S Blancou jsme se včera shodly, že by bylo fajn si letenky objednat v předstihu už teď. Dívala jsem se na Click4sky, kde mají letenky z Ruzyně přímo na Heathrow. I s poplatky to v termínu odletu z Prahy v pátek a příletu v pondělí, stojí 2 tisíce. Odlet je navíc v pátek z Prahy ve 12.35 a přílet do Londýna ve 13.45. A pak odlet z Londýna v pondělí ve 14.40 a přílet do Prahy v 17.45 (nevím, kde to má mezipřistání).
Vím, že se to zdá brzo, ale jelikož jsem loni už v říjnu nebyla schopná najít levné letenky a tady už bliká někdy na leden některé dny vyprodáno, asi by nebylo špatné je teď zamluvit.
Problém je, že někteří lidé tady nevědí, jestli pojedou. Jen já, Blanca, Shial a Miss Tucker. Můžu to zamluvit zatím za nás čtyři. Ale obávám se, že potom se může stát, že si později přihlášení budou muset letenky obstarávat sami a nebo jet třeba busem, popř. letět na jiné letiště. Nedělám si iluze, že se všichni spořádaně seskupíme a pojedeme společně.
A pak, pokud je někdo z Moravy, tak Ryanair létá velmi levně z Brna.
Pokud tedy máte někdo návrh, odkud letenky ještě levněji objednat, sem s ním.
Existuje plno společností, poskytujících levné letenky, ale tady je výhoda, že to letí přímo na Heatrhow (a ušetří se tím nepředstavitelné množství peněz).
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.