Pls. Mam problem mam verziu hry 1.01 a stargate mod PB7 a hra mi starsne casto pada Ani sa mi nespusti misia (na mode) a hra hned padne, ze vyskitla sa chyba a odoslat spravu o chybe atd. Ved to poznate (dufam). Ak je nejaky path alebo cosi co by to vyrielsilo prosim poradte mi.
Zkontroluj si jestli se ti stáhl celý rar soubor s módem, jestli je spráně rozbalený a jestli máš správnou cestu. Píše to nějaký error? Jaký máš Windows, grafiku a ovladače? Normální hra funguje?
Hra funguje. A nemal by som nainstalovat ten directx 9 co je pri tom? Dokonca ked pustim kolo tak tam este ukaze zaciatocne video (napr. ako sa kralovna rozprava z Wraithom a potom to sekne) Este mi tam napise ze problem s aplikaciou DX8.
Uz som to vyriesil Znizil so kvalitu grafiky v hre. Este cosi. Potreboval by som rozchodit tu verziu DX9. Mne tem napise ze: nefunguje na grafickej karte ktory nieje kompatibylna s DirectX 9. Ak by si my vedel pomoct, hod sem nejaky navod. (podrobny)
Už se tešim na PB v.9, ale mam jeden dotaz nevim jestli ti to už někdo nepsal, ale nefungujou Drony(strely) lodě je vypouští, ale při útoku střela proletí nepřatelskou lodí a nic neubere. Díky
Tentokrá přináší je pár nových modelů ale optimalizuje spoustu starých modelů jak po stránce náročnopsti na HW tak po stránce grafické a jako vždy bylo opraveno velké množství bugů. Naneštěstí zase nepřinášíme lokalizaci do jiných jazyků, vzhledem k nedostatku času.
Opět skvělá práce, některé chyby byly odstraněny, ale nechci vypadat jako člověk co si pořád na něco stěžuje, ale mám už pro tebe drobnou chybku kterou jsem našel. Řekl bych, že nám trochu zaostává Odyssea, jeden zásah Ori Cruiserem a padne. Vím, že hra má problem se štíty, možna to je tím bugem.
A teď pozitiva: Skvělě dodělané chybějící textury u některých loďí, skvělý nový efekt při útoku na štít, opraveny bug na dronech atd.
Dokud nevyřešíme bug se štíty tak bude pořád problém s balancovánín. Máme sice pár dalších vodítek v čem může být problém ale asi to zase nepomůže. Jinak klidně všichni kritizujte a pište nápady, jen u toho buďte oběktivní.
PS: Sice to není ve výpisu změn ale ve hře je i BC-303 s asgardskými zbraněmi.
Slunce hřeje, vítr duje, tráva na březích se zelená. Zde se žádný býk neukryje. Oma Desala Lanteané FOREVER Battlefield3 Lidé žijí v trápení jen proto ,aby doufali že se stane zázrak. by alfel
Slunce hřeje, vítr duje, tráva na březích se zelená. Zde se žádný býk neukryje. Oma Desala Lanteané FOREVER Battlefield3 Lidé žijí v trápení jen proto ,aby doufali že se stane zázrak. by alfel
alfel: V kampani půjde ZPM přidat na jakoukoliv loď ve flotile.
Vašek-Daygles: Na Steamu se dá koupit za 10$. Krabicová verze už se skoro nedá sehnat. Nároky na HW jsou opravdu nízké a dokonce s 3 roky starými kartami si zahraješ uplně plynule i s vynuceným vyhlazováním přes ovladače.
Pro všechny: Rozhodně zkuste i další modifikace pro Nexus. Nedávno vyšla nová verze BSG módu s úžasnými modely lodí, před pár dny přišla první verze Star Wars módu a včera jsem vydal novou verzy obnoveného Babylon5 módu. Tady najdete seznam všech modifikací - http://www.moddb.com/groups/nexus-tji-fan-group