Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/9j5drnYF

Obsah fóra Kecárna Hry Stargate modifikace Stargate - Empire at War: Pegasus Chronicles

Stargate - Empire at War: Pegasus Chronicles

Příspěvek 09.12.2008 20:35:21
bobobob Airman
Airman

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

no a chtěl jsem se zeptat ta budova na ty sgardské lodě jako na stavění je jako ve stavbách ve vzduchu a nebo ve savbách na pevnině?? protže postavil sjem si nějakou stavbu ve vesmíru a jako nic no žádnou loď asgardskou nemám jinak je už anglická verze jestli ano prosím dali byste tu odkaz?? děkuji

Příspěvek 09.12.2008 20:39:59
mikey Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Anglická (úpně anglická) snad eště neni, měla by vyjít s hotfixem, slibují do dvou týdnů... Asgardský loděnice se v conquestu dají postavit až když obsadíš dvě nebo tři planety chráněné asgardy. Konkrétně je to Cimmerie, K´tau a Adara. Ale například mě postavit nejdou. Mám je v nabídce, ale jsou šedivý, jako kdybych neměl peníze, což ovšem mám... Už aby vyšel hotfix... :wink:

Edit: loděnice jsou ve vesmíru.
Povídka Svatá výprava Ori již vládnou Pegasu a nyní upřeli veškerou svou pozornost k poslednímu útočišti nevěřících. Mléčné Dráze!
Mikeyho krátké povídky: Antareský incident (11.12.09)

Příspěvek 10.12.2008 15:51:03
Oshiraban Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Musím uznat, že je to povedená hra, ale mám v conquestu problem s lvl, bo u goualdu to nedam ani na 2 a u tauri to sice dam na 2, ale dal se nedostanu.
Naposledy upravil Oshiraban dne 14.12.2008 11:43:57, celkově upraveno 1
V životě je mnoho otázek, ale málo odpovědí.

Příspěvek 10.12.2008 16:15:55
Mirek Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

jaky lodenice? did asgardi se stavej normalne s ty tauri hlavni zakladny jak je od zacatku ne? a anticki v supergate jo a nevite jestli bude abych(na naky mape sou starbase treba wraithu a replikatoru sem taky videl) no tak ze aby nebyli jen tauri(bsichni hodni) a goauldi (vsichni zli)ale treba hrat za wraithi jen proti asgardum atd nevite nekdo pls?

Příspěvek 10.12.2008 17:12:37
mikey Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Jo, jeden způsob hry, hrát na mapě co si vybereš. Pak ale můžeš jen za Tauri nebo za Goauldy. Druhá varianta je hrát conquest, dobývat celou galaxii. Pak potřebuješ ty asgardský loděnice. Wraithi jsou pokud vim nehratelná frakce, takže bohužel...
Povídka Svatá výprava Ori již vládnou Pegasu a nyní upřeli veškerou svou pozornost k poslednímu útočišti nevěřících. Mléčné Dráze!

Příspěvek 12.12.2008 19:11:28
bulantik Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Mám problém naistaluju tu nejnovější verzi a když spustím hru tak se tam normálně objeví to jejich logo pak načítání (laden) a pak mi to zničehonic spadne.
-I když, se mince v letu točí, nakonec vždy dopadne správnou stranou.
SEIDON-13. 2. 2009

Příspěvek 13.12.2008 12:40:50
Rubydup Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Uz stahuji ten mód posim se najit tu hru mel jsem ji ale mam novej kompl a newim jestli jsem si ji vypalil :cry: a chtel bych se zeptat jake rasy me cekaji??? za ktrer muzu hrat: tauri
asgardi,goaldi,ori to jsou hratelny rasy

Příspěvek 13.12.2008 13:43:40
Iridon Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Bulantik: Mne hra udělala na začátku totéž. Přeinstaloval jsem ji na druhý disk (v mém případě z D na C ) a běží jak hodinky. Za pokus to stojí, ale za nic neručim :)

Příspěvek 13.12.2008 14:07:50
Mirek Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

no sou tam tauri(vsechny rasi jako ty hodny(asgardi,lod grace,antici))pak sou goauldi(vsichni zli(replici,ori,wraithi))asi sem nic nevynechal :D proste tam mas skoro kazdou lod co kdy v sg byla(krome traveleru) :( jo nasel nekdo nakou lod co tam chibi? myslim co je v sg a neni v tom modu

Příspěvek 13.12.2008 19:05:17
Airman
Airman

Odpovědět s citací

kdyz chci hru spustit tak se mi spusuti normalni SW:EW a chtel bych se zeptat normalne jsem si to instaloval na verzi 1.05 cracklou ale proste vzdycky se mi spusti normalni vanilla :x :x :evil:
uz vyreseno....

jinak kterej ten mod si mám dát abych tam mel vsechny lode a technologie jsem si ted zapnul system lords nebo jak se to nazyva a baf vlitla na me cela flotila Yu :evil: ted si to dam znova a rozdrtim ho jinak jak si zlepsuji technologie??

Příspěvek 13.12.2008 22:03:34
Troy Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

mam takovej porblém dělalo mě to i u verze 0.8 nomrálně hraju,hraju a vždycky v různou dobu (někdy vůbec) se to začne mírně sekat a nepomůže ani dat detaily na nulu a rozlišení na menší dělá mě to jen u vesmírnejch bitev u pozemních se mě to zatim nestalo (moc pozemní bitvy nehraju) furt se to neděje ale nekdy je to dost otravný :palka: neíte někdo co s tym ? :(

Příspěvek 14.12.2008 09:48:19
Airman
Airman

Odpovědět s citací

To je blbý ja nemuzu stavet nic jineho nez kluzaky a teltaky :cry: zatim co tauri si to kosi po vesmiru s antickejma kriznikam :jako: to je hodne realny kdyz vidite promethea a za nim asgardskou lod(to jeste prekousnu) a pak antickej kriznik :rflmao: a ja mam jen 4 old hataky ze zacatku pac muzu vyrabet jenom kluzaky a teltaky lidi pls help tento porblem mam jak v scenari system lord ta v kleine stargate universum :roll:

Příspěvek 14.12.2008 14:21:40
Airman
Airman

Odpovědět s citací

nefunguje bombardování coz je docela u pozemních bitev problém :evil: :!:
vzdycky to spadne kdyz chi bay zautocili z orbitu

a jak si muzu postavit ori lode nebo wraithske?? mam uz tu galaxii za superbranou az na jednu planetu na tu se nejde dostat :jako: dejar :jako: nebo tak nak se jmenuje :wall: tech uz mam na max. pls pomoc lidi si stavje anticky krizniky ne ze by jim to nejak pomahalo :rflmao: dokonce mam i galaxii asgardu s otalou :stupid: a furt nic

Příspěvek 16.12.2008 17:07:13
raul156 Airman
Airman

Odpovědět s citací

Čusss všechno jsem si stáhnul ale když to chci spustit tak mi naběhne logo stargate empire at war a po chvíli to spadne nevíto co s tím?

Příspěvek 17.12.2008 21:53:50
Airman
Airman

Odpovědět s citací

lidi pls vysvteli mi nekdo jak mam bojovat na zemi to se proste neda obzvlast kdyz nemuzu vyuzit nijak toho ze mam orbit :cry:

Příspěvek 18.12.2008 13:43:50
bulantik Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Čusss všechno jsem si stáhnul ale když to chci spustit tak mi naběhne logo stargate empire at war a po chvíli to spadne nevíto co s tím?

1: Asi o 5 přízpěvků výše jsem se ptal na to samé.
2: Já jsem mě chybu v cracknutí, protože v cracku máš 2 soubory sweav.exe a PerceptionFunctionG.dll. Musíš je tam zkopírovat oba 2.
3:Ještě před cracknutím musíš zkopírovat všechny soubory z gamedata\modsystargate\data DO gamedata\data
4:Musíš si to patchnout na verzi 1.05 no a nakones to crackneš (viz. bod 2)

Pro ostatní na moddb jsem četl, že někdy kolem vánoc vyjde nějaka verze se vším co v týhle verzi chybělo.
-I když, se mince v letu točí, nakonec vždy dopadne správnou stranou.
SEIDON-13. 2. 2009

Příspěvek 18.12.2008 17:07:32
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Lidi jka mám pracovat s příběhem na foru ctu ze az splinm ruzny questy jenze ja v stargate universe v ukolech nic nemam jne ze postupuji na dalsi tech level :cry:

Příspěvek 18.12.2008 17:22:41
mikey Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

V questech to není, stargate linie v conquestu je asi taková:

-Po nějakém čase by se ti měla přidat SG-1.
-Za nějaký čas má hra oznámit že se prometheus vydal na průzkumnou misi a bude mimo, pak by snad mělo přijít něco jako že se nevrátil, pak bys měl poslat flotilu do mlhoviny grace a tím získat Promethea (tohle se mi nepovedlo).
-Když obsadíš asgardy chráněné planety (K´tau, cimmerie, adara), tak bys měl mít možnost stavět na nich asgardské loděnice.
-Údajně 15 minut po získání těch tří planet by se měl objevit Thor (kdyžtak chvíli vydřž, mě to trvalo déle).
-Když obsadíš planetu Erebus, přidá se k tobě Bra´tac.
-Pošleš Bra´taca a SG-1 na Proclarush Taonas a tím získáš ZPM.

A tady končím s příběhovou liní, dál jsem se nedostal, ale má to pokračovat stylem že pošleš ZPM na Zemi, postavíš antarktickou základnu a odešleš expedici atlantis, pak by se mělo zprovoznit Midway atd, ale tohle zatím stopro nefunguje, zprovozní to až vánoční patch... :wink:

Příspěvek 18.12.2008 18:30:58
Airman
Airman

Odpovědět s citací

aha no s tím promethem to nastalo ale moc dobre to popsaný není jen mi to napsalo ze odletel ty planety mám ale postavit si můžu leda tak :palka:

Příspěvek 18.12.2008 18:52:13
Mirek Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

de to hrat bez originalky po netu? to by byla celkem parba :D

Příspěvek 18.12.2008 19:00:20
Airman
Airman

Odpovědět s citací

mikey píše:
-Za nějaký čas má hra oznámit že se prometheus vydal na průzkumnou misi a bude mimo, pak by snad mělo přijít něco jako že se nevrátil, pak bys měl poslat flotilu do mlhoviny grace a tím získat Promethea (tohle se mi nepovedlo).

at klikam jak klikam nepusti me to tam zo jsem to jako prosvih preci jenom uz je to naky cas co to hlasilo :cry: :cry: to budu muset rozjet znova asi :wall: :wall:

Příspěvek 18.12.2008 19:05:57
mikey Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

To by zas tak vadit nemělo, já to prošvihnul a stějně mi zbytek funguje, akorát nemám promethea. Co přesně ti nejde stavět ?

Příspěvek 18.12.2008 20:30:55
Airman
Airman

Odpovědět s citací

přesně mi nejdou stvět ty asgardský lodenice i kdyz thora uz mam a dokonce jsem dostal i jeden biliskner :lol:

Příspěvek 18.12.2008 20:35:26
mikey Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Na asgardy chráněných planetách máš na orbitě sice jako možnost asgardské loděnice, ale nejdou postavit, protože jsou šedivé jako kdybys neměl peníze ? Jestli jo, tak jsme na tom stejně, já můžu stavět jen pozemské lodě, ale snad se to spraví s patchem... :scratchanym:

Příspěvek 20.12.2008 00:24:22
Mirek Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

me se to taky deje :D a este dotaz normalne delam "mise" a kdyz dojedu s sg-1 a brajtake na praclarus teonas tak tam vemu zpm a dojedu na erde(zemi) no a nemuzu postavit zadnou zakladnu antickou :( a skousel sem kombinace jak ho na zem dopravit ale nemam tam proste tu volbu,jo a kdyz sem zkousel jak ji postavit omylem sem zpm prodal :D muzu ho nak ziskat z5? nebo znova hrat musim? prodal jsem ho tim ze sem na nej klik pravym a neco se objevilo a ja to zmack sem myslem ze to bude neco se zakladnou ale nebylo :D

PředchozíDalší

Zpět na Stargate modifikace