V případě, že někdo přijede vlakem a nebude vědet kudy kam a ja pro něj nepřijdu.
[img][images/thumbs/Jack_xy_99954346rx1.jpg]http://img172.imageshack.us/img172/397/99954346rx1.jpg[/img]
[img][images/thumbs/Jack_xy_71110543gh0.jpg]http://img98.imageshack.us/img98/1526/71110543gh0.jpg[/img]
Návod k použití :

Vylezete z vlaku, vejdee do podchodu, po schodech dolu a směrem k hale.Z haly jsou dva východy, je jedno který použijete.

Poté stojíte před nádražím.Pokud jsem v hale nestál já(a jestliže nestál tak to dále nečti, protože stojím vedle tebe a nejspíše tě něčím nudím)

Z nádraží po chodníku doprava(viz. mapka)Na dohled jsou světla, kde až padne autům červená a vám zelená přejdete naznačený přechod
na druhou stranu silnice.Pokračujete rovně(tento směr si pamatujte, nebo někam napište, je poměrně rozhodující)

Projdete kolem značky Pěší zona a pokračujeme dále rušnou ulicí.Nide nezahýbáme, jdeme stále rovně.Dojdeme k velkému
nákupnímu středisku, tuším že Prior(ne tamtem Prior ale normální Prior bez knihy počátku) .U něho je velké parkoviště, většinou plné aut.I to minete a pokračujete dále po červené čáře co máte na mapce.
Přechod na mapku
2.

Pokračujete stále rovně, obě strany jsou lemovány obchody, radši do nich nechodit, aby ste se neztratili.

Dojdete na konec kde máte dva přechody na druhou stranu, byvají plné lidí, nedá se přehlednout.Připojíte se k davu
počkáte na zeleného panáčka a přejdete.

Jdete dále a na prvním baráku vidíte trefný nápis pro autoškolu zabloudil.Přejdete na chodník a jdete dále.
Přejdete přechod u Stavebního úřadu na fasádě má tuším napsáno 1867.Již určitě po pravé ruce vidíte černou věž.

Jdete stále dále, černou věž minete po pravé straně.A vstoupíte na náměstí.Tam už u kašny bude organizátor Hemi,
který bude nepochybně zdůraznovat že je z SGAP, nejlépe transparentem, nebo jinak..

Pokud jste to dočetli až jsem, a šli podle plánku a nejste a náměstí, potom si připravet sprostou SMS a nebo sprostý telefonát
a zavolejte kde jste na :606 887 244.Krycí heslo:"Zabloudil jsem"