Páni, tolik příspěvků a já se sem dostala až dneska

. Vůbec nestíhám. Práce, ještě jakž takž dospat...mno a kdy šáhnu na fotky a report, to taky netušim (fotky pravděpodobně o výkendu, report někdy, hlavu mám ovšem plnou slov...(ale aspoň už konečně vystavím ten z Sconu

). A ještě jsem furt neviděla nové sga a ještě se furt znovu nepodívala na posledního Doctora, ze kterýho mám takový neurčitý pocity.
Mě ten Festival tááák schází. Jsem doma a co myslíte...rodičovstvo otravuje, musim brzo vstávat a už zas nemám čas

. Chjo. Letos mi FFko přišlo vůbec nejkratší...
A doufám, že jsem osobně nebudila lidi, když jsem se vracela spát. Chodila jsem celkem pozdě

. Ale ohledně vstávání...až na jedno "ráno" si nemohu stěžovat (mno, na to jedno vlastně taky ne, ten notebook jsem pak přestala vnímat

). Je to stokrát lepší, než minulý rok a předminulý a před... Jste mnohem ohleduplnější

. A ono tam bylo frisbee? Tak to je štěstí, že jsem si nevšimla. Po zkušenostech z minulého roku by letělo na dva kusy z okna...(tomuhle ale říkám neohleduplnost).
Zrovna přemýšlím, kam umístit to hafo věcí z FF. Myslím, že se mi to tu už vážně začíná plnit (ale ne, že bych nějak nesouhlasila s tím, že si z FF vždy něco přivezu, je to naopak náramně dobrý pocit - už jen ty vzpomínky na FF a samozřejmě, když jsou to ceny, tak je to ještě lepší, že

).
Já chci zpátky...k zábavě, k programu, k vám...
Pomeranc: K prstu: Jsem ráda, že sis neušmikl celou ruku. Možná to chtělo daň za to, žes byl i nadále s námi (jako pomeranč s obličejem). Ale nic jsme do něj nebodali a žádné voodoo neprováděli (aspoň co vim, ale co já nakonec vím, když spím...

).
spike kree: Pejska je mi líto

. Ten myslivec musel být úplnej debil

.
Blanca: *ťuk, ťuk, ťuk, ťuk... ťuk, ťuk, ťuk, ťuk... ťuk, ťuk, ťuk, ťuk... *