Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Hlavní Srazy, akce a cony Sraz lidí z Prahy a přilehlého okolí

Sraz lidí z Prahy a přilehlého okolí

Rádi byste upozornili na blížící se con, nebo jen chcete zorganizovat nějaké setkání s ostatními uživateli? Zde máte možnost.

Příspěvek 12.2.2007 18:50:48
LukArcher Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Tak to jsem zvědav jak se to vyvrbí :) jenom fakt doufám, že je tam velký a prostorný stůl, aby sme se nemuseli hrbit u jednoho malého a nebo se dělit dva a více lidí o jednu židly :wink:

Příspěvek 12.2.2007 19:01:47
Jenda.SG-1 Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

bez obav- slečna říkala, že srazí stoly, takže budeme mít jeden veelkej stůl :-)
Jinak zítra kolem poledne tam budu volat, abych tu rezervaci zvýšil na 14, takže vy ještě nerozhodnutí dejte včas vědět- jednou to navýšit není problém, ale navyšovat to každej den by bylo jak u blbých... :wink:

Edit: Death line se posouvá na čtvrtek kolem poledního... není to proto, že bych byl tak útlocitný, ale mám plno práce a dneska na to nemám čas :D :wink:
Jen dvě věci jsou nekonečné - vesmír a lidská hloupost. Tím prvním si ovšem nejsem tak jist.
Albert Einstein

Kdy

Příspěvek 14.2.2007 09:43:03
Parapsycho Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Pls kdy a kde je sraz?
Nechť tvůj nůž praskne a rozdrolí se.

Příspěvek 15.2.2007 11:52:45

Odpovědět s citací

Takže jsem právě změnil tu rezervačku na 14 lidí...

jinak pro lidi co tohle téma teprve objevili a jsou líní pročítat předchozí 3 stránky shrnutí...

Sraz se koná dne 24.2.2007 od 13:00 v restauraci Nová vyhlídka v Nových Butovicích

přikládám souřadnice GPS: Loc: 50°2'49.9"N,14°20'39.93"E (pokud je přesně v tomto tvaru zadáte do vyhledávání na mapy.cz [tedy vč. loc], šipka vám ukáže přesně na budovu ve které se nachází restaurace)

aby to všichni našli, pohrál jsem si v malování a upravil mapu z mapy.cz, takže tady je mapka...
http://www.free4up.com/ShowImage.aspx?fn=010091024079035.JPG

červená je cesta od metra, modrá od busu 225
stanice metra se jmenule Hůrka a leží na lince B, zastávka autobusu 225 se jmenuje Ovčí hájek a autobus tam zastavuje na znamení... tedy přesněji tam staví autobusy číslo 142,211, 225, 235, 256

snad jsem napsal všechno...
Takže budu se na vás těšit
8)
Naposledy upravil Jenda.SG-1 dne 15.2.2007 11:56:05, celkově upraveno 1
Jen dvě věci jsou nekonečné - vesmír a lidská hloupost. Tím prvním si ovšem nejsem tak jist.
Albert Einstein

Příspěvek 15.2.2007 11:53:21
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

Pizzerie Nová vyhlídka, sobota 24. února, 13.00. Jenda.sg1 sem někam dával mapu, jina stanice metra nové Butovice (myslím)
Seznam dělat nebudu, kdo dorazí, ten dorazí, jen prosím ty, kteří se tu hlásili, aby opravdu přišli, ne že jenda.sg1 zamluví stůl pro 12 lidí a pak ná stam bude sedět půlka :wink: Pro ty, co přemýšlejí o omluvě-je to fakt super sejít se stejně postiženými lidičkami, můžete probrat to, z čeho z vás doma šílí a myslím, že se toho v SG i mimo ni děje hodně, co je potřeba probrat. :wink:

Těšíte se? :D
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 15.2.2007 12:01:12
Tillion Uživatelský avatar
Major
Major

Odpovědět s citací

Klenotka: Rostou jablka na jabloni?

jenda.sg1: Nevíš, jestli se tam někde poblíž nedá zahrát kulečník? Že by jsme to tam příležitostně navštívili?
FLASH
IF YOU LOVE
WOOKIES

Příspěvek 15.2.2007 12:18:00

Odpovědět s citací

Tak to si teď nejsem jistej, ale myslim, že hned vedle je ještě pořád biliard club :)

a pokud by to nešlo tam, tak ve Fantasii určitě :-)
Albert Einstein

Příspěvek 15.2.2007 17:50:58
General
General

Odpovědět s citací

Klenotka: Rostou jablka na jabloni?

*zmateně hledí na obrazovku*

2jenda.sg1: Byl jsi rychlejší....a to musela být velká náhoda, já to psala mezi semináři, kdy jsem měla asi jen pět minut čas. :)
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 15.2.2007 18:22:41
HAck Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

2Klenotka: Tillion zřejmě reagoval na tvou otázku jestli se těší. A nepřímým způsobem napsal, že se těší :wink:
Mr. Franz I think careers are a 20th century invention and I don't want one.

Příspěvek 15.2.2007 18:26:52
General
General

Odpovědět s citací

Aha, příště by pomohla citace :wink: Nějak jsem nevěděla, na co ta reakce je :wink:

Takže je nás zatím kolik...12?

Příspěvek 15.2.2007 18:39:49

Odpovědět s citací

Tillion
Tar-ara
Sopdet
LukArcher
Nameless
Já (klenotka Smile)
Dragon Lord
Bennet
jenda.sg1
monopost
Scorpio
Markus (přijdeš?)

Pak se přihlásili ještě kutas a Parapsycho

takže jestli správně počítám tak 14 :D

2Klenotka: Já se ještě poflakuju doma, protože letní semestr mi začíná až příští týden :D jen mě štve, že nám dali jednu přednášku na pátek, takže už nebudu mít volný pátky :cry: , teda pokud tu přednášku nezatáhnu :wink:
Albert Einstein

Příspěvek 16.2.2007 00:00:20
Razor (Anubis) Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Já sem říkal, že půjdu taky...jestli to nikomu nebude vadit... :D

Příspěvek 16.2.2007 12:54:34

Odpovědět s citací

nikomu to vadit nebude, jinak kdo ještě není na seznamu a chce přijít ať se přihlásí do středy
Albert Einstein

Příspěvek 16.2.2007 16:13:47
kutas Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

no tak to je super aspon pokecam s lidmi ktere to bere stejne jako me 8)
nejlepsi dil SG-1 je 9x20 a nikdo mi to nevezme

Příspěvek 17.2.2007 19:43:47
Tillion Uživatelský avatar
Major
Major

Odpovědět s citací

Nechť je prosím zapsáno a zaprotokolováno, že Dragon Lord nejede... kříží se mu to s jiným srazem.
FLASH
IF YOU LOVE
WOOKIES

PředchozíDalší

Zpět na Srazy, akce a cony