pojďte si vyzkoušet textovou hru na téma SG. Hra funguje již několik měsíců. Příběh se odehrává jak v Mléčné dráze, tak i v galaxii Pegasus, ale v příběhu nejsou Ori, které jsme se rozhodli nepoužít, hra začala po epizodě SG-1 8x20 a SGA 2x19. O hru se stará několik lidí, takže hra nestojí, současně běží několik různých misí.
Pro příklad:
- Jedna z misí se právě odehrává v alternativní realitě, kde uvízla Odyssey díky generátoru co ukradla Aschenům. Když přiletěla k tamní Zemi, tak zjistila že je obsazena Goauldy, proto letěla na planetu, kde by mělo být stanoviště Alpha a našla tam poslední přeživští ze Země, kterým velí Dr.Fraiserová, netrvalo dlouho, aby posádka Odyssey zjistila, že celou Mléčnou dráhu i galaxii Ida ovládá Anubis, proto se rozhodla Odyssey vydat do Pegasusu získat ZPM, stroj času a další technologie, aby mohla pomoci této realitě....
Víc už vám prozrazovat nebudu, aby jste nepřišli o překvapení, to co jsem sem napsal je něco přes 20 stránek příspěvků na fóru.
Zkuste se podívat na naše stránky, máme tu skvělý kolektiv lidí, tento víkend jsme měly sraz v Pardubicích, přijeli lidí z různých konců našeho státečku (Ostrava, Plzen, Brno...), příběh se neustále vyvíjí a fórum také, najdete tu i soupisy odehraných misí, takže se v příběhu rychle zorientujete.
Kód: Vybrat vše
http://www.sggalaxy.net/
A jak to funguje ?
Hráč si vybere (vytvoří) postavu za kterou chce hrát. Prostřednictvím fóra pak odesílá příspěvky, kde píše, co jeho postava dělá, co si myslí a jak reaguje na situace, které připravil Pán vesmíru (PV).
Př.:
Tým SG-1 je na jaffské základně, jde po chodbě a zaslechnou jak se k ním blíží Jaffové.
Hráč může reagovat například takto:
- plk.Jack O´Neill
Jaffská základna - chodba
Tiše jsme pokračovali chodbou hlouběji do základny, když jsem najednou zaslechl Jaffy mířící směrem k nám. Zastavil jsem se a potichu jsem řekl:
Vypadá to, že jdou naším směrem, pošlu jim překvapení.
Sundal jsem z opasku granát a připravil jsem se ho poslat jaffům jako dáreček až budou blíž.
Toto je velice stručný a jednoduchý příklad reakce hráče, existuje i mnoho hráčů, kteří dokážou takovouto situaci rozepsat až na několik desítek vět.
Pozvánku s pozdravem posílá Sirius, Pán Vesmíru StarGate Galaxy.
[img][images/thumbs/Sirius_LOGOSRAZ.gif]http://www.sggalaxy.net/templates/subBlack/images/LOGOSRAZ.gif[/img]