Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Hlavní News comments SGA-PROJECT.COM 6.6.2007 - Novinky o čtvrté sérii

6.6.2007 - Novinky o čtvrté sérii

Všechny komentáře ke staršímu webu, který byl zrušen roku 2016

Příspěvek 08.6.2007 21:58:55
Klenotka Uživatelský avatar
Administrátorka
Administrátorka

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Něčím podobným jako jsou naše peoplemetery. Jmenuje se to Nielsen box a jak jsem pochopila, nemají ve Státech jednotný systém a tahle Nielsen box věcička je navíc dost nespolehlivá. A samozřejmě, fanoušci většinou tuhle krabičku nemají, typické :roll: Ale zakládat na tom budoucnost seriálu mi přijde prdlý, když je jasný, že se to o pár bodů sekne.
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 08.6.2007 22:41:15
noximo Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

No pokud vím tak výsledky toho Nielsenova ratingu jsou směrodatné pro cenu reklamy během pořadu. Proto je tak důležitým kritériem pro životnost seriálu...
STARGATE: PORTMOLIOR
14. díl nejdéle kontinuálně vycházející povídky
Naleznete zde:
http://www.sga-project.com/forum/viewtopic.php?p=80803

Příspěvek 09.6.2007 00:32:27
Markus Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

No, pravda je, že když jsem tohle četl na Solution Blogu, tak mě z toho do smíchu nebylo a není ani teď. Do teď se JM tvářil klidně s tím, že to je vzhledem k okolnostem očekávatelná sledovanost, ale najednou prosí, ať se lidi dívají, nebo nebude pátá řada. Mám pocit, že mezi těmito dvěma body byla návštěva u manažerů Sci-fi Channelu, kteří mu vysvětlili, že to sice je vzhledem k okolnostem očekávatelná sledovanost, ale taky katastrofální a že jestli se to nezlepší, tak může SGA udělat pá pá... Jak nebýt sprostý a napsat co si myslím o Sci-fi Channelu. Hmmm. Pane bože!!! Podívali se do svého programu jak si vedou ostatní sci-fi seriály? A podívali se, že SGA je jeden z nejsledovanějších pořadů na kabelových stanicích v daném čase?! Sakra kdy už začnou myslet hlavou a ne ******! Ať mi ukážou kromě BSG, která končí příští rok a SG nějakého fakt velkého tahouna jejich kanálu... Je k pláči, jak se k bráně chovají. Nejdřív odstřelí SG-1 aniž by nechali dovyprávět příběh, na který jsou prostě dva roky málo a teď si podají SGA. A co SG Univers? Bůh ví jestli to vůbec někdy odvysílají. Ale SGU je mi někde, hlavní je SGA. Teda jestli to dopadne jako Enterprise, to jest, že když se to končeně opravdu parádně rozjede, tak to ukončí, tak si snad hodím špagát. :evil: No dneska se mi nebude usínat lehce. :( Doufám, že Mallozzi jenom straší a zase tak urgentní ta prosba není.

Příspěvek 09.6.2007 01:26:01
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Mám ohledně toho hodně špatný pocit. Byla to SG1, která dostala Sci-Fi nahoru. Navíc, když novinka, Painkiller Jane, snad ještě ani nepřelezla přes 1.0, tak jak si můžou myslet, že SGA, která už nějakou dobu běží a očividně si drží stálé diváky, má malou sledovanost?

Na netu se objevilo video, kde je pár scén ze 4. série.

http://stargate.mgm.com/video.php?id=62

Pokud máte pomalejší připojení, nezkoušejte to :(

Toto je spoiler!!!:
V jedné scéně tam Teyla objímá Shepparda...no, musíme doufat, že to děcko nebude jeho :? A co se mi teda extrémně nelíbí, že tam Carterová nejspíš bude skákat do řeči McKayovi se Zelenkou. To se mi vážně nelíbí :( A jo, Sheppard kirkuje, to je šok, myslela jsem, že pro něj chtějí nějaký vývoj.
OK, možná jsem pesimistka, ale mě to video moc nenavnadilo...A myslím si, že to, jak tam říkají "Carterová nemusí jenom sedět za židlí, ale může chodit ven s týmem, pomáhat vědcům a navíc je zkušený voják"...nevím, nevím, aby to tam nějak nepřehnali a nesnažili se jí tam tak zapojit do všech činností, až to nedopadne dobře. A nejdřív JM tvrdí, že jde o "podpůrnou" roli a teď naopak říká, že "půjde víc než jen o podpůrnou roli?"...vážně, pokud se jim povede to udělat dobře, proč ne, ale jak jsem napsala, aby to s tím "vývojem" nedopadlo blbě.

EDIT: Těm, kterým to nehraje. Tady je přepis:
http://wraithfodder.livejournal.com/65718.html

A obrázky:
http://x-erikah-x.livejournal.com/6517.html#cutid1
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 09.6.2007 15:17:26
Tar-ara Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

K tomu rozhovoru:
Toto je spoiler!!!:
Mě se náhodou to Teylino obětí líbí. Jen John vypadá jako tele. Ale tohle mi nepřipadá jako romantická scéna, spíš se něco zlého stalo (těhotenství? jen hádám). A ta Sheppův polibek jiné - míří na něj zbraní ;-).
Sam má jiný účes. Je to zvláštní. :hmmm: A k působení Sam se nebudu vyjadřovat, víte, co chci přece říct, ne? ;-) (jen doufám, že to nepřeženou)
"Now you're cookin'!" - Milton C. Hardcastle

[img][http://tar-ara.sg1.cz/Ikona/HaMbanner1.jpg]http://tar-ara.sg1.cz//Ikona/HaMbanner1.jpg[/img]

Příspěvek 09.6.2007 16:11:11
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Toto je spoiler!!!:
Té zbraně jsem si nevšimla, přiznávám :wink: Ale i tak, musí se vždycky líbat s mimozemšťankou? :D To objetí není romantické, to jo, spíš to vypadá na dramatickou scénu, ale pořád doufám, že to dítě bude nějaký wraithík nebo normální athosiánek. :wink:

Příspěvek 09.6.2007 16:49:26
Tar-ara Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Toto je spoiler!!!:
Mno jo, no. Když mimozemšťanky někoho líbají, nejčastěji je to Kirk...teda John ;-).
Dítě bych možná tipovala na nějaký vědecký experiment. Možná Michael? Ten dělal takový ne tak úplně typické potvůrky ;-). Ale že by to bylo "s Wraithem po staru" - je to i pro ty nepříliš vysokým věkem. A to nemyslím, že by to tam bylo ukázané, ale prostě už z principu, jak to vzniklo.
"Now you're cookin'!" - Milton C. Hardcastle

[img][http://tar-ara.sg1.cz/Ikona/HaMbanner1.jpg]http://tar-ara.sg1.cz//Ikona/HaMbanner1.jpg[/img]

Příspěvek 09.6.2007 20:47:02
g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Toto je spoiler!!!:
já bych teda byl mnohem radši kdyby tvůrci místo dalších kirkovin se pokusili ze Shepparda udělat aspoň trochu vojáka. To by bylo fajn. Btw. zdálo se mi to, nebo měla Carterová drdol?(nebo tak něco :) )

Příspěvek 10.6.2007 09:50:28
Markus Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Tak dneska mě potěšil Mallozzi na svém blogu. Někdo se ho tam ptal, pokud nebude pátá série, tak co bude s SGA dál. (Nebo něco v tom smyslu, zas tak dobře anglicky neumím :) , ona vám to Klenotka upřesní) a Joe mu odpověděl, že kdyby došlo na nejhorší, tak že si je jistý, že MGM najde způdob jak Atlantis tým bude pokračovat ve svém dobrodružství tak či onak. Takže tohle mě opravdu potěšilo. Je vidět, že MGM na bráně asi opravdu hodně vydělává a nechce se jí jen tak vzdát... :thumbsup: Promiňte mi moje nadšení, ale po té poslední blbé zprávě, co se týče sledovanosti, mě tohle trochu zvedlo náladu.

A Klenotku určitě zase potěšilo, že JM potvrdil, že Rodney nebude poskakovat kolem Sam jako zamilované štěňátko, či co to tam říkal... :) A to jsem také rád...

Příspěvek 10.6.2007 10:52:30
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Teď jsem na to koukla a chtěla jsem to sem napsat. Markus to ale řekl v podstatě přesně :wink:
Jsem ráda a jsem taky velmi překvapená, že ví, co fanoušky pálí. On sice pořád říká, že fanoušci jejich rozhodnutí neovlivňují, ale to neznamená, že jejich názory neznají.
Tak nejdřív JM uznal, že Irresponsible je nejhorší epizoda a teď dokonce, že Rodneyho nenechají kolem Sam slintat jako zamilovaného pitomce. JM u mě stoupá :)
Teď ještě, aby to byla pravda. I když, on na to vlastně s Mulliem dohlíží, takže by to nemuselo dopadnout blbě. 8)
A to, že by s MGM našli způsob, mohli by se přesnunout na jinou televizi. Ovšem otázka je, jestli by nevzal za své ten jednotný příběh.

To jsou po dlouhé době velmi dobré zprávy.

Předchozí

Zpět na SGA-PROJECT.COM