Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Kecárna Hry Stargate hry Stargate Worlds

Stargate Worlds

Příspěvek 04.7.2007 14:00:13
HAck Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Vzhledem k tomu, že tu ten topic nějak zas není tak jsem ho znovu založil. Ohledně hry je totiž už docela dost informací, které jsou velmi zajímavé.

- Hra poběží na Unreal Enginu 3 a s největší pravděpodobností bude vyžadovat i DirectX 10
- Bude kladen důraz na spolupráci s lidmi, budeme se podílet na stavbě lodí
- Samozřejmostí bude cestování mezi planetami a hyperprostorem
- Možná bude možnost hrát za symbionta, čili střídání hostitele
- Hra bude zahrnovat poslední události, které se v seriálu staly, ale bude se vracet i do minulosti. Cestování časem za Antiky není vyloučeno.

Hra bude opravdu rozsáhlá a je na prvním místě mezi nejvíce očekávanými MMORPG. No kdo by se netěšil že :)
Snad nám na E3 ukážou něco víc :twisted:

Příspěvek 04.7.2007 14:17:07
Raynor Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Na Sci-fi Meshes ovšem kritizují laxní až arogantní přístup vývojářů ke komunitě, což není nikdy dobré znamení.
Obrázek
Nový díl SGO? Konec světa na obzoru...
SGO S1E18 INSURRECTION, part 2

Příspěvek 04.7.2007 14:43:04
Vojta@ Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Pokud mě ta hra pojede tak budu velmi rád :D a pokud ne, tak udělám vše aby mi jela. Moc se těším, tak snad brzy vyjde :?

Příspěvek 04.7.2007 15:10:48
Sokar Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Už se na tu hru těším !!!!!
Hlavně budu hrát za ORI.A taky doufám že tam bude Adria :oops: :oops: :oops:
:oops: :oops: :oops: :oops:

Příspěvek 04.7.2007 15:57:37
dastr Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

Jseš si tím jistý že něco takového bude? Nemohl by jsi jsem dát odkaz na oficiální stránky?
To Sokar:
Bože, ty jsi z Adrii úplně vedle :D
" Líza: Tati, provedli jsme něco hrozného!
Homer: Rozbili jste auto?
Bart: Ne.
Homer: Probudili jste mrtvé?
Líza: Ano!
Homer: Ale auto je celý...
Bart a Líza: Hmm...
Homer: No tak sláva! "

Příspěvek 04.7.2007 16:05:58
HAck Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

www.stargateworlds.com

Příspěvek 04.7.2007 16:12:15
Pomeranc Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

O arogantním přístupu nic nevím, ale snad to nebude tak horké. Mě spíš zajímá jakým způsobem bude organizované hraní, kolik se bude platit nebo jestli půjde hrát zadarmo atd. Zatím jsem žádnou MMORPG nehrál, ale první offic. SG hru si nechci nechat ujít. :wink:
A nevím, jestli půjde hrát za původní postavy, to by tam pak pobíhal asi milión O'Neillů :D :D
[img][http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg]http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg[/img]

Pomerančova videotéka.
CustomCovers - vaše DVD obaly

Příspěvek 04.7.2007 17:04:14
Raynor Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Za originální postavy určitě hrát nepůjde, i když mohlo by být zajímavé je (jeden kus) zpřístupnit dočasně výhercům nějakých soutěží - snad raději literárních soutěží :-)

Teoreticky by SG Worlds měl obrovský potenciál, ale bojím se, že to tvůrci nezvládnou, stačí se podívat na SW Galaxies. Kromě toho je poněkud vidět, že moc s autory seriálu nespolupracují, ne že bych se jich chtěl dotknout, ale když mají na stránce koncepty asgardské planety zničení v Unending a mluví se o tom, že se bude bojovat proti Ori (a víme, že je asi sundají v Ark), tak se mi nezdá, že by jsme se někdy mohli dočkat něčeho jako "nejlepší a nezjnámnější hráčské postavy/zápletky z Worlds se objeví v Atlantis nebo Universe..."
Obrázek
Nový díl SGO? Konec světa na obzoru...
SGO S1E18 INSURRECTION, part 2

Příspěvek 02.8.2007 10:03:11
Sokar Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Jedině kdyby tam byly hlavní postavy jako boti to by šlo. :wink:
Obrázek

Příspěvek 05.8.2007 19:09:13
eoden Airman
Airman

Odpovědět s citací

Nvm? Ale podle me budou hlavni postavy GM takze si za ne zahrajou vyvojari nebo spravci serveru..davalo by to smysl :wink:

p.s : I love adria too . :D
konec sg1 to bolíiíii.

Příspěvek 05.8.2007 21:17:33
Martincz Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

njn ale ještě bohůžel ani nevíme kdy to vyjde a celkově je otom málo informací. Co tam bude za rasy, zbraně, planety, lodě, jestli tam budou nějaký základny SG-C, Atlantis Stanoviště Alpha, jestli se tam budou dostavat Q jako ve wowku. Nevíme nic ani nevíme jestli to výjde bo na stránkách sem četl že to má vyjít po 12. episodě SG-1 a co ja vim tam 10. byla posledni serie..

Příspěvek 10.9.2007 14:21:25
B-Rabbit Airman
Airman

Odpovědět s citací

konečne niečo novšie pozrite

Link :
http://www.gamepark.cz/stargate_worlds_nove_screeny_5328.htm

Příspěvek 04.10.2007 21:40:18
Jorssk Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Někde, tuším že na oficiální stránce atlantis jsem četl že to má vyjít v roce 2008. Já osobně tomu moc nevěřim, zatím to nevypadá že by toho měli hodně hotového. Jinak hlavní postavy budou pravděpodobně npc co budou zadávat úkoly a v nějakých eventech vám asi budou pomáhat nebo za ně budou hrát programátoři. Tak jak je to ve star wars galaxies. Jinak je to druhá MMORPG na kterou se po SWG opravdu těším a určitě si ji zahraji.

Naposledy co jsem četl info ohledně děje tak se to tuším ještě nemělo odehrávat za doby oriů, ale mohlo se to změnit, no uvidíme.

Dobrý by bylo, mít možnost nosit na uniformě tu českou vlaječku jako to má zelenka, pokud budeme hrát za lidi. Já osobně ale asi budu Jaffa. Jinak co si pamatuju, další hratelné rasy byli: Lidé, Asgardi, Go'auldi, Tok'rové, Noxové, Jaffové. Možná ještě něco. Každopádně jsou to hodně rozdílné kultury z různou technikou a zbraněmi, takže jsem zvědavý jak to vyřeší. Např. takové zbroje (už vidím Asgarda navlečeného v nějakém armoru).

Další zajímavostí bude povolání archeolog, který by měl být důležitý ve skupině a pomáhal řešit různé puzzle a hádanky v dungeonech aby se ostatní dostali dále. Prý tam má být hodně miniher, to zatím moc v MMORPG nebylo.

Navíc podle mě nabízí SG:Worlds nekonečno možností pro datadisky a doplňování děje, stačí jen přidat další adresu co mohou hráči vytočit. Je přece tolik planet...
"To Punish and Enslave" - Barricade motto

Příspěvek 04.10.2007 21:57:53
Roadse Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Taková lamácká otázka :lol: bude tam nějakej single player?? nebo to bude jak wow?
Carterová :"Pane??"
O'neill: "To je moje zbraň, přísahám."

[img][http://sg1sga.xf.cz/sig.jpg]http://sg1sga.xf.cz/sig.jpghttp://[/img]

Příspěvek 05.10.2007 10:21:18
B-Rabbit Airman
Airman

Odpovědět s citací

myslím si že nie

Příspěvek 07.10.2007 20:54:00
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Je to MMORPG takže jako WoW.

Příspěvek 07.10.2007 21:19:37
tom130 Airman
Airman

Odpovědět s citací

Doufám že někdo na to udělá emulátory (jako na wow) :D

Příspěvek 07.10.2007 22:20:55
182 Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Jorssk píše:
Je to MMORPG takže jako WoW.

Ja bych radsi spis neco jako L][ :wink:
Sheppard : Kolik jich ještě máš?
Ronon : Kolik je potřeba.
Sheppard : Pro tebe bude celkem problém projít letištní kontrolou.

[img][images/thumbs/182_zelenkacartertyelc.jpg]images/thumbs/182_zelenkacartertyelc.jpghttp://[/img]

Příspěvek 07.10.2007 23:56:51
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Emulátory jsou většinou stejně o ničem, a nedosahují kvalit oficiálních serverů ani zdaleka.

Tedy pokud nepočítám Lineage II a Ultimu, ty jsou v tomhle celkem OK. WoW se tomu trochu přibližuje ale má co dohánět a myslim že ani nedohoní. A SWG, to zatím ukazuje že ho nedokáže nikdo na emulátoru zprovoznit ani alespoň na 40%.

Příspěvek 08.10.2007 06:36:30
RomanArts Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Oficiální server je oficiální...spousta možností, které na free nejsou. Podle mě bude stát za to si něco málo zaplatit, nejen tím podpořit hru ale i udělat něco legálního pro sebe, i když si hru nejspíš stáhnu :lol:
Obrázek

Příspěvek 05.1.2008 15:06:20
feky Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Počas včerajšej epizódy SGA odvysielal SciFi Channel prvú oficiálnu upútavku na Stargate Worlds, môžete si ju pozrieť na YouTube.
http://www.youtube.com/watch?v=e89Thv8B5Zg

Vyzerá to tak, že sú to zábery priamo z hry. Je tam vidieť dve planéty, ale trochu ma sklamalo, že to celé vyzerá trochu "komiksovo", viac by ma potešilo realistickejšie poňatie grafiky. Ale na druhej strane sa mi páči, že tie planéty vyzerajú mimozemsky a nie ako les v Kanade :).

Som zvedavý, ako to vo finále dopadne a ako to bude hrateľné. SG Worlds a Star Trek Online sú zatiaľ jediné MMORPG, ktoré ma jakž-takž zaujali, tak dúfam, že aspoň z jednej bude nakoniec dobrá hra...
Space, the final frontier.

Příspěvek 05.1.2008 16:10:41
Vojta@ Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Jéé :D Dík za odkaz. Vypadá to zatím hodně dobře. Svitla mi teď naděje, že by mi to mohlo i jítm ale pochybuju. :wink: Nicméně se uvidí až to vyjde, škoda, že trailer měl jen minutu a prakticky skoro nic neprozradil, ale budou další a snad delší a lepší... :)

Příspěvek 03.3.2008 18:16:08

Odpovědět s citací

mno tet budu dělat trochu reklamu nám udělali jsme první českou fan site (teda alespoň jsme jinou nenašli)

stargate-worlds.cz

-ORI tam zatím nebudou možná v datadisku
- děj je někde v 8 sdezoně
-do SGC by jste se měli dostat ale jen okrajově
-lodě v základu nebudou (plánuje se ve druhym datadisku myslim)
-spolupráce s fanopušky je konají se QandA myslim že jednou týdně ale jistej si nejsem
-spolupráce s tvůrci SG je tu taky pokud vím tak Malozzi nebo někdo takovej jim řekl "udělejte to co my jsme udělat nemohly"

tak to je asi to co mě napadlo když jsem to tu četl další info i další videa jsou na těch našich stránkách nebo popřípadě na

stargateworlds.com

-je tam i česká sekce ve foru
stargate-worlds.cz

Příspěvek 05.3.2008 20:00:13
Lukec Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Díval jsem se na wallpapery a jsem příjemně potěšenej. Je tam jeden s pár antickejma budovama. Doufám, že se časem v datadisku budou lodě a třeba Pegasus datadisk. Celkem rád bych si zastřelil wraitha kterej lítal po atlantise.

Příspěvek 05.3.2008 21:45:06

Odpovědět s citací

má tam bejt myslim planeta plná antickejch budov.... pegasus datadisk se plánuje... a ta grafika je upravena z UT3...
stargate-worlds.cz

Další

Zpět na Stargate hry