Hatak jde, oriská loď jde, prometheus jde, Daedalos jde, dvě asgardské lodě jdou, Aurora by měla být v nějaké nové verzi, co ještě nevyšla, úl není, ani wraithský křižník jsem nikde nenašel.
Ale velké lodě moc nedpoporučuju, strašně blbě se s nima manévruje a taky se nevejdou do brány (což je blbý, sem chtěl s Daedalem a potom s Prometheem rozdrtiti wraithy, ale na Atlantis jsem se prostě nedostal).
Nová textová hra s tématikou stargate. Stargate Alternative stories
jono tak sou tam takovy skakaci diry zejo...sou skoro vsude..ja skamosem sme bugly branu do midway a z midway do atlantisu nejak..mame ori krizniky a sme u atlantisu ...
Prosimte kde koupim daidala presne???... a neni to jen v 3.0???(mam 2.2 zatim bo to tam mame rozjete)
O'Neill(při golfu skrz bránu):"Jak daleko je vlastně Alaris?" Teal'c:"Několik miliard mil, O'Neille." O'Neill:"To musí být rekord!"
Aktivoval jsem si mod verzi 3.0...vse probiha v pohode.. Ale kdyz chci ze zeme na Midway tak uprostred cesty mi spadne hra.. Nevite co stim?(chci ty lode a nove systemy z 3.0) Nemate nekdo treba jinaci cestu?..je mi jedno jestli je hodne dlouha hlavne at se dostanu na atlantis...
Predem dik
O'Neill(při golfu skrz bránu):"Jak daleko je vlastně Alaris?" Teal'c:"Několik miliard mil, O'Neille." O'Neill:"To musí být rekord!"
Tak jsem to nějak zprovoznil ale potřebuju helpnout, nazačátku nemám asi žádnou loď co? tak jak se dá sehnat? v nějakým ůkolu nebo jí musím koupit? a kde se dají vydělat peníze?
Vědět málo je nebezpečné,vědět hodně také. Albert Einstein