Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/9j5drnYF

Obsah fóra Kecárna Hry Stargate modifikace Stargate - Empire at War: Pegasus Chronicles

Stargate - Empire at War: Pegasus Chronicles

TENTHIUS Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

WOW WOW WOW :shock: A jeste navíc, kdyz jsem nevedel, ze to zítra vyjde. Momentálne nejsem schopen slov, hodnocení napíau pozdji. :bounce:
Obrázek
Obrázek
Take the reins...It´s up to you!
:::::::::::::::::::::::::::STARGATE BATTLE:::::::::::::::::::::::::::::::::
COMING SOON 2009

Mbodlak Airman
Airman

Odpovědět s citací

Ahoj mod jsem si stahnul ale pak jsem zjistil že nemužu nikde sehnat SWEAW ani v obchodech neni vše je vyprodáno:(

Mirek Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

cus jukni na torrenty. :-d skus treba mininova.org no a nebo kup pres net

Nožka Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

zdravim. dotaz, není ta modifikace ke stažení na Rapidu nebo podobných serverech? z těch stránek, který jsou v některým odkazu tady mi to nejde
Takový můj pokus o povídku - Noví neznámí
http://www.sga-project.com/forum/viewtopic.php?f=27&t=6156&st=0&sk=t&sd=a&start=125

Kocour: "Můj otec byl slabý na hlavu?"
Kočičí kněz: "Ano.Proto snědl své vlatní nohy."
Kocour: "Říkal jsem si proč."

jakop Uživatelský avatar
Major
Major

Pohlaví: Muž
Odpovědět s citací

Jak se dá stáhnout ta poslední verze?
jakop
E-Mail - jakop@lit.cz
Skype - jakop_osik

Mirek Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

nehodil by to pls nekdo rychle na nakej torrent? jako treba na mininovu nebo cztorrent pls nejde mi to stahnout

RomanArts Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Kdyby jste měli alespoň minimální snahu něco hledat... Na stránkách skupiny, jež tento mod vytvořila naleznete více alternativ pro stažení, nenechte se zmást anglickou a německou verzí, obě jsou německé. Jinak ty samé odkazy jsou i na stránce co jsem tu postnul předtím.

http://www.stargate-modding.com/

Ohledně toho torrentu na hru to musí být vážně obrovský problém ho najít, znáte google? Jestli ne tak se divte, ale po zadání příslušných slov my vyjel seznam 231000 nalezených. Hmmm opravdu je těžké ten torrent najít. Když znáte nějaký torrent tracker je to ještě těžší ku příkladu na mininově my vyjelo pouhých 53 torrentů. Někteří lidé jsou prostě líný jako prasata, slušněji už to říci neumím. Já vím, že fórum slouží k diskuzi a vzájemné pomoci, ale v rámci mezí. Mě v dnešní době opravdu připadá neslušný dotaz "Kde to stáhnu?".

Výsledky hledání na google:
http://www.google.cz/search?hl=cs&q=star+wars+empire+at+war+torrent&btnG=Hledat&lr=
Obrázek

Mirek Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

jo znam google a hledal sem ale nic to nenaslo od tebe to vyznelo spis utocnou formou ze nic nenajdu(spis ze nechci) ze to chci najit od vas ja sem pisu jen kdyz nwm kam jinam ja hledal jo a taky sem si vsim ze je to vsechno nemecky kdybi nekdo zjistil nakej odkaz treba na nakej update nebo neco proste jen anglictinu do toho modu tak sem pls hodte

mikey Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Yop, anglická verze je německy, jen zvuky jsou anglicky... :lol: Angličtina by měla být v hotfixu, který má vyjít v nejbližší době. Jinak teda musim říct, že ten mod nemá chybu (zatim jsem žádnou neviděl). Už celkem chápu proč dostali naši tak nakopáno u superbrány. Potkal jsem se s Orijským křižníkem, a musim říct, opravdu nedoporučuji, 2 304ky a 2 303ky a ani jsem mu neshodil štíty.... :lol:
Povídka Svatá výprava Ori již vládnou Pegasu a nyní upřeli veškerou svou pozornost k poslednímu útočišti nevěřících. Mléčné Dráze!
Mikeyho krátké povídky: Antareský incident (11.12.09)

bulantik Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Mě nejde spustit kampaň co s tím??
-I když, se mince v letu točí, nakonec vždy dopadne správnou stranou.
SEIDON-13. 2. 2009

Mirek Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

no kampan jsem zatim nezkousel :D ale mam dotaz ja tam ten zvuk nemam.jako vubec mi nejde ani od zbrani.to je divny :( nemusi se neco udleat? ja sem se i nak proklikal k ovladani hlasitosti a mam to v pohode proste mi to nejde :( jo a ta anglicka verze v tom prvnim updatu bude jako jen anglictina do menu a nebo celej mod ale anglicky? :D

Odpovědět s citací

Prichází moje podrobnejsí recenze:
Lepsí pokracování modu jsem si ani nedovedl pripravit. Dokonce mám pocit, jestli je jeste vubec nutné delat na SG Battle (je to nutné :D ), kdyz máme tak skvelý mod, který nevynechal snad zádnou lod. Celá grafika se taky rapidne zlepsila, reálné stíty, textury, zbrane (tady chválím hlavne napr Asg. paprskomety a Asuran Satelite) Zkrátka jsem unesen. Jediným mínusem je ted akorát nemcina, kterou vsak vyzmizíkuje ten update. Jeste si zahrát po multiplayeru s nekým a byl bych v sedmém nebi. Akorát mi to porád hlásí tuto pro mne absolutne neznámou hlásku, kdyz se chci registrovat abych se mohl pripojit k netu:

verbindungsaufbau fehlgeshlagen (nevíte nejací zdatní nemcinári, co s tím? :D :D :D )
Obrázek
Obrázek
COMING SOON 2009

Mirek Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

no nwm co to znamena ale v anglicky verzi mi to psalo ze nemam spravnej cd-key jako ze to mam paleny :D no a tohle by se moc lisit nemelo ne?
jo a co ten zvuk mate ho tam nebo ne?
ja ne :(

a nakej hotfix do modu se objevil :)
http://rapidshare.com/files/170229556/StargateHotfix1.rar

zkopirujte sem (C:\Program\LucasArts\Star Wars Empire at War\GameData\Mods\Stargate\DATA\Xml)...

Raynor Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Galaktic Conquest (chci říct, Gal. Eroberung!) padá :-( Ale jinak je to supr. Dovedl bych si představit více věcí jinak, ale nic to nemění na tom, že supr mod :-)
Obrázek
Nový díl SGO? Konec světa na obzoru...
SGO S1E18 INSURRECTION, part 2

mikey Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Hm, děje se to jenom mě, nebo má někdo podobnou zkušenost ? V galatic conquestu nejsem schopen upgradovat tech u Tauri na víc jak lvl 2. Vim, měl to zpravit hotfix, ale i přes veškerou snahu to u mě nespravil.... A když začnu na lvl. 5, tak jako jedinýho hrdinu mám Hammonda... :hmmm:

Jinak skirmish je super, daedalos a beaming nukes nemá chybu... :twisted:
Povídka Svatá výprava Ori již vládnou Pegasu a nyní upřeli veškerou svou pozornost k poslednímu útočišti nevěřících. Mléčné Dráze!

Major General
Major General

Odpovědět s citací

Já mám teda větší problémy se stabilitou. Klidně ať můžu stavět jen 303, ale ať to proboha do půl hodiny nepadá...
Obrázek

Mirek Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

tak si skus snizit treba grafiku a nebo neco s rozlisenim ja nwm nak experimentuj a nebo si to ukladej jestli ti to pada po 25minutach tak si to uloz a pak zase nahraj ,kdybi neybla jina moznost tak bych delal tohle :D prosteze nehtat tenhle super mod tak bych se zabil :-d jo a zvuky mi dou proste sem to este radsi odinstaloval a nainstaloval taky to dystak skus me to pomohlo :)

Odpovědět s citací

Já mám zkusenost, ze kdyz mi to do 15 minut nespadne (a kdyz spadne tak musím natvrdo provést reset, protoze u me se to projevuje seknutím mysi a PC nereaguje) tak uz mi to nespadne vubec. Zajimavý taky je, ze nejmín to padá po 18. hodine. To uz mám témer 100% jistotu, ze to nespadne. :D

Jinak já muzu stanici v conquestu upgradovat i na vyssí nez druhý level...
Obrázek
Obrázek
COMING SOON 2009

Major General
Major General

Odpovědět s citací

Grafiku mám na nule, jinak bych to na laptopu ani nerozjel :-D Problém byl v jednom savu galactic conquestu, ze staršího savu už jsem to rozjel i přes problémový bod. Otázka ale je, kdy to začne nanovo :-)

Navíc, teď, když opadla prvotní euforie, v tom začínám vidět i dost značné chyby a nedodělky. Některé jednotky jsou brutálně přehodnocené (Kull například), ocenil bych, kdyby autoři trochu popustili uzdu fantazie a dali Goa'uldům nějaký Al'keshový AT-AT, když pěchotu mají na prd a titěrné drony jsou trochu směšné, a u lidí třeba tank - hummer je jako ultimátní jednotka trochu moc drtič. Taky je tu problém s nezískáváním tech-levelu u Tau'ri, díky čemuž člověk v podstatě nemůže vyrábět planetární 302 a krýt jednotky proti cizím letadlům. A trochu mi chybí i přítomnost více frakcí nebo více hypotetických galaxy conquestů s Wraithy, Replikátory nebo Antiky. A s problémy se stabilitou bych se to trochu bych se nazvat verzí 1,0...
Obrázek

Mirek Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

no me to este ani jednou nespadlo :) ,ale uz mi zase nejde zvuk. sel jen vcera po 10hodine :D asi do jedny hodiny (myslim jako vecer) no tak jestli to pude vecer po 10ty hodine tak to je kruty :D jo a jakto ze nekomu de v concuestu jen tech 2 a nekomu i treba tech 5?

mikey Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Jo, to s tim techem jsem řešil, musíš stáhnout hotfix, ten by to měl opravit.
Hotfix stáhneš tady:

http://rapidshare.com/files/170229556/StargateHotfix1.rar

Zkopíruješ ty soubory co tam jsou do adresáře XML ve složce, kde máš mod. Akorát ten soubor Stargate_Structures_Tauri, musíš nejdřív přejmenovat na Tauri_SpecialStructures.xml , dáš přepsat soubory, a tím se to má vyřešit. Mě to funguje, akorát mi nejdou stavět asgardský loděnice a neobjeví se mi noví hrdinové... :wall:

bulantik Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Nechcu vypadat zaostale a taky se mi nechce pročítat celé téma, ale bavil se tady někdo o asg. paprskometech?? Ona vyšlá nějaká nová verze? šup sem odkaz nebo aspo na jaké straně tohoto tématu ten odkaz je.
-I když, se mince v letu točí, nakonec vždy dopadne správnou stranou.
SEIDON-13. 2. 2009

Příspěvek 07.12.2008 20:20:53
Mirek Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

no tak tyhle prispevky si myslel RomaneArts? myslim ten od bulantik.
hele bulantiku nereknu kdybi toho bylo treba 21stranek ale 3 stranky neni az tak moc a co tak koukam tak to mas i tady na tyhle strance posledni,ale jestli si az tak neschopnej tak skus trebe
http://www.moddb.com
tam si najdi stargate empire at war 1.0 :D

Jo přesně tohle jsem myslel. RomanArts

Příspěvek 08.12.2008 23:00:49
bobobob Airman
Airman

Odpovědět s citací

chtěl jsem se zeptat jeslti jdou stavět lodě třeba asgardu a nebo antiku a nebo prost+ě jinačí lodě než lidksé díky

Příspěvek 09.12.2008 10:32:04
mikey Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Za lidi jdou stavět asgardské lodě (beliskner, daniel jackson a o´neill) a snad i antické. Nevím jestli antické půjdou i v conquestu, ale ve skirmish se superbránou jdou určitě (to pak je křižník (aurora), malý křižník a fregata či co)

PředchozíDalší

Zpět na Stargate modifikace