Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Hlavní Srazy, akce a cony Sraz lidí z Prahy a přilehlého okolí

Sraz lidí z Prahy a přilehlého okolí

Rádi byste upozornili na blížící se con, nebo jen chcete zorganizovat nějaké setkání s ostatními uživateli? Zde máte možnost.

Příspěvek 07.6.2007 22:27:15
Blanca Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Klenotko, moc díky za snahu :-). Samozřejmě, když se to většině hodí příští týden, tak je blbost to přesouvat...Sice mě mrzí, že vás před odletem neuvidím :cry: , ale co se dá dělat. Hlavně si to všichni pořádně užijte. :wink: 8) :arrow: a uvidíme se na podzim.
"I used to think it is terrible that life is so unfair. But then I realized - wouldn't it be much worse if life is fair and all those terrible things are happening to us because we actually deserve them?"

Příspěvek 08.6.2007 08:46:53
stalker Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Příští pátek...nechci mluvit moc dopředu, ale pakliže budeme mít se Sopdet ten třídní sraz ze základky, vyhovovala by všem třeba sobota?
Tým SG-37,5
kapitán Becher

[img][http://img181.imageshack.us/img181/6158/podpisnovywu3.jpg]http://img181.imageshack.us/img181/6158/podpisnovywu3.jpghttp://[/img]
Technická civilizace vzkvétala
Vánoční povídka

Příspěvek 08.6.2007 21:21:18
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

Mně osobně to tam pak bude jedno, ale v sobotu teda trošku dřív, protože mi jede poslední bus ve 20.45, což je děsně brzo :( Mně ten v těch 22.30 jede každý den kromě soboty..nechápu... :?
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 08.6.2007 22:16:41
stalker Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Konec poplachu! :oops: třídní sraz se nakonec uskuteční až 22., takže klidně v pátek. :wink:
Tým SG-37,5
kapitán Becher

[img][http://img181.imageshack.us/img181/6158/podpisnovywu3.jpg]http://img181.imageshack.us/img181/6158/podpisnovywu3.jpghttp://[/img]
Technická civilizace vzkvétala
Vánoční povídka

Příspěvek 12.6.2007 17:14:05
Quinix Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Tak jak? Platí ten pátek? Kdy a kde?
Captain Thomson, Earthforce: Who is this? Identify yourself!
Ivanova: Who am I? I am Susan Ivanova. Commander. Daughter of Andrei and Sophie Ivanov. I am the right hand of vengeance, and the boot that is going to kick your sorry ass all the way back to Earth, sweetheart! I am Death Incarnate, and the last living thing that you are ever going to see. God sent me.

Příspěvek 12.6.2007 17:18:40
Tillion Uživatelský avatar
Major
Major

Odpovědět s citací

Já a Sopdet ohlašujeme absenci... je to škoda... například mně by se tam docela chtělo... ale život je pes... kočka padá!
FLASH
IF YOU LOVE
WOOKIES

Příspěvek 12.6.2007 18:07:02
General
General

Odpovědět s citací

Já v pátek jedu do Prahy podepsat smlouvu do pracovní agentury, takže můžu kdykoliv. Někdo řekněte nějaký čas, ale navrhovala bych dřív odpoledne, aby dojíždějící měli možnost být tam déle pobýt.

Quinix: Jdeš tam určitě? Že bych ti ten vypálený Farscape donesla hned a nemusela bych ho táhnout na FF. Je to 7 DVD :wink:
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 12.6.2007 19:05:20
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Klenotka: Zatim to vypadá, že určitě ;)

Pátek mám volnej, takže třeba ve 3? Teď zbývá jen kde :)
Ivanova: Who am I? I am Susan Ivanova. Commander. Daughter of Andrei and Sophie Ivanov. I am the right hand of vengeance, and the boot that is going to kick your sorry ass all the way back to Earth, sweetheart! I am Death Incarnate, and the last living thing that you are ever going to see. God sent me.

Příspěvek 12.6.2007 20:06:06
General
General

Odpovědět s citací

Já bych asi navrhla zase Anděl před mecáčem jako vždy? Nebo máte někdo návrh na nějaké pěkné místo, kam si může sednout víc lidí?

Příspěvek 13.6.2007 15:48:04
McBeck.C Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Nemám sice žádný návrh, ale oznamuji svoji přítomnost. Jedu "čirou náhodou" do Prahy, takže bych se za vámi zašla podívat..a nebudu sama...."se mnou přijde zákon" 8) nebo Verones. :D Doufám, že tam trefíme. Říkáš Anděl? :? :scratch: *kouše se do rtu a zuřivě přemýšlí*
Veliká věc na zemi a ve věčnosti je MUŽ, ale každá částečka velikosti muže pochází od ŽENY.

"Ty vole, ty vůbec neumíš ženské kroky!"

Příspěvek 13.6.2007 16:26:37
Jenda.SG-1 Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Já se přizpůsobím (čas nehraje roli) a návrhy také nemám (z bezpečnostních důvodů)

a pro McBeck.C, Verones / zákon- abych vám ušetřil dlouhé tápání a hledání, najel jsem na mapy.cz a zkopčil jsem GPS místa, kde jsme se naposledy srazili

Loc: 50°4'20.12"N,14°24'11.23"E

Když je v tomhle tvaru zadáte do vyhledávání na mapách, šipka vám přesně ukáže to místo :wink: 8)
Jen dvě věci jsou nekonečné - vesmír a lidská hloupost. Tím prvním si ovšem nejsem tak jist.
Albert Einstein

Příspěvek 13.6.2007 17:05:21
McBeck.C Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

:rflmao: Je to perfektní :thumright: Už předtím jsem si to našla, ale nevěděla jsem přesně kde to je a jak se tam dostanu. Ale jak vidím, je tam zastávka metra, takže to snad nějak zvládnem. :D

Takže v ty tři?
Veliká věc na zemi a ve věčnosti je MUŽ, ale každá částečka velikosti muže pochází od ŽENY.

Příspěvek 13.6.2007 18:17:55
General
General

Odpovědět s citací

Jéé, to je super, že přijedeš :D Moc bezva. Já přijedu dřív, musím do pracovní agentury. Kdybyste chtěly doprovod, tak na vás někde mileráda počkám, resp. někde, kde to najdete (třeba koně na Václaváku najde každý :wink: )
Ale orpavdu někdo nahoďte nějaké místo, ať tam zase hodinu nepřešlapujeme a nepřemýšlíme, kam jít. V obchodním centru je pizzerie, ale nevím, kolik zabereme místa. Ale není to tam nijak drahé.

Příspěvek 13.6.2007 18:57:09
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Tak můj návrh:

U Vočka, ulice Ječná - nekuřácký prostory, ceny příznivé. Drobný zádrhel je, že minule nás vyhodili, páč jsme zbourali flašky na baru ;)

Hospoda poblíž Jiráskova náměstí (tam se kuoří)

U obou ale netušim, jestli bude volno... :)

Pak je ještě spousta hospod u nás na Žižkově, ale tam asi nepojedem, co? ;)

Příspěvek 13.6.2007 22:55:36
McBeck.C Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Ale sraz je doufám pořád podle toho GPS. :D Jinak tam ani jedna netrefíme... :?

A říkali jsme ve tři?

PředchozíDalší

Zpět na Srazy, akce a cony