jj odkud myslíš že je většina těch ikonek? Akorát je docela problém tam pak najít nějakou nepoužitou bez těch serepetiček okolo - jako třeba rámeček, nápis atd. U některých to vyřeší chvilka strávená u Photoshopu, ale zbytek je nepoužitelnej. Třeba tuhle ikonu Carterový musela najít Klenotka na livejournalu, protože na scifi worldu žádné vhodné nejsou, od Harryho jsem si ji pujčovat nechtěl a pan google taky zrovna žádnou ideální nenašel (nebo byla někde zahrabaná). Někdy je hledání ikonky daleko těžší než napsat tu novinku
Ikonky, můžete dávat takový neutrální, jako třeba malý městečko Atlantis, pro ty kteří rejpou, mě osobně to nevadí a klidně bych přiostřil(nejen v novinkách) a začal servírovat fotky z natáčení, z blogů a webů scénáristů, herců atd na hlavní stránku
To never die.... and to conquer all. That is winning
If you enter a room intending to assassinate someone, and there is a treecat in the room, either abort your mission immediately, or switch to nuclear weapons.
No nevím mě se zdá, že na tyhle fotky bysme potřebovali nějaké povolení, ale není to špatný nápad.
A ohledně toho přiostření - no nevím zase nechceme vymýšlet nějaký vlastní nápady, přeci jenom není apríla
Koukám že už se tu i mažou příspěvvky, které jsou pro někoho nic neříkající.
Kdo ovšem řiká že ti kteří o tom rozhodují ve vlastní (ne)omezenosti chápu jeho význam...