Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Hlavní Srazy, akce a cony Sraz lidí z Prahy a přilehlého okolí

Sraz lidí z Prahy a přilehlého okolí

Rádi byste upozornili na blížící se con, nebo jen chcete zorganizovat nějaké setkání s ostatními uživateli? Zde máte možnost.

Příspěvek 19.2.2008 21:06:26
monopost Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

V ten patek muzu, jak jsme se jiz s Mc domlouvali :wink:
Tým SG-37,5
Generál Radegast po službě

[img][http://monopost.own.cz/sig3.png]http://monopost.own.cz/sig3.pnghttp://[/img]

Příspěvek 20.2.2008 08:20:49
Motr Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Klenotka:Motr: Neříkal jsi už minule, že dorazíš na severočeský sraz?[/quote]
no řikal jsem že bych tam dorazil tak na 50% ale jelikož jsem nezistil kdo tam jel ještě z prahy tak se mi tam samotnemu nechtělo holh jsem měl lenivou :D

nevim třeba do mostu přijedu ale zase je to na 50% hlavně jde tu o školu(studuji teprve střední a ne vysokou) takže nevim jak zase bubeme mít testy

no ja mam tento týden prazdniny takže kdyby někdo měl čas na "malý" srazík tak v praze tak bych neodmítnul

Příspěvek 20.2.2008 14:44:02
crooked.eye.sgc Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

4 Motr: Já jsem z Prahy a čas mám, ale když se neznáme...tak ani nevim :D Mně by to teda bylo fuk a kdyby bylo víc lidí. Nějak mi chybí člověk, kterýmu bych mohla v klidu vyprávět o minulým díle a o tom, jak jsem konečně začala sledovat BSG :lol:
Mamku to nezajímá a dává mi to dost najevo 8)

Příspěvek 20.2.2008 15:50:00
Motr Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

crooked.eye.sgc píše:
4 Motr: Já jsem z Prahy a čas mám, ale když se neznáme...tak ani nevim :D Mně by to teda bylo fuk a kdyby bylo víc lidí. Nějak mi chybí člověk, kterýmu bych mohla v klidu vyprávět o minulým díle a o tom, jak jsem konečně začala sledovat BSG :lol:
Mamku to nezajímá a dává mi to dost najevo 8)

no ja jsem tady taky tak trochu novaček a nikoho neznam,ale jen tak si sednout k pivku a popovidat si by neuškodilo.... třeba by se přidaly i dalši

Příspěvek 20.2.2008 16:13:59
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

4 Motr: (se mi nechce používat citace) mno jasný...někam zaskočit...jen tak pokecat...čas mám skoro pořád, akorát od 3.3. to budou spíš jenom víkendy :D

Příspěvek 20.2.2008 16:49:01
Motr Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

nevim co takhle třeba v patek to by možna něko se taky přidal

Příspěvek 20.2.2008 17:03:52
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Tak v pátek by se mi to hodilo. Klidně i v sobotu nebo neděli. Je mi to celkem jedno :wink: 8) :D

Hlavně, když to bude vůbec a příjde aspoň pár lidí :lol:

Takže, co vy na to lidičky? Máte čas? V kolik by to šlo? :D

Příspěvek 20.2.2008 17:15:14
Motr Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

to bych už klidně nechal na ostatních ja mužu kdykoliv

Příspěvek 20.2.2008 17:52:22
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Tak v patek nekdy odpol me je to v celku jedno.
Tým SG-37,5

[img][http://monopost.own.cz/sig3.png]http://monopost.own.cz/sig3.pnghttp://[/img]

Příspěvek 20.2.2008 20:59:48
Lucish.ktf Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Ahoj,
já jsem tu nová, tak tu ještě nikoho neznám, ale pokud by se konal sraz, tak bych určitě přišla!

Příspěvek 21.2.2008 12:10:12
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Tak se mám za další dvě kámošky přimluvit za sobotu, protože prej v pátek nemůžou - nemaj tolik času. Ale myslim, že v sobotu zase asi nepůjde nikdo od titulek, že? A kde bychom se tedy sešli? Já bych navrhla tak 13.-14. hodinu, ale kde? To asi nechám na vás. Hlavně někde, kde neni moc lidí a bude menší pravděpodobnost, že bych vás nepoznala :D

Příspěvek 21.2.2008 12:51:52
Klenotka Uživatelský avatar
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

A na kdy se teda domlouváte? Které datum? Tuhle sobotu? Příští sobotu máme severočeský sraz. My měli malý pražský srázek celkem nedávno, ale já tam klidně přijedu.
Pokud můžu navrhnout místo, tak tradiční místo U Tučňáka na Andělu (ten druhý tučňák, bez hlasité hudby a s milým personálem :D)
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 21.2.2008 13:10:27
Drizzt Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Ha, jestli můžu, tak bych se taky připojil... :wink:
Realita všedního dne na kolejích:
Já: Seš tragéd.
Spolubydlící: A ty seš zase komik.
Já: Ano, život je jedna velká komedie a já v ní hraju hlavní roli.
Spolubydlící: A pro mě je život jedna velká tragédie a ty v ní hraješ hlavní roli.

Příspěvek 21.2.2008 13:12:59
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Klenotka píše:
A na kdy se teda domlouváte? Které datum? Tuhle sobotu? Příští sobotu máme severočeský sraz. My měli malý pražský srázek celkem nedávno, ale já tam klidně přijedu.
Pokud můžu navrhnout místo, tak tradiční místo U Tučňáka na Andělu (ten druhý tučňák, bez hlasité hudby a s milým personálem :D)

Datum? Dneska je 21., 22., takže -> 23.2. - pokud se nemýlím. Ale tak počítat snad ještě umim.
Severočeský? Myslíš ten v Mostě? :wink: O tom jsem uvažovala, protože jsem tam ještě nikdy nebyla, ale to půjde asi spíš až po výplatě :D
Aaaa, tak to vypadá, že to možná nebude malililililinkatej srázek, protože když půjde Klenotka, půjde tady snad půlka lidí :lol:
Sakra, U Tučňáka? Já jsem z Prahy a ani nevim, kde to je. Kouknu na mapy.cz
Jo už to vidim - pizzerka? Tak tam mě nikdo nemusí nutit chodit, ale přemejšlim, jestli by nebylo dobrý tam aspoň nahlásit, že příjdem. I když takhle narychlo. To budou mít asi radost.
Takže já osobně s Tučňákem souhlasim. A ten čas? Nebo to je jedno v kolik kdo příjde? Prostě mezi 13-14? 8)

Příspěvek 21.2.2008 13:32:43
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Hlásit se nemusí, je to velká pizzerie a obvykle tam dostaneme místo až pro 10 lidí. Odpoledne tam navíc bude celkem prázdno. Já přijedu ve dvě, protože později mi jede bus až za další asi hodinu a půl a dřív bych musela už celkem brzo. Vy se sejděte, v kolik chcete :)
Ale upozornění, na Andělu jsou dva tučňáci, tenhle je až vzadu, za obchodním centrem, ne přes ulici od metra (tam je extrémně nepříjemná obsluha a málo místa a hlasitá hudba).

Ale ještě mi do toho může něco vlézt, včera jsem navíc kvůli koncertu Nightwish (a své hlouposti) vyhodila pár stovek úplně zbytečně, takže jsem kapánek bez peněz.
Kdo tam teda bude, doufám tedy, že dorazí víc lidí, když už bych tam jela.
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 21.2.2008 13:35:18
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Mno dva. Tak snad je to ten, když se jde Lidickou a pak se zatočí. Takovej za rohem, jo? :D (podle mapy to tak teda je) (já se tu ptám nePražačky, mno dobrý :lol:)

Příspěvek 21.2.2008 13:35:28
Motr Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

tak dobře takže 23.unora kolem 14:00-15:00 u Tučňaka na andělu-doufam že to najdu :lol: :D :D

Příspěvek 21.2.2008 13:42:33
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Tak jestli to je ta, kterou myslim. Tak se můžem sejít třeba někde u metra a jít tam together :D

Příspěvek 21.2.2008 14:11:36
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Tradiční místo setkání pro nováčky je před McDonald´s. :wink:

Příspěvek 21.2.2008 14:13:34
Drizzt Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Klenotka píše:
Tradiční místo setkání pro nováčky je před McDonald´s. :wink:

Ve dvě nebo tři? :wink:
Realita všedního dne na kolejích:
Já: Seš tragéd.
Spolubydlící: A ty seš zase komik.
Já: Ano, život je jedna velká komedie a já v ní hraju hlavní roli.
Spolubydlící: A pro mě je život jedna velká tragédie a ty v ní hraješ hlavní roli.

Příspěvek 21.2.2008 14:13:50
Shial Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Tak koukám, že se tu zase něco chystá..přemýšlím, zda nemám taky jet, ale jelikož v sobotu nic nemám, tak bych možná přijela, ale zatím nic neslibuju. :wink:

Příspěvek 21.2.2008 14:15:41
Jenda.SG-1 Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Já se asi nezúčastním... mám ještě nějaké ty resty a ty musím stůj, co stůj dodělat...

jinak pro ty, co nemají jasno, kde to vlastně je, tady jsou GPS ve tvaru, který když zadáte do vyhledávání na mapy.cz, vám ukáže, kde se pizzerie nachází

Loc: 50°4'23.087"N, 14°24'28.369"E
Jen dvě věci jsou nekonečné - vesmír a lidská hloupost. Tím prvním si ovšem nejsem tak jist.
Albert Einstein

Příspěvek 21.2.2008 15:27:23
Motr Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

řekl bych že v sobotu přijede vice lidi takže jich taky vice poznam a bude větší legrace :D

no jestli by to někomu nevadilo tak bych se klidně s někym před McDonaldem klidně sešel tak ve 14:00
nebo pokud někdo ma cestu kolem Ladvi

Příspěvek 21.2.2008 15:50:47
Tar-ara Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Tuhle sobotu...ale ne, to nemůžu, jsem na Trpasliconu :-(. Náhodou neděle...?...mno, jen to tak zkouším...:?
"Now you're cookin'!" - Milton C. Hardcastle

[img][http://tar-ara.sg1.cz/Ikona/HaMbanner1.jpg]http://tar-ara.sg1.cz//Ikona/HaMbanner1.jpg[/img]

Příspěvek 21.2.2008 16:22:41
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Puvodni navrh byl patek 29.2. Bohuzel, jestli to chcete nechat na tuhle sobotu, tak urcite nemuzu. V nedeli bych to bral, ale spis bych se priklonil k puvodnimu navrhu McBeck 29.2. v patek. Co vy na to?
Tým SG-37,5

PředchozíDalší

Zpět na Srazy, akce a cony