Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Hlavní Srazy, akce a cony Severní Čechy (a blízké okolí)

Severní Čechy (a blízké okolí)

Rádi byste upozornili na blížící se con, nebo jen chcete zorganizovat nějaké setkání s ostatními uživateli? Zde máte možnost.

Nefertiti Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Já jsem včera pobíhala po Mostě a pár míst, kam by se dalo zapadnout mě napadlo, ale ještě jsem to nestačila prověřit :smile: - i když přiznávám se, že se do toho zamlouvání moc nehrnu, aby to nedopadlo jak minule.. :D (ale to jsem zase byla v časové tísni a koukala jsem aby aspoň něco bylo.. :)).

Mně by výlet do Loun nevadil :D. Vlastně ani nevím, jestli jsem tam někdy byla :? (nepočítám-li průjezdy autobusem samozřejmě :smile:). Takže klidně bychom někdy mohli změnit prostředí.. :D

Btw. Jak se sakra skloňují Louny? :oops: :lol: Snažila jsem se vyplodit 6. pád a oba tvary, které mě napadly, mi zní nějak divně.. :? Už aby začala škola, cítím jak mi odumírají mozkové buňky.. :lol:

Klenotka Uživatelský avatar
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Na co 6. pád? :lol: S Louny nebo s Lounami, ale spíš to druhé :D
Takže tady nebo v Mostě? Prohlídka zdarma.... :smile: (jelikož jsou všechny restaurace v centru, tak z autobusáku je to sice kousek, ale na prohlídku to stačí :D )
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Geser Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

6. pád je o Lounech :)

Takže Louny jo? Hrome,z nádraží to je do centra štreka,a navíc tam furt prší... :laugh:
mno nic,kouknu na nějaký bus . Z Teplic nejspíš jedeme tři
The year is 2258, the name of the place is Babylon 5.
Obrázek

I love it when a plan comes together!

Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Já myslela, že 6. pád je s kým, čím. :smile: Taky už mi reziví buňky...zatracená vysoká :lol:
Vždyť můžeš jít na nádraží ve městě, to je kousek. Ale vy jste se posledně našli pozdě, takže jste museli na hlavní. Ne kažý vlak jezdí z Města, ale koukni se na jízdní řády, tam to bude :) Nebo vás Ashrak vyklopí v Mostě. :D

Hmm, takže mám na příští sobotu něco zamluvit? Pizzerie to nebude, jsou tu sice čtyři, ale každá z nich je dost malá. Máte rady a doporučení nebo to necháte na mně? :smile:
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Jo, tak jsem si to myslela správně, ale stejně mi to zní nějak divně..no holt nejsem zvyklá to používat :D

Takže Louny? :smile: V tom případě bych to nechala na tobě, Klenotko, máš největší přehled, kde co v Lounech je.. :)

Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Mě napadají dvě místa. Mají tam velké stoly a dá se to zamluvit pro víc lidí.
Kolik nás tedy bude:
Já, Nefertiti, Ashrak, Geser + 2(ti samí? :D), Dragon?, Farley?, zbytek Saphirových?

Hmm, tak to vypadá tak na union, tam je nejvíc místa - ale řekněte mi, ať vím kolik lidí a kolik míst :)

myschoo Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Moje účast stále platí :thumbsup: . Takže Louny ? Abysme zachvilku neskončily v Brně. :loltransparent:
Grrr. Muj krasnej podpis !!

Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Tak tohle mi nepřišlo moc vtipné... :? Louny jsou jen 30 km od Mostu, ale jestli i to je pro někoho problém, tak jezdit nemusí. :roll:

Každopádně, kolik nás tedy bude?

Siria Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Já se hlásím taky :D Jinak Klenotko, myslím, že bychom to mohli udělat u koně, co říkáš? Tam by to asi bylo nejlepší, dá se tam zamluvit stůl klidně i pro dvacet lidí (měli jsme tam poslední večeři se školou i školní sraz), co ty na to?
"Mohu žít bez rodiny, svých přátel, ale nikoli bez chrta." beduinské rčení

Rekord v Battle Tower: Diamond - 46
Platinum - 20

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek - help these little guys hatch by click :-)

Geser Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Klenotko neplaš mi je... Jeden mi onemocněl,druhej se ještě poleká a nepřijede :)
(Nejsou to ti samí. Jeden má deadline diplomky či co,a druhej je mimo vlast).Takže přijedeme nejspíš dva. Pochybuju,že ho doktorka pustí.
Ok,takže Louny...
Jak se jmenuje to vaše náměstí? Dobrý meeting place :smile:
Obrázek

Siria Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Dobrý mítink place :D zajímavý... Je to Mírové náměstí a od autobusáku se tam dostaneš hodně snadno...

Platinum - 20

Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Jéé, Sirio, na tebe jsem úplně zapomněla. Dostala jsi posledně ta DVD?
Na koně jsem úplně zapomněla, to by šlo. Obě to mám vlastně za rohem (doslova :D ).

Geser asi přijede vlakem - pokud nepojedou s Ashrakem autem, to si musí domluvit oni :wink: Každopádně, Gesere, já jsem ti posledně říkala, abys je varoval. :smile:

Hmm, tak deset lidí, zatím? Jen tak mimochodem, z Prahy se do Loun dá dostat ještě snáz než do Mostu...to já jen tak, aby řeč nestála... :smile:

Geser Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Pojedem vlakem,aby kámoš nezabloudil...Neva.. :)
Jj,varoval jsem je před tebou,ale stejně si ho vyplašila :D
Tenhle se tu tak půlrok neozve...
nezpůsobila tu tvojí náladu dnešní SGA epizoda? :)
Obrázek

Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Epizoda ne, spíš už naštěstí odeznívající migréna, vedro (ten déšť jste dovezli vy, protože obvykle tu bývá sucho a teplo :smile: ) a taky fakt, že jsem začala v rámci diety pít nějaký koktejl nahrazující jídlo a samozřejmě to na obrázku vypadá líp a taky to rozhodně líp vypadá, než chutná :D
Ten vyplašený byl ten nezadaný? Sákra! :lol: Příště se budu muset trochu krotit... :oops:

OK, takže asi bych to měla jít zamluvit už zítra, poněvadž přes týden tu vůbec nebudu (práce + zkoušky), tak potřebuju vědět přesný počet lidí. A taky +- dobu na kdy to zamluvit.

EDIT: Tak lidi, reakce prosím. Dneska mám jediný den, kdy to tam stihnu jít zamluvit. Na kolik hodin? Tak v jednu odpoledne, třeba?

Zamluvila bych to tady:
http://www.hotel-louny.cz/cat-irish-pub.aspx

Kdyby bylo hezky (a místo), tak bychom se mohli přesunout ven. :)

Dragon Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Pohlaví: Muž

Odpovědět s citací

Tak já bych mohl, tak na 95% určitě, těch 5% je jen doprava, ale to se dohodnu s Ashrakem a uvidím...
Takže se mnou počítejte :wink:
Povídky
Vše potřebné naleznete-ZDE
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
„Myšlenka, i když nebyla převedena do podoby obrazu, je sama uměleckým dílem. Myšlenkový proces umělce bývá často zajímavější než výsledná realizace.“
          Sol LeWitt

Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Klenotka: Řekla bych, že na tu jednu hodinu to bude tak akorát :wink:

Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

A najdete to, nebo mám někde počkat? V sobotu odpoledne na náměstí v klidu zaparkujete i bez placení, případně přímo před tou restaurací, když bude místo. Je to hned vedle kina, ve stejné budově - vedle hotelu Union. Skoro naproti chrámu :)

EDIT: Tak zamluveno - mezi 13 - 14 hodinou :) Místa je tam dost, takže nás klidně může být i víc (o čemž pochybuju :smile: )

Farley Airman
Airman

Odpovědět s citací

Hele, vím, že vám to možná udělá nějaký problémy, ale (jak uz je se mnou a srazy zvykem) mi do toho zas na posledni chvili skocila hromada "dulezitejch" veci. :-(

Takže bohužel nemůžu. :-(

Takže: FOTIT, FOTIT, FOTIT. :-D !!!
Teal'c: "Where is rest of your team, collonel Mitchel?"
Mitchell: "Eaahmmm ... Actually it's still kind of SG-me..."
:-D

Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

Takže kolik nás bude??

Dragon
Klenotka
Ashrak
Geser
Nefertiti
Siria
Myschoo
Aslan
Sapphira

a pár dalších? :lol: :?:
Naposledy upravil Dragon dne 12.9.2008 13:00:43, celkově upraveno 2
Povídky
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
„Myšlenka, i když nebyla převedena do podoby obrazu, je sama uměleckým dílem. Myšlenkový proces umělce bývá často zajímavější než výsledná realizace.“
          Sol LeWitt

Siria Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Dragon: U mě ten otazník klidně smaž, já přijdu na sto procent :D , samozřejmě pokud mi do toho nevleze nějaká neočekávaná událost, o čemž silně pochybuji. Jen bych ráda věděla, kde se sejdeme. Na náměstí, nebo až v restauraci?
Klenotka: Ta DVD jsem dostala. Neposílala jsem ti děkovný e-mail? Jestli ne, tak se hluboce omluvuju :oops: a děkuju alespoň takhle :)

Platinum - 20

Geser Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Myschoo jede,nebo je mrtvej! A ani ta jeho kryogenizace do premiéry SGU ho přede mnou nezachrání...
Obrázek

Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

otazníky promazaný a zbývají již jen dva :)
Povídky
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
          Sol LeWitt

Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Ty smaž taky, Aslan a Saphira jedou taky :) Takže osm? To je ideální počet. Ke Koni se na ty velké lavice ještě někdo vejde (i když Pražáci to tu asi číst nebudou. :D)
Lidi, já se tak těším. Tenhle týden je hotový horor a tak ráda si promluvím o banálních věcech jako Dr.Who apod. :D

Siria: Já jsem řekla Ashrakovi, aby mi napsal, až přijedou a asi dorazí na náměstí (v pohodě tady zaparkují) a asi to časově vystihnou na tu dobu, takže spíš sraz na náměstí. Gesere a spol., buďte tam taky - před lékárnou? ( :D )

šAshrak Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

Tak sraz jako vzdy perfektni, akorat skoda ze jsme museli pryc tak brzo ...
The Lost Doctors

Není to úchylný, je to jen Pomeranč.
-Charlie Crews

Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

To je sakra škoda :( Dneska jsme to klidně mohli vydržet až do večera. No nic, tak příště si domluvíme den, kdy opravdu budou moct všichni - jestli se takový najde :D
Vypadá to, žes byl snad dokonce doma dřív jak já :D Šla jsem ještě kousek s Geserem a do půjčovny a trochu se ještě projít a najednou už tu blikáš. :D

Už žhavím notebook a začnu konečně sledovat :)

PředchozíDalší

Zpět na Srazy, akce a cony