Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Hlavní Srazy, akce a cony Sraz lidí z Prahy a přilehlého okolí

Sraz lidí z Prahy a přilehlého okolí

Rádi byste upozornili na blížící se con, nebo jen chcete zorganizovat nějaké setkání s ostatními uživateli? Zde máte možnost.

Příspěvek 28.11.2007 19:16:57
Tillion Uživatelský avatar
Major
Major

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

V knihovně jsem byl, v městské taky, ale ostříhaný jsem nebyl. Byl jsem na Lužinách... kde ty?
FLASH
IF YOU LOVE
WOOKIES

Příspěvek 28.11.2007 20:07:30
šAshrak Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

Takže abych to shrnul: Sobota 1. září, 14:00 v Pizzerii Tučňák.

Já jen abych nejel do tý Prahy nadarmo :)

Příspěvek 01.12.2007 20:11:41
Klenotka Uživatelský avatar
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Tak jsem asi první doma :D Sraz byl super, ale spoje v sobotu na houby. Ale pěkně jsme si s Ashrakem v autobuse popovídali :D Až tak, že z nás lidi okolo byli dost na větvi, hlavně ty dvě, co seděly před námi už na nás pak házely docela neuvěřitelné pohledy :lol: Ale mně to bylo jedno, takhle si hezky popovídat, kdy má člověk tu možnost? :wink:

Sraz byl super, hlavně ubrousko-tácková bitva :lol: Těším se na video :) A mám dojem, že až nás tam zase příště číšníci uvidí, asi nás tam nepustí :lol:
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 01.12.2007 21:04:48
Quinix Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

Sray z super, bitva ještě lepší... Ale ta hudba, to by mohli do příště změnit :lol:

Klenotka: Právě koukám do SG sekce na lapiduchu, o tom, že jeste tam propagovali přívěšky sem teda nevěděl... Ale můžeš tohle nějak objasnit? :D
Musím tomu Quinixovi něco donést na sraz, za tu námahu. Mně to jednou stačilo.

Nějak se ke mně nic nedostalo. :lol: :lol: :lol:
Captain Thomson, Earthforce: Who is this? Identify yourself!
Ivanova: Who am I? I am Susan Ivanova. Commander. Daughter of Andrei and Sophie Ivanov. I am the right hand of vengeance, and the boot that is going to kick your sorry ass all the way back to Earth, sweetheart! I am Death Incarnate, and the last living thing that you are ever going to see. God sent me.

Příspěvek 01.12.2007 21:16:43
Shial Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Sraz byl super, díky všem za skvělej den - ubrouskotácková bitka byla skvělá :D
Doufám, že Tar-ara dodá co nejrychlejš usvědčující záznamy. Dorazila jsem domů a sotva mluvím, příště musím být míň ukecaná :lol:

P.S: - Klenotko, máš super avatar :D

Příspěvek 01.12.2007 21:38:16
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Quinix píše:
Nějak se ke mně nic nedostalo. :lol: :lol: :lol:

oops, chytil jsi mě :lol: Já jsem to nepropagovala, někdo tam s tím začal, a já odpovídala, takže to zase tak propagace nebyla :wink: Ale na nějakou odměnu jsem zapomněla :oops: Příště se ozvi, já jsem v tomhle děsně zapomnětlivá :D

A doufám, že Eleira bude brzo na nohou...au. :?
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 01.12.2007 21:41:41
Tar-ara Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Fantastický sraz :D :D Jo, s těmi tácky...to se nás pak na konci čišník zdvořile ptal, zda tyto tácky byly na tomhle stole ještě před tím, než létaly vzduchem ;-) (mno, takhle přesně ne, ale podobně ;-)). Poté, co jste odešli (Klenotka, Ashrak, Sopdet a Tillion), tak jsme v té pizze Quinixe nenechali o samotě a začla druhá fáze objednávek ;-).
Usvědčující materiály dodám :)

PS: Klenotka přešla na staré dobré avatary (tenhle mmch. krásný :)), ale koukám, že se záliba v jistém muži promítla do podpisu ;-).
"Now you're cookin'!" - Milton C. Hardcastle

[img][http://tar-ara.sg1.cz/Ikona/HaMbanner1.jpg]http://tar-ara.sg1.cz//Ikona/HaMbanner1.jpg[/img]

Příspěvek 01.12.2007 22:23:08
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

Sraz byl bomba, me se az ted povedlo odtrhnout se od BSG takze pisu az ted :-D.

Kdyby se me nekdo ptal na tri slova shrnujici ten sraz tak by to asi bylo :
1) Tácky
2) Vidlička
3) Pizza

:-D

Uz se tesim na dalsi sraz :)

Klenotka: nejen ty dve co sedeli pred nami (ktere vystoupily az v Moste), ale i ta holka co stala vedle me mela docela dost :-D

Příspěvek 01.12.2007 22:25:34
Tar-ara Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Jo a pro ty, co zůstali déle, to bylo ještě
4) Antické písmo :D :D (jen chudák Quinix moc nestíhal)
"Now you're cookin'!" - Milton C. Hardcastle

[img][http://tar-ara.sg1.cz/Ikona/HaMbanner1.jpg]http://tar-ara.sg1.cz//Ikona/HaMbanner1.jpg[/img]

Příspěvek 01.12.2007 22:28:55
Tillion Uživatelský avatar
Major
Major

Odpovědět s citací

Nám se také sraz moc a moc líbil. I to co následovalo potom. Byla to docela divoká věc... Pro otrlé:
Toto je spoiler!!!:
SAMOZŘEJMĚ myslím Beowulfa... Beowulf docela ušel. Nebýt tam Angelina a nebýt to v grafice půl roku staré hry, byl by to skvělej film... Takhle to bylo docela špatný, ale příběh se počítá... A královna/dědictví byla parádní.
FLASH
IF YOU LOVE
WOOKIES

Příspěvek 01.12.2007 22:31:17
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Ashrak: Tak ono když jsme se tam bavili o Heroes, SG, řešili jsme Cylony a lidi, Baltara, fantasy, cony...co ještě? :lol: Tak si asi říkali, že jsme nějací cvoci :D
I když popravdě jim spíš vadilo, že jsme celou dobu kecali :D Sama to moc ráda nemám, když někdo takhle celou cestu nezavře pusu. Jenže my dva jsme neměli šanci si promluvit už hezky dlouho a tak je mi celkem jedno, co si ty lidi myslí, navíc, když je neznám a v životě je už neuvidím. :wink:
Byla to fajn cesta a jsem ráda, že jsi mě přemluvil, protože takhle zdravě si popovídat o oblíbeném tématu je taaaak osvěžující :D

Příspěvek 01.12.2007 22:55:26
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

Klenotka: No tech veci bylo dost.... trba Dr. Who, zkouknuti dalsich serialu, WGA atd :-D ale jo jeste ze se mi to povedlo te prekecat jinak bych se v tom autobuse ukousal nudou :) hned jak jsme vyrazili z Loun jsem si pustil BSG, a v Litvinove mi zbejvala sotva pulka baterky ......

jinak k tomu hoodne dlouho: no pokud vim od FF 06, coz je vzhledem ktomu ze bude novej rok opravdu hooooooooooooooodne dlouho :wink:

Příspěvek 01.12.2007 23:18:07
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Nevím, co je štvalo víc. To, že jsme tam řvali na celý autobus nebo že nerozuměli 3/4 z toho, o čem jsme se tam bavili :lol:
Je fajn, když někdo jede stejným směrem. Cesta tak rychleji uteče a je dobře vědět, že někdo, kdo má rád stejné věci, je takhle poblíž :wink:

Na FFSku jsme vážně neměli šanci moc mluvit (ehm, mluvit... :) ), takže tohle bylo super.

Každopádně si takový pěkný kecací srazík bez hlasité hudby musíme někdy zopakovat. V těch pár lidech je to sranda, a Tillion a jeho lodičky z ubrousků se stávají tradicí.:D (pokud mi je nedává na hlavu :)) A jsem zvědavá na Tar-ařiny fotky a videa. :D

Příspěvek 03.12.2007 08:45:47
McBeck.C Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Jsem ráda, že jste se všichni velice dobře bavili. :D Bohužel, já se bavila někde jinde. A to speciálně v Pardubicích...s Hemim, Revanem a dalšími, které nejspíš neznáte. Nebo nechcete znát....
Ale doufám, že Ashrak pozdravoval! :P

Tillion: No na Lužinách jsem byla naposledy....eh....dloouho zpátky. Byla jsem na Staroměstské.
Veliká věc na zemi a ve věčnosti je MUŽ, ale každá částečka velikosti muže pochází od ŽENY.

"Ty vole, ty vůbec neumíš ženské kroky!"

Příspěvek 03.12.2007 12:59:13
Jenda.SG-1 Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Taky jsem rád, že jste si to užili... já si užíval na rodinné akci společně s příbuzenstvem, které mám v celku rád i s tetinkou, kterou zrovna nemusíme (taťka jí příznačně přezdívá "hroch")... teda musím říct, že když jsem se po těch dvou dnech dostal konečně do postele, ukápla mi slza štěstí :lol:

McBeck.C: Hemi, Hemi... to mi něco říká... není to ten slavnej admin? Jakpak se má? :-)
Jen dvě věci jsou nekonečné - vesmír a lidská hloupost. Tím prvním si ovšem nejsem tak jist.
Albert Einstein

Příspěvek 03.12.2007 12:59:52
stalker Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Já tedy doufám, že ode mě řádně pozdravovala Shial! :)
Tým SG-37,5
kapitán Becher

[img][http://img181.imageshack.us/img181/6158/podpisnovywu3.jpg]http://img181.imageshack.us/img181/6158/podpisnovywu3.jpghttp://[/img]
Technická civilizace vzkvétala
Vánoční povídka

Příspěvek 03.12.2007 13:34:42
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Pozdravovala :D
Sraz to byl teda úplně super. Ono je takhle bezva, když je míň lidí. Byl tam klid, hudba nehrála moc nahlas, seděli jsme celkem stranou, takže tam nebylo ani zakouřeno, prostě pohoda. :D A měli jsme příjemného (a celkem hezkéh :)) číšníka. :wink:

Příspěvek 04.12.2007 15:06:19
LAZYjohn Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Zítra to jest 5.12.jedu na výstavu Czech press foto do Prahy.
V této souvislosti bych se chtěl zeptat, jestli by jste kvůli mě neudělali takový mini srázek na necelé 2 hodinky?
Mám ale jeden velký problém, protože nevím kdy nám dá učitelka rozchod,jediné co vím že že ten rozchod bude na Václaváku a bude to odpoledne.
Takže nevím jak se domluvíme, jediný člověk na kterého mám kontakt je Tar-ara.
When we cease to make mistakes, that is the moment when we cease to be.

Příspěvek 04.12.2007 17:03:08
Motr Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

no co takhle nějaký orientační čas odpoledne je dlouhá doba...

Příspěvek 04.12.2007 17:09:20
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Já vážně nevím,někdy v době od 14 do 17:30. :(

Příspěvek 04.12.2007 17:20:19
McBeck.C Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Jenda: Ano, to je přesně on. A jak se má? Mno....se zeptej asi spíš jeho.....Hroch? Chm...my hroch říkáme zase pro změnu mému strýci...ale to už zcela věřejně.... 8) :D

LAZY: Tak to je mi moc líto, páč v té době mám zrovna vyučování.
Veliká věc na zemi a ve věčnosti je MUŽ, ale každá částečka velikosti muže pochází od ŽENY.

"Ty vole, ty vůbec neumíš ženské kroky!"

Příspěvek 04.12.2007 18:54:46
Jenda.SG-1 Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

McBeck.C: To jsem zkoušel, ale asi jsem v ignorlistu... nevím sice proč, ale podle všeho tam jsem...

Nj, ten hroch je kvůli objemu- ona je tetinka taková drobounká (asi jako H. Růžičková, když hrála ve Slunce, seno,...)- antipatie si ale vysloužila proto, že ráda zneužívá lidí a je děsnej simulant + je pitomá až to bolí. Vlastně, když se to tak vezme, tak s hrochem nemá společný jen to, že ona se nemyje tak často jako on.

LAZYjohn: Též mám v tu dobu výuku. :-( škoda
Jen dvě věci jsou nekonečné - vesmír a lidská hloupost. Tím prvním si ovšem nejsem tak jist.
Albert Einstein

Příspěvek 04.12.2007 19:24:42
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Tak já mám školu až do pěti odpoledne, navíc v Ústí, takže taky nic. Příště :wink:

Příspěvek 05.12.2007 09:34:17
Motr Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

no ja nevim mohl bych přijít tak v 15:00 ale vipada to že s toho nic moc nebude...

Příspěvek 06.12.2007 11:56:37
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Jsem rád že jste to nakonec nestíhaly, protože já jsem sotva stíhal program co jsme měli připravený.Takže jsem aspoň nemusel být zklamaný, že jsem se kvůli programu nesešel s vámi.
Jinak večerní Praha docela pěkná až nasněží tak se možná v Praze objevím znovu abych něco vyfotil. :D

PředchozíDalší

Zpět na Srazy, akce a cony