K postavám, okamžitě si mě získal plukovník Pierson

Zelenka... Zelenka je dobrý, jen na mě nepůsobí jako Zelenka z SGA, ale to vůbec nemusí vadit. Udělalo mi radost že odmítl vyrábět ty zbraně hromadného ničení, už sem se bál že to vezme. Takže to mě překvapilo, hezkž konflikt svědomí s realitou

Liu, no příjde mi trochu moc, jak to říct... uřvaná a emocionálně nestabilní, takže na mě moc zatím nezapůsobila. Zase to je asi záměr. Zbylé postavy sem si ještě tak nějak "neošahal", trochu se mi pletou. Ještě, Semuels (píše se tak? ) Dobrý nápad přivést ho zpět, škoda že tohohle slizouna odstřelili bez nějakého vysvětlení, reprezentant typického postupu armády aneb hodíme atomovku všude kam můžeme

Líbila se mi část na Dakaře. Vlastě celý díl Separated, byl to takový oddech, říkám už na mě toho střílení a destrukce bylo po těch čtyřech dílech prostě moc. Mám rád bitvy a efekty, ale takhle v kuse už mi to přišlo trochu moc. Je jasné že ve skutečné válce to tak asi vypadá, takže mám radost že sem (zatáím) žádnou (díky bohu) nezažil. Hlavně jaffové se chovali jako jaffové. Na brataca už učividně doléhá jeho věk. Btw, kde byl Tealc?
Hezký je pokus začlenit tam hudbu která podtrhuje atmosféru. Jenže když čtu tak si ji nějak moc do toho nedovedu zakomponovat, leda že bych si ji pustil. Ono hudba dělá opravdu hodně, takže třeba někomu to tam pomůže víc než mě.
Abych to shrnul, určitě budu číst dál, je to zatím nejkvalitnější a propracované fanfiction co znám, je vidět že ste si s tím hodně vyhráli. Jenom by to mohlo být rošku míň depresivnější