Stáh sem si z internetu mód do Flashpointu s tématikou stargate ale nějak mi to nejde spustit(mám Platinum edition: Resistance,Cold War Crisis a systém Windovs Vista.) a extraktoval sem to do adresáře s flashpoint ale nic se nestalo. Nemohl by mi někdo kdo tohle už má nebo se v tom vyzná říct jak to udělat aby to fungovalo.
No když otevřeš ty soubory, měly by tam být nějaké, které mají v názvu pbo např. (F302 pbo). Já jsem tyto soubory poté překopíroval do složky addony a pak mi to už chodilo. Nijak extra se v tom nevyznám, ale tohle mi chodí.
Lepší, než dát si addony do addons je spustit to jako mod. To se dělá tak, že se vytvoří složka, ve které bude mod uložen. Příklad: Vytvořím si složku SGMOD a v ní musí být složka addons. Do to složky se zkopírují soubory s koncovkou .pbo Ve složce SGMOD můžou být i další složky, ale ty nejsou úplně důležité.
Mod se potom spustí tak, že si vytvoříš zástupce spouštěcího souboru ofp (bývá to FlashpointResistance). Pak si spuť vlastnosti a do kolonky cíl napiš za cestu kde je uložen spouštěcí soubor toto: -nosplash -nomap -mod=název_složky_s_modem( např. -nosplash -nomap -mod=SGMOD) Pokud by to nebylo jasné, stačí napsat po SZ a já porádím.
Nová textová hra s tématikou stargate. Stargate Alternative stories
cau nwm jestli to sem patri ale mam problem ja to hledal a nasel sem par odkazu ale nak uz nefungovali nehodili byste sem pls vsechny odkazi? na hru datadisk proste vse co je potreba vcetne cd-key a crack? jo a taky treba este k tom unavod ja sem takovej blbej na tohle bych u toho musel sedet hodiny proste dokud to nezprovoznim tak kdyz uz to mate tak byste pomohli asi i vic uzivatelum
cest potreboval bych helpnout jestli tu nekdo nekdy bude potrebuju helpnout s branou v1.3 nebo v1.4 nwm totiz jak se to scriptuje nebo co vubec to nechapu a docela rad bych si udelal misi kdeby jedna stechle bran byla abychom si mohly skamosem zahrat MP
Hmm, neděláš dobře, kradená verze hry arma II ti nebude fungovat, díky ochraně Fade, kód hry se ti rozpadne a spláčeš nad výdělkem. Nicméně arma II je čerstvě vydaná, takže modifikace žádná není.
Nová textová hra s tématikou stargate. Stargate Alternative stories