějakou ultimátní zbraň/zařízení. Replikátoři x Dakara, KW x to zařízení z Hondurasu, převoři x ten "disk" a teď tohle. Mně by se docela zamlouvalo, kdyby ne všichni převoři se nechali ovlivnit tim zařízenim, ale to se asi nestane. Navíc asi zníčej nejlepší badguys za celejch deset let, což mě štve ještě víc :(

Příspěvek 12.6.2007 21:02:59
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Mě nejvíce sere, že po ultradementní 10. řadě měli konečně díky rozpočtu filmů šanci to téma "válka o galaxii" řádně rozpracovat, ale oni to hned v tom první filmu ukončí... Aby se v tom beztak po pár řadách SGU zase slovutně vytáhli.
Obrázek

Příspěvek 12.6.2007 21:10:24
g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

zkrátka by to chtělo ponechat si Ori pro možný budoucí filmy a ne je během 90 minut kompletně zničit. Tohle mě štve, dva roky je prezentujou jako nejhoršího nepřítele a pak to (nejspíš) během 90 minut ukončej. Na SG mě celkově štve, že několik let bojujou s nějakym nepřítelem a pokaždý to dopadne jednim ze dvou scenářů :1.) geniální Carterová vynalezne nový zařízení a hle, je po problému a nebo 2.) Daniel objeví nějakou zmínku o nějaký technologii. Jeden dva díly tu technologii zuřivě hledaj, aby jí ve třetim díle během několika minut použili(viz Shroud, kde třicet minut zbytečně kecali a během dvou minut bylo hotovo). Mezitim se couraj po nezajímaých planetách a řešej jejich problémy. Jedinej zajímavej konec nějakýho zlouna byl akorát v Threads s Anubisem a pak možná konec Apophise. Jinak to bylo pokaždý nudný a trapný

Příspěvek 12.6.2007 21:17:19
Major General
Major General

Odpovědět s citací

No, nejlepší je, že po Ori příjdou určitě ještě se strašnější a horším nepřítelem, kterého ale zase v SGU vyřeší stejně, jako to udělali už mockrát. Kromě toho recyklují sami svoje motivy z předchozích řad, z SG-1 udělali superhrdiny zatímco kdokoliv jiný je zákonitě dement (viz. rozumný plán Jaffů v Counterstrike), jakákoliv nová vedlejší postava, která nečekaně promluví nebo má jméno do konce episody zemře strašlivou smrtí, archeolog spolu s emzáckou pirátkou v poho uřídí kosmickou loď, a pokračovat bych mohl ještě hodně dlouho. :-)
Obrázek

Příspěvek 12.6.2007 21:24:07
g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

to řízení lodí je hodně směšný. CArterová připojí svuj laptop a až to jede :?

když už jsem u těch dementních nepřátel, tak na začátku devátý řady jsem očekával, že aspoň Ori nebudou tak blbí. V devátý řadě to šlo, ale v desátý to byli za staří dementní nepřátele, resp. jejich vojáci. T5eba takovej Shroud, když SG byla na Orijský lodi. Nikde nikdo, nikdo se neobtěžuje hlídat nejsilnější zbraň v celym Vesmíru. Na celý lodi dvě hlídky vojáků, který vyřídí rambo Teal'c, převor asi někde chrápal, Adria byla kdoví kde. Navíc do teďka nemůžu pochopit, proč vlastně Ori vypnuli superbránu po Camelotu. Napájela jí jí černá díra, proot jí mohli udržovat do nekonečna. Ale je nenapadne nic lepšího, než otevřít jedinou možnou bránu do jejich galaxie, aby tam mohl nepřítel poslat lodě.

Tvůrci by měli možná víc přemejšlet a nedělat z nepřátel úplný idioty

Příspěvek 24.7.2007 15:18:51
dehu Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

g.o.d : jak jsi přišel na to, že Superbránu Ori napájela černá díra? ... o tom se nikde nemluví! ... proč by ji měla napájet černá díra, když mají určitě technologii na výrobu jiného dostatečného zdroje energie..

a možná proto bránu vypnuli .. nebyla napájena černou dírou, kdyby byla, tak jak by z tý strany chodili k nám? .. .asi těžko když brána by musela bejt za horizontem událostí černé díry! .. prostě se jim sama po 42 minutách zavřela ...

a nechápeš jednu věc! .. ori nikdy nečekali, že se Daniel stane převorem a bude je moci podrazit aniž by vzplanul a chcípnul! .. prostě trochu mysli než napíšeš pár výkřiků do tmy ..

čau

Příspěvek 24.7.2007 16:24:43
Air Force Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

Je napájená černou dírou, Sam to tam jednou řikala. Pod horizontem událostí bejt nemusí - napájeli tak bránu z Pegasu do Galaxie a pak taky tu odchozí z Galaxie do galaxie Ori ty vykřičníku do tmy ;)
[img][http://www.anime-planet.com/images/users/signatures/AirForce.jpg]http://www.anime-planet.com/images/users/signatures/AirForce.jpg[/img]

Příspěvek 25.7.2007 12:50:05
g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

dehu píše:
g.o.d : jak jsi přišel na to, že Superbránu Ori napájela černá díra? ... o tom se nikde nemluví! ... proč by ji měla napájet černá díra, když mají určitě technologii na výrobu jiného dostatečného zdroje energie..

a možná proto bránu vypnuli .. nebyla napájena černou dírou, kdyby byla, tak jak by z tý strany chodili k nám? .. .asi těžko když brána by musela bejt za horizontem událostí černé díry! .. prostě se jim sama po 42 minutách zavřela ...

a nechápeš jednu věc! .. ori nikdy nečekali, že se Daniel stane převorem a bude je moci podrazit aniž by vzplanul a chcípnul! .. prostě trochu mysli než napíšeš pár výkřiků do tmy ..

čau

kdybys pořádně poslouchal, tak ta superbrána je napájená černou dírou. Bylo to řečený v 920!

viděls vůbec Counterstrike? Adria tam Vala řikala, že nechá Daniela naživu, protože s nim maj plány.

Bejt tebou tak si dojdu k ušnímu, nebo si vyčistim uši

Příspěvek 25.7.2007 13:42:26
Klenotka Uživatelský avatar
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Trochu zklidníme diskuzi, OK? Nemusí to sklouzávat k osobním útokům. :wink:
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Zpět na SGA-PROJECT.COM