no tak já hlasoval hned na začátku, to vím a problém s hlasováním nemám, ale ten problém s tím vkládáním...↓
Jednoduše dám upravit první příspěvek s tím že vytvořím naketu, tam hlasovací možnosti (každá na noví řádek) a vložím otázku (nejde ani v obráceném sledu událostí)
Podle náhledu je vše v pořádku, tak dám odeslat a tam je kámen úrazu.
Když odešlu a později se na Anketu kouknu, tak zjistím že Místo třeba dvou možností co jsem do ankety vložil je jich tam přes 20, nebo jiné množství.
to se děje, ať už vkládám jakýkoliv jiný počet hlasovacích možností
V hlasovacích možnostech se po odeslání objevují možnosti, které jsem měl v jiné anketě, kterou jsem ukončil před několika měsíci. (nyní i možnosti, které jsem psal během těch pokusů o vytvoření)
Dokonce jsem zkusil jen dvě možnosti "Ano" a" Ne". při odeslání jsem zjistil že mám pod tím třikrát "Antikové". Anketu jsem tedy hned smazal a od té doby při jakým koliv pokusu se mi po odeslání zobrazuje možnost i "Ne"
prostě jinak řečeno při vytvoření Ankety se mi do hlasovacích možností cpou možnosti z předešlých anket
Používám Mozillu Firefox, zkoušel jsem smazat cookies z fóra a dokonce jsem to zkusil dneska i v IE a problém je stejný,
Jinak anketu zkouším založit v Povídkách ke svému výtvoru Sedm Stran
snad jsem to ještě víc nezamotal