Ondrej.sbx píše:
MTM - Anonyme, cist opravdu umim, a o hloupe pripominky nestojim, zajima me co je na tom pravdy! a neptam, se nekoho, kdo to asi nnetusi a neumi cist - byl to dotaz!!
Tak já ti s dovolením odpovím na tvůj dotaz. Ano, máš pravdu, britská SkyOne začne vysílat SG1 a SGA 15.10. respektive 16.10. od prvního dílu 9. řady a 2.řady. Když si to spočítáš, tak 10 dílů jim potrvá 10 týdnů, a to bude 17.12./18.12.; přes Vánoce to vysílat asi nebudou, budou mít určitě sváteční program ... takže 11.díly začnou vysílat společně se Sci-Fi Channelem v lednu (tuším, že hned kolem 6.1.2006). Co se týče kanadského Movie Network, program měli vydaný také pouze do 10.-ho dílu, a 3.10. začínají serii opakovat.
Doufám, že tě tako odpověď uspokojila, ale věz, že i nás mrzí, že žádná z televizí nepokračuje ve vysílání 11.-tých dílů bez přestávky.
A co se týče překladů, uz jsi zkoušel někdy jeden díl natitulkovat ? Já to zkoušel, a není to žádná sranda, apropo, já měl text už přeložený, jen se dolaďoval a dělalo se časování. A můžu ti říct, že za den to nebylo ani z poloviny hotové. Pokud se bude někdo překladem živit, tak tam očekávej nějakou zkušenost, ale ti kluci (holky) to dělají jen ze zábavy a o svém volném čase, nemohou u toho sedět 20 hodin denně.