Mno koukám, že Wamer už se neměl k odpovědi, ano četli jste správně, Joppinator tvrdil, že Wamer mu to hacknul, tak já to uvedu na pravou míru:
Joppinator je paranoidní člověk, který udělal mod, se spoustou bugů, neměli forum nic, Wamer jim dal server, vytvořil forum a zařídil všechno co potřebovali, než si mohli koupit server, za to dostal Wamer samozřejmě post a admina a adminskou verzi, i kdyby čekal víc tak víc nedostal, ale tento paranoidní člověk, který wamerovi dal adminskou verzi ho brzy obvinil, že tuto verzi vypustil do světa, že si jí bez povolení používá na svém serveru(který byl dříve public) a podobně, načež wamerovi sebrali práva na jeho vlastní forum a zabanovali ho. Tak Wamer použil pojistku, kterou jim celé fórum smazal ( tomu říkali to hacknutí ) a vzhledem k tomu, že nebyli schopni si udělat vlastní phpbb fórum tak poslali mód k ledu. Joppinator také hned potom zabanoval všechny čechy co byli na foru a smazal českou sekci ( předtím než si wamer hrál po zabanování ). Později se tedy mód rozeběhl, ale nemají server a kašlou na to, momentálně vyvíjí jiné módy a tento je příliš nezajímá, takže vidíte jak je to s takovýma lidma, já se raději soustředím na mód NQ jak jsem mnohokrát zmínil, kde náš klan brzy bude mít stargate lodě a možná pak budou i nějaké pro veřejnost

Věřím, že jste si početli.