Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Hlavní News comments SGA-PROJECT.COM 1.5.2007 - Atlantis bojuje o přežití

1.5.2007 - Atlantis bojuje o přežití

Všechny komentáře ke staršímu webu, který byl zrušen roku 2016

Příspěvek 22.5.2007 01:51:56

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

No tak sledovať to na Sci-fi Channel je fakt utrpenie. Každých 5 minút reklama, horror. Ale asi sú na to zvyknutý.
Aj napriek tomu sa nízkej sledovanosti nedivím. Ja osobne to sledujem hádam už len zo sentimentu, alebo zvyku. Podľa mňa 3. séria bola hrozne nudná. Absolútne neznášam tie "stand alone" epizódy, ktoré sú doslova o ničom, nehovoriac o tom, že vôbec neposúvajú dej ďalej. Síce chápem, že je to politika Sci-fi Channelu, chcú aby mali možnosť sledovať aj nepravidelní diváci a chápali dej, ale zjavne to nefunguje a mňa otravuje. V podstate sú zaujímavé len prvé a finálne epizódy v každej sérii. Ak by človek nevidel celý stred, ani si to nevšimne.
A čo sa týka Painkiller Jane, tá určite zahynie po prvej sezóne (tipujem tak 12 častí) presne ako Dresden Files. Jednoducho je to všetko málo napínavé a človek nečaká v napätí na to čo sa stane v ďalšej časti.
CSFD alias FlashFXP

Příspěvek 22.5.2007 07:44:20
Asgard007 Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

to FarscapeAddict: Na to existuje jednoduchá pomoc. Dát si pořad nahrávat a začít ho sledovat tak s 15 min zpožděním. 15 min. většinou akorát pokreje reklamy. Vlastní zkušenost
Thor : „...senátor Kinsey. O’Neill navrhoval, abych vás za vaše činy poslal na nějakou vzdálenou planetu. Ale jsem si jistý, že to myslel jen jako žert.“
Kinsey: „To určitě, veliteli...“
Thor: „‘Nejvyšší’ veliteli!

Příspěvek 22.5.2007 12:20:28
bob 1 Command Chief Master Sergeant
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

televizní společnosti sou boblý natáčej pořád samí blbosti ale místo toho aby se věnovaly jednomu nebo dvouma dobrejma seriálům tak si vymejšlej samí nový sra***

Příspěvek 26.5.2007 15:46:59
72 Airman
Airman

Odpovědět s citací

Anubis.22 píše:
hele, řeknu ta na rovinu.
Nesnáším Rap a HipHop, a ti herci a zpěváci co se s ním pletou u mně rapidně klesaj na hodnocení. Tohle není hudba, to je hnus.

Jinak k novince, je pravda že strategie sci-fi chanelu je přinejmenším pochybná. Čekaj obrovskou sledovanost když to už všechny ostatní televize vysílali.
To je prostě nepochopitelný. Já myslím že ta 5 série nebude. (a je mi to líto, docela se mi začínali líbit novinky ze čtvrté)

Že Ty nesnášíš rap a hip-hop je Tvá věc, tak si ji nech pro sebe a tyhle styly laskavě neurážej. Taky nesnáším House a techno (hudba feťáků a gayů) a káju gotta a vondráčkovou a dechovku (a tak bych mohl pokračovat dále... ale rozhodně tohle nepíšu veřejně (jen jako namíchnutou reakci). Ten rap s Niklem jsem neviděl, ale určo ho někde vyhrabu.

EDIT: Tak za prvé, laskavě se kroť ve slovníku, za druhé tahle reakce od tebe je víc nepřiměřená, než byla od Anubise. To video není s Nyklem, ale Hewlettem a navíc je přímo vázanané na tuhle novinku, takže nic hledat nemusíš. Poslední větu jsem ti smazala celou, snažíme se tu chovat slušně :arrow: přečti si pravidla. Klenotka

Příspěvek 28.5.2007 15:59:44
Markus Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Takže sledovanost patnáctých epizod:

10x15 - Bounty - 1.2 (Minule 10x14 - The Shroud - 1.2)
3x15 - The Game - 1.2 (Minule 3x14 - Tao of Rodney - 1.1)

Prostě standartně malá sledovanost. Co k tomu dodat. :dontknow: O hodně lepší už to bude asi jen horko těžko...

Příspěvek 28.5.2007 16:48:03
Pan Citron Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

Alespoň, že se Atlantis trochu vylepšil. No doufejme, že se to bude zlepšovat a třeba finále sezony (First strike) bude mít, aspoň 1.4, 1.5 .
ADRIC WILL FALL

Příspěvek 28.5.2007 17:53:55
Sokoro Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

tak ten rap je fakt divnej, ani sem nevedel kdy uz zacal rapovat. jinak doufam ze to neskonci, normalne by mï to ani nevadilo, ale tet kdyz tak nakousli ten dvoudil tak by me to nas*alo
Rodney: "Patnact? Kam chodite na tyhle nesmyslny cisla?"

Příspěvek 28.5.2007 18:30:14
Vojta@ Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Ta sledovanost je úděsná. Poslední díly to snad změní. Při tom je druhá polovina S10 vysoce nadprůměrná, líbil se mi každý díl.

Příspěvek 28.5.2007 19:28:36
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Tak možná, že to bude znít nehezky, ale na sledovanosti SG-1 mi už nějak nesejde. Seriál skončil tak jako tak, filmy to neohrozí ani v nejmenším a u případného dalšího filmového pokračování bude záležet na sledovanosti - prodejnosti The Ark of Truth a Continuum. Ne, že by pěkné ratingy SG-1 nepotěšily, ale mě teď mnohem víc záleží na sledovanosti SGA, protože tu to může opravdu ohrozit. Atlantis může mít ještě krásné tři, čtyři sezóny a byla by věčná škoda, kdyby skončila předčasně... :(

Příspěvek 28.5.2007 19:57:39
Pomeranc Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

Jop souhlasím s Markusem. Sledovanost SGA je teď důležitější ale taly si myslím, že nějak strmě vzhůru už to nepůjde.
[img][http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg]http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg[/img]

Pomerančova videotéka.
CustomCovers - vaše DVD obaly

Příspěvek 28.5.2007 20:05:41
Vojta@ Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Jn to je taky pravda, byla by škoda kdyby to ti dementi ze SciFi ch. zrušili předčasně. 5, 6 řad by bylo optimální, pokud už by nedocházeli nápady, za 7. nebo 8. bych se nevztekal. Snad teda, jak už podotkl Pan Citron, bude sledovanost 20. dílu aspon 1,5.
Kde to vlastně zjišťuješ ty ratingy:?:

Ale zase pokud má SG malou sledovanost při premiéře v USA, tak by SciFi mohli váhat o natáčení SG-Universe nebo jak se to bude jmenovat.

Příspěvek 04.6.2007 09:55:06
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Tak s SG: Univers máš asi pravdu, ale přeci jen je to nový seriál, tak nevím do jaké míry sledují ratingy předchozích seriálů. Spíš si myslím, že bude záležet na sledovanosti pilotního filmu...

A ratingy zjišťuju buď na Solutions Blogu nebo na GateWorldu...

EDIT:

Sledovanost šestnáctých epizod:

10x16 - Bad Guys - 1.2 (Minule 10x15 - Bounty - 1.2)
3x16 - The Ark - 1.2 (Minule 3x15 - The Game - 1.2)

Ani lepší ani horší... :wink:

Příspěvek 04.6.2007 11:38:55
Pomeranc Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

No ještě, že už nepokračuje ten propad :wink:
[img][http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg]http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg[/img]

Pomerančova videotéka.
CustomCovers - vaše DVD obaly

Příspěvek 04.6.2007 11:42:59
Pan Citron Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

No vypadá to nadějně, že by se to mohlo i zlepšit, když se to teď nezhoršilo.
ADRIC WILL FALL

Předchozí

Zpět na SGA-PROJECT.COM