Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Akta X Akta X bez Muldera

Akta X bez Muldera

Agenti Mulder a Scullyová řeší případy, které FBI označila jako neřešitelné a zařadila pod Akta X…

Příspěvek 15.10.2008 15:33:54
KATE.DANNY Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Hned jsem si ty dily vybavila :D Byly naprosto super. Si vzpominam, kdyz jsem narazila na jeden dil (tusim ke konci 3 rady). Ze zacatku jsem si rikala: CO? a pak jsem se musela smat :laugh: .
Opravdu vyborne zpracovane.
Doufam, ze se tam jeste nejake tyhle dily objevi. Uz jsem zhlidla film, tak kouknu na 6 radu. (asi dnes ). Tak jsem zvedava :smile:

Ginu? Nejak si ted nemuzu vzpomenout na dil :)
Pouze život, který žijeme pro ostatní, stojí za to.
ALBERT EINSTEIN

Přejít ze sna do skutečnosti není tak těžké, je to jedna dvě a člověk se okamžitě přizpůsobí. Těžké je rozhodnout se opustit sen a vstoupit do skutečnosti. Vyžaduje to úžasnou sílu vůle a je to tím těžší, čím víc narostl sen.
JEAN DUTOURD

Příspěvek 15.10.2008 17:56:25
Jenda.SG-1 Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

ehm, to je až 7. série...

V šestý je super Arkádie (15. díl) a pak v 7. ještě Goldbergova variace (6. díl),
ale vtipných dílů je tam ještě hodně :wink:

Na konci 3. série? Nemyslíš scénu kterak Queequeg přišel o život? (honili tu příšeru z jezera)...
Jen dvě věci jsou nekonečné - vesmír a lidská hloupost. Tím prvním si ovšem nejsem tak jist.
Albert Einstein

Příspěvek 15.10.2008 18:32:25
KATE.DANNY Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

To je dobre, rada se zasmeju.
Ne ten jsem nemyslela, ale zrovna jsem si vzpomnela na scenku z toho dilu. Jak se jim potopila lod a oni zustali "daleko" od brehu :lol: Btw: Queequega mi bylo lito :(
Nepamatuju si, jak se ten dil jmenoval, ale bylo to o spisovateli co chtel napsat knihu a tak mu Scully vypravela o pripadu (mlady par uneseny mimozemstany) na ktery narazili s Muldrem.
Pouze život, který žijeme pro ostatní, stojí za to.
ALBERT EINSTEIN

Přejít ze sna do skutečnosti není tak těžké, je to jedna dvě a člověk se okamžitě přizpůsobí. Těžké je rozhodnout se opustit sen a vstoupit do skutečnosti. Vyžaduje to úžasnou sílu vůle a je to tím těžší, čím víc narostl sen.
JEAN DUTOURD

Příspěvek 02.12.2008 18:18:27
Jenda.SG-1 Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

Tak včera se začal prodávat poslední film k Akta X - Chci uvěřit a já už stříhám pomalu metr, až doberu antibiotika a budu moct vyrazit do obchodu s DVD a koupit si dvojbalení obou filmů, jak prvního, tak druhýho :bounce:
Jen dvě věci jsou nekonečné - vesmír a lidská hloupost. Tím prvním si ovšem nejsem tak jist.
Albert Einstein

Předchozí

Zpět na Akta X