No tak tohle byla teda akce, popravdě na přednáškách už jsem moc nebýval, ale i tak jsem se bavil naprosto královsky. Mimochodem doufám, že včera večer/dneska ráno mě nikdo neviděl na té Rockotéce, protože ani já sám nechci vědět co jsem tam dělal a už si toho moc ani nepamatuju

.
Z těch přednášek na kterých jsem byl, rozhodně nezapomenu na Tillionovu improvizovanou přednášku. Ty jeho popisy a zvýrazňování částí těla Tricii Helfer byly opravdu inspirativní. Snad bude i v létě, já rozhodně příjdu a nahodím zase nějaké chytré otázky

. Jo a kámoš tam měl skvělou hlášku, prý: "Ja jsem to ještě neviděl" Tillion: "Tak co tu děláš?" kamarád: "no neměl jsem se kde nažrat"
Jinak na to, že jsem s vámi byl v tělocvičně, tak jsem tam spal jenom 2x, což mě docela mrzí, ale pořád jsem byl někde pryč, tudíž nebyla moc příležitost poznat nějaké nové sga-p people, ale tak třeba příště.
A k cestě domů, samozřejmě mi ujel v Ostravě vlak, ale to už patří k tomu.
Od odjezdu z Chotěboře mám klasickou poConovou depku, ale ještěže je za ten necelý měsíc KoprCon, takže kdo jedete uvidíme se tam

.
PS: Mozeeeeeek (narážka na náš nově vzniklý spolek Mozek-Project). Mozek je pro mě nej hláška celého FFS 08 a neříkejte, že jste o Mozku nezaslechli

No zbytek dne asi budu dohánět seriály co za tu dobu vyšly.
Living is easy with eyes closed.....