Samozřejmě myslím tím hry na motivy Sci-fi seriálu StarGate ale klidně i ostatních hrách co vás bavili nebo baví, popřípadě bych uvítal vaše komentáře typu např.: Hraji tak a tak dlouhou dobu nebo jaké jste v nich dosáhli úspěchů. Rád bych si rozšířil obzor. Doufám že mi sním pomůžete. PS: Všem díky předem za komentáře a můžete přidat klidně i nějaké Screeny přímo ze hry nebo nějaký odkaz/spoiler atd
SG:B by bylo dobrý, ale chlapec s tim asi skončil, SG:DOTE od boobla a spol maj potenciál. SGAA - na to se taky těšim a SG-Chronicles je dobrý ( ta nejnovější verze )
Life is worth living for.... flooth is everywhere around us, on the internet. Svoboda člověka je to, když má pouze jedinou povinnost. Zemřít. Better to fight for something than live for nothing. George S. Patton
SG: Chronicles, SGB Těším se na SGAA A jestli se berou i mody tak asi urcite: Star Wars Jedi Knight Jedi Academy SG mod,
Školy je hodně, práce je hodně, sg-dote zase odloženo... samotnýho mě to už štve ale nějak mě to nechce znovu chytnout... další možné datum vydání jsou vánoce.
Tak na to se taky těším ale nehrajete někdo nějakou onlinovku v prohlížeči nebo nějako Browser hru (Klikačky nebe něco podobného jako je třeba DarkOrbit) ???
Asi nejlepší SG hru kdy jsem hrál , tak to byl a stále je Stargate Resistance je to jedna z nej SG her. Pokud by to měl být nějaký lodní simulátor tak buď SG DOTE nebo Stargate Chronicles
Slunce hřeje, vítr duje, tráva na březích se zelená. Zde se žádný býk neukryje. Oma Desala Lanteané FOREVER Battlefield3 Lidé žijí v trápení jen proto ,aby doufali že se stane zázrak. by alfel
Life is worth living for.... flooth is everywhere around us, on the internet. Svoboda člověka je to, když má pouze jedinou povinnost. Zemřít. Better to fight for something than live for nothing. George S. Patton
Defacto ano , ale přeci jen komunita stále žije a prý se stále jedná o koupení licence zpět
Slunce hřeje, vítr duje, tráva na březích se zelená. Zde se žádný býk neukryje. Oma Desala Lanteané FOREVER Battlefield3 Lidé žijí v trápení jen proto ,aby doufali že se stane zázrak. by alfel
Já osobně mám rád StarGate Revolutions http://sgr.svetserialu.net/ a ještě Daedalos game ale nemůžu sehnat odkaz.
Moje povídka:Star Gate Idea [img][./images/thumbs/image18797_1314340649.jpg]http://liatrainz.net/sekce/galerie/images/image18797.jpg[/img] Osud se změnit nedá pouze život