Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Hlavní Náměty a připomínky SGA-PROJECT.COM 9.1.2006 - stránky o hercích z SGA

9.1.2006 - stránky o hercích z SGA

Vaše náměty a připomínky, když fórum patřilo ještě pod starší stránku, která byla zrušena roku 2016

Příspěvek 14.7.2006 09:48:33
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Jo tááák :D No, to musí Saix, ale myslím, že takhle je to lepší. Proto se ty stránky dělají a navíc, o postavě se tu stejně moc nedovíš :wink:
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 14.7.2006 10:09:35
Saix Uživatelský avatar
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

to prave nechci... to by zas na tej "mej" strance byly zastaraly neauktualizovany informace a na ten link na fanpage uz by vetsina ani neklikla... ale rozhodne by neskodilo nejake lepsi zpetne provazani s webem.. takhle ma clovek pocit ze uplne opustil server... takze jestli nekdo dostane !rozumny! napad jak to zpracovat tak sem s nim...
"Gods are selfish beings who fly around with little red capes and don't share their powers with the mankind." Lex Luthor

Příspěvek 03.9.2006 20:25:16
WeirE Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Chtěla bych se zeptat, jak to vypadá se stránkami ostatních herců a zda už jsou všichni rozebráni. Kdyby byla možnost, ráda bych se na některém webu podílela...
McKay: You have to get out more.
Beckett: I'm in another galaxy. How more out can I get??

Příspěvek 03.9.2006 20:41:18
Wild Wolf Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

To by som maybe chcel aj ja narazil som na fakt vela zaujimabvych stranok ohladom jedneho herca ale s webom nemam skusenosti samozrejme ked to este je aktualne

Příspěvek 04.9.2006 11:41:39
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

Já na to asi nejsem ta pravá, ale jediná spuštěná stránka je zatím David Hewlett, kterého dìlám já. Co vím od Saixe, tak lidé jsou předběžně vybráni, ale je tu jeden problém-design dělá Harry a všechno závisí na něm, jak si udělá čas. S ním jsem ale nemluvila, tak nevím, jak je daleko.
Saixi? Harry? Jak jste na tom? :wink:
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Předchozí

Zpět na SGA-PROJECT.COM