Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Kecárna Hry Stargate modifikace Freelancer: Battle For Mankind

Freelancer: Battle For Mankind

Příspěvek 29.3.2008 21:47:56
Aslan Airman
Airman

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Kulda píše:
Server není aktivní...

už je aktivni,ja litam s x-304 a kdyz chci strilet tak se mi sekne freelancer :cry:

Příspěvek 30.3.2008 13:22:44
Kulda Airman
Airman

Odpovědět s citací

Fakt?
Hoď pls IP,nechce se mně to hledat. :oops:

Příspěvek 30.3.2008 13:31:19
Aslan Airman
Airman

Odpovědět s citací

já to hraju přes program hamachi

Příspěvek 30.3.2008 13:51:44
Kulda Airman
Airman

Odpovědět s citací

Počkej,hamachi znám,ale v tom případě asi není aktivní server,o kterým se bavíme,ne?
A na kterou síť se přes h. připojuješ?

Příspěvek 30.3.2008 14:39:48
Aslan Airman
Airman

Odpovědět s citací

na hamachi mas navod na nekde sem ho nasel ale nevim kde presne ale muj navod ti bude muset stacit,spustis hamachci das pripojit k existujici siti a jmeno das "FLBFM" a heslo "FLBFM"

EDIT: Necituj příspěvek nad sebou, je to zbytečné. RomanArts

Příspěvek 30.3.2008 14:54:32
RomanArts Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Hmmm to ale asi nebude oficiální server, mimo to je to plný...
Obrázek

Příspěvek 30.3.2008 15:02:31
Kulda Airman
Airman

Odpovědět s citací

Aslan píše:
na hamachi mas navod na nekde sem ho nasel ale nevim kde presne ale muj navod ti bude muset stacit,spustis hamachci das pripojit k existujici siti a jmeno das "FLBFM" a heslo "FLBFM"

Já umím ovládat hamachi,jenom jsem nevěděl tu síť,díky...
RomanArts No já sem se tam dostal,ale všichni jsou off,jinak oficiální to nebude určitě. :(

Příspěvek 30.3.2008 19:54:01
bob 1 Command Chief Master Sergeant
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

dejte sem pls nějaký screeny
Bobe, dobrá rada a souhlasím že osvěta je důležitá, avšak umístění takové zprávy na fóru, které navštěvují osoby mladší 15 let, je dosti nevhodné, proto byla odstraněna. Jenda.SG-1LoLwut ale já si už nepamatuju co jsem v podpisu měl, škoda.

Příspěvek 01.4.2008 14:37:35
RomanArts Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Tady jsou nějaký screeny:

http://www.ukazto.com/?id=3781642&klic=oMgUrJTf&overall=1
Obrázek

Příspěvek 03.4.2008 15:48:33
zdenous Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

hele nechce se mi vytvářet novej topic, tak to napíšu sem. V SP, nějaká pátá mise, potom co dostan u na Leedsu prachy na novou lod, tak co mám pak dělat pls? Ve všech návodech píšou, že se mám sejít na Cambridgy s Juni, jenže tam se nic nestane. :( Jinak Current worth nebo jak, prostě co musím mít na další level, mám. patche mám všechny instlý. prosím pomoc.
To je divný, kolik času stráví člověk nad přemejšlením o takovejch blbostech jako je vymejšlení podpisu.
Farscape je nejlepší. (Upřímnost nade vše.)

Coronius Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Mno koukám, že Wamer už se neměl k odpovědi, ano četli jste správně, Joppinator tvrdil, že Wamer mu to hacknul, tak já to uvedu na pravou míru:
Joppinator je paranoidní člověk, který udělal mod, se spoustou bugů, neměli forum nic, Wamer jim dal server, vytvořil forum a zařídil všechno co potřebovali, než si mohli koupit server, za to dostal Wamer samozřejmě post a admina a adminskou verzi, i kdyby čekal víc tak víc nedostal, ale tento paranoidní člověk, který wamerovi dal adminskou verzi ho brzy obvinil, že tuto verzi vypustil do světa, že si jí bez povolení používá na svém serveru(který byl dříve public) a podobně, načež wamerovi sebrali práva na jeho vlastní forum a zabanovali ho. Tak Wamer použil pojistku, kterou jim celé fórum smazal ( tomu říkali to hacknutí ) a vzhledem k tomu, že nebyli schopni si udělat vlastní phpbb fórum tak poslali mód k ledu. Joppinator také hned potom zabanoval všechny čechy co byli na foru a smazal českou sekci ( předtím než si wamer hrál po zabanování ). Později se tedy mód rozeběhl, ale nemají server a kašlou na to, momentálně vyvíjí jiné módy a tento je příliš nezajímá, takže vidíte jak je to s takovýma lidma, já se raději soustředím na mód NQ jak jsem mnohokrát zmínil, kde náš klan brzy bude mít stargate lodě a možná pak budou i nějaké pro veřejnost :)

Věřím, že jste si početli.
Time is up.. Do you want to experience something new? Come Lantean, come to Atlantis.. Play Stargate Legends -
www.sgl.exweb.cz

Podelkill47 Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

ahoj w@mere. hele co se bude dal dit s FL BFM??? bude se dal vyvijet nebo to uplne padne. ja jen ze si tu z nudy opravuju bugy a vlastne ten mod davam dohromady. dari se mi a za chvili budu mit kompletne opravenej mod + vyreseny nekrery nesmysli co ste tam nasekali nebo ti nemecti modari a pridavam tam veci na obchodovani dodelavam bary bude to chtit jeste mise ale do toho se mi moc nechce (priserne moc textu a jeste v anglictine) no a vytvarim nove lode ale v milkshape tak na to zatim prdim a zacnu stim az budu mit stahly 3ds max. dej mi urcite vedet co se momentalne s timto modem dele byl bych rad kdybi spatril svetlo sveta a myslim ze bude mit nemalej uspech uz ted (bez bugu) vypada moc dobre :ok:
Pokud tě štve,že zrušili SGU,hoď si tohle do podpisu.
Pokud tě štvou lidi co jsou rádi že zrušili SGU,hoď si tohle do podpisu.

Wamer Airman
Airman

Odpovědět s citací

Ahoj. No mohli bysme na tom zapracovat. Já teda o modovani Freelanceru moc nevim ale kdyby jsi mi napsal třeba na ICQ (142-776-604), tak bysme se nějak domluvili.
Jinak o vývoji Joppinatora vůbec nic nevím a popravdě mě to ani nezajímá. Po tom co mi provedli bych je nejradši zničil, ale naštěstí se umím ovládat :)

Ravens Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Čau lidi hraju tenhle super mod :bounce: ale pořád se mi nějak nepovedlo zjistit kde se dá sehnat 304ka nebo Aurora :scratchanym: . Můžete mi někdo poradit? Díky!

karanalinuf Airman
Airman

Odpovědět s citací

Potřebuju radu, nainstaloval jsem mod 3.0 normálně se mi spustí ale za
1. U nějakých věcí se zobrazí jenom bílé okýnko.
2. Když si koupim Hatak a chci vzlítnout tak mi hra pokaždé vypadne a musim ji znovu zapnout.
Kdyby my mohl někdo poradit co stím byl bych moc rád.
Naposledy upravil karanalinuf dne 07.6.2009 17:10:06, celkově upraveno 1

DEADALUS* Airman
Airman

Odpovědět s citací

tuto hru treba prepisat alebo nieco podobne ci ked stiahnem tak nemusim nic robit len instal??

karanalinuf Airman
Airman

Odpovědět s citací

Tady máš stránku a tam je návod.
http://www.flbattleformankind.com/viewtopic.php?f=5&t=5

Kdo neumí anglicky ani německy tady je to v češtině.

1. Nainstalujte hru Freelancer
2. Nainstalujte oficialní patch 1.1
3. Nainstalujte neoficialní patch 1.4
http://www.flbattleformankind.com/Downloads/UnofficialFLSPPatch1.4.zip

4. Nainstalujte Freelancer mod manager
http://www.flbattleformankind.com/Downloads/flmminstaller_v144.exe

5. Otevřete mod přes mod manager
6. Aktivujte mod přes mod manager a hrajte!
(Takhle bych to přeložil Já, kdyby byl někdo nespokojen s mým překladem návodu tak si ho přeložte sami!!!!)

Mathew891 Airman
Airman

Odpovědět s citací

hm a je na to aj server, alebo si len tak mozeme lietat po galaxii??
a este jedna otazka je len verzia 3.0 alebo je aj nieco novsie??
Obrázek

karanalinuf Airman
Airman

Odpovědět s citací

Zatim je nejnovejší ta FLBFM 3.0 ale pracují na další je hotovýho asi kolem 80 procent.

Luke Lee Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Čau lidi stáhl jsme si BFM a hraju v singlu jen tak si lítám nemá někdo nafocený třeba nějaký systémy nebo nějakej návod jak co nejrychleji najít bránu v sytému Dík za odpověď :D

Skanel Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Zdravíím...prosimvás kde stáhnu Battle for mankind 3.0???...
nikde to nemuzu najit ;)..
a kde sezenu penize v singlu nebo v multiplayeru???treba hatak stoji prez 10 mega a ja mam jen 800 tisic ze zacatku a zadny mise a v baru taky nic neni...

predem diky ;)
O'Neill(při golfu skrz bránu):"Jak daleko je vlastně Alaris?"
Teal'c:"Několik miliard mil, O'Neille."
O'Neill:"To musí být rekord!"

[img][./images/thumbs/sg_battle_1_1257182835.jpg]http://www.galaxi-news.xf.cz/sg_battle_1.jpg[/img]

Luke Lee Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Peníze si musíš vydělat ale dá se k nim docela rychle dostat nevim jak máš odkrytou mapu v jednom sektoru jménem delmak Jsou 2 planety jedna se jmenuje Delmak a netu mezi těmyto planetamy se dá vidělat tím že budeš prodávat otroky z delmak na netu :D

Airman
Airman

Odpovědět s citací

oki diky ;)..
a kde stahnu 3.0? :-D

[img][./images/thumbs/sg_battle_1_1257182835.jpg]http://www.galaxi-news.xf.cz/sg_battle_1.jpg[/img]

Airman
Airman

Odpovědět s citací

Opet dekuji :D..

A jeste jedno..nemoch bys mi sem dat cestu do delmaku od ty zacatecni planety ?? :).. moc dik ;) nejlip i kde sou ty brany ale staci mi zvyrazneni galaxii kteryma mam letet...

mapu odhalenou nemam...tak jen fotku galaxie a zvyraznit v malovani carama kam mam letet az do delmak ..dik ;)

PředchozíDalší

Zpět na Stargate modifikace