Tak tohle si nechám líbit

Proti mé vůli mě to opravdu zaujalo. Člověk má být ke všemu skeptický, aby pak byl příjemně překvapený.
Doufám ve dvě věci - že vynechají úplně zbytečná camea z SG1 a SGA, a zůstanou takhle odříznutí. A že nám nepředstaví supermocného nepřítele.
Je fajn, že postavy představují takhle postupně, a Young se mi hodně líbí jako velitel. Dovolím si rouhačskou myšlenku, že je trochu podobný Sheridanovi z Babylonu 5. Tím svým přístupem, myslím. (nebijte mě

) A jak by ho jako chtěli "vystřídat"?

Nemyslím, že je to proveditelné. Ani s těmi šutry.
Líbí se mi i Eli, a ta jeho image "chlápka, co šel náhodou kolem". Ten jeho humor je trochu nucený, ale snad se to ustálí. Chloe je celkem fajn, ale doufám, že pro ni najdou nějaké využití. Jsem ráda, že tam není (zatím) postava, která by mi byla vyloženě nesympatická (až na Telforda nebo jak se jmenuje, ale s tím snad něco udělají). A herci umějí hrát. Tedy většina
Hudba skvělá. Kdyby takhle pokračovali, nevadilo by mi to. Víme, jak rychle se u SG můžou věci pokazit.
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.