To zrovna rikaji ti, co kulecnik zrovna docela umi a fotbalek nam zavrhuji, tak to ne Kdyz uz kulecnik, tak fotbalek taky Jinak na Andelovi mi to vyhovuje, na casu mi taky nezalezi, mam patek volny. Vsak mi si nejaky podnik vyberem
Cabbe, ty chceš přijít taky, že se do toho pleteš?
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.
Tak nerada to říkám, ale mám chřipku. Je mi fakt mizerně a teď mířím do postele. Čili zítra nepřijedu, protože v pondělí mám zápočtový test a v úterý taky a potřebuju být nejpozději v sobotu schopná se učit.
Nechcete to přesnunout na příští týden? Já vím, jen kvůli mně je to zytečné, já jen, že jsem se těšila Tak si to užijte.
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.
Zrovna jsem to chtěl napsat. Ještě jsem se nepřihlásil, protože člověk nikdy neví, jestli mu do toho něco nevleze, ale najednou šokovaně čtu, že sraz je zítra a já jsem se zapomněl přihlásit. Tak snad je to opravdu toho 4.5.