Mě to jako redaktorku taky docela štve. Ono to vzniklo tím, že se nám na to ze dne na den prakticky vykašlal jeden z redaktorů, nikomu pořádně nic neřekl, čímž nás nechal na holičkách a díra po něm je značná, protože zastával hodně věcí. Tedy, já jsem psala, on to dával na web. Teď to dělá Kucix, který nemá často čas, já taky nemám čas, takže když ten čas je, tak obvykle jen napíšu novinku + přeložím rozhovor. Sama html a podobné věci neovládám, takže jsem bohužel odkázaná na ostatní. A když kucixovi kolikrát trvá i ten rozhovor dát na stránky týden, tak to je pak opravdu potíž.
Další problém je, že k popisu epizody potřebujeme screeny. Osobně jsem trochu zoufalá - napíšu popis (nebo i cokoliv jiného, třeba popis doktorky "se dával" na web asi půl roku), několikrát ho pošlu, ale stejně se na webu neobjeví, protože...no, prostě některá činnost je pro někoho příliš "pracná" na to, aby se dal popis na web. Čili je to asi tak, že k The Seer HAck napsal popis, poslal ho třem lidem, a když se ani po půl roce neukázal na webu, tak psaní vzdal, a já se mu opravdu nedivím. Sama jsem napsala popis k Harmony už před hoooodně dlouhou dobou, ale pořád tu není.
Tar-ara se nabídla, že bude dělat screeny, ale bohužel komunikace těžce vázne. Řeknu to takhle, co nenapíšu, to tu není a když někdo projeví snahu, tak je rychle odrazen přístupem. Navíc novinky se musí psát krátké a čili dělat krátké výtahy z novinek na GW a Solutions, což ne každý umí dělat. Nezdá se to, ale je to docela těžké.
To je tak asi v kostce to, co se děje. Slibuji, že až bude po prázdninách, kdy nebudu chodit do práce, a začnu zase jezdit do školy, tak se to tu snad zaplní. Tedy, popisy napíšu na noťasu třeba cestou ze školy, mezi přednáškami (nebo na přednáškách

) a pak to pošlu najednou, aby se to zaplnilo. Bohužel kucix bude donucen si ty screeny sám udělat nebo se znovu domluvit s Tar-arou, která se s nimi k The Seer pracně dělala, ale samotný popis epizody se zase pro změnu "záhadně" ztratil.

Pokud bych to mohla napsat krátce - vázne komunikace. Mimo jiné...
Na druhou stranu naše popisy, které tu jsou, čehokoliv, najdeš na každé menší stránce, protože náš obsah se vesele krade

Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.