Všichni Brňáci i neBrňáci: Pan Ampér má pravdu, podnikneme něco? Nebo už se na vás žene zkouškové? Napadlo mě, že bychom mohli společně zajít na Hobbita a pak přepadnout vánoční trhy (myslím tím třeba zakončení svařáčkem, či svonoďáčkem )
Všichni Brňáci i neBrňáci: Pan Ampér má pravdu, podnikneme něco? Nebo už se na vás žene zkouškové? Napadlo mě, že bychom mohli společně zajít na Hobbita a pak přepadnout vánoční trhy (myslím tím třeba zakončení svařáčkem, či svonoďáčkem )
Tak urcite. I kdyz tedy Hobbita mame uz zarezervovano ale nevim kdy
Vánoce jsou za dvěřmi a to je ten pravý čas pomalu plánovat Velký výroční SGA-P sraz! Ano, ano v únoru už to bude přt let od prvního brněnského srazu! Takže v únoru se naám nabízejí tato data 2., 9., 16. a 23. s tím, že bych rovnou vyškrtla to první, protože se koná Pragáč.
Ani, tak nad tím jsem právě taky uvažovala... to bude nějak v rodině . Jinak pět let... páni, nikdy bych to neřekla . Tak tedy já druhého nemůžu (a nejsem na Pragáči ). Jsem pro 9.2. to je takové klasické datum pro nás pamětníky
já jsem zase pro 23.2. oba pátky předtím mám nějaký ples, takže bych jela v pátek do Přerova, v sobotu do Brna, pak ještě zpátky do Přerova v neděli zase do Prahy a jako... xDD ale když to bude 9. tak to nějak udělám, no O.-) --------------------------------------------------------------- AKTUALIZACE 17.12. Beru všechno zpátky! 23. určitě ne (špatně si píšu do diáře). Jsem pro 9.! xDD
>>>Sen je dobrodružná výprava, na kterou se vydáváme každého večera<<<