Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Hlavní Srazy, akce a cony Festival fantazie 2009

Festival fantazie 2009

Rádi byste upozornili na blížící se con, nebo jen chcete zorganizovat nějaké setkání s ostatními uživateli? Zde máte možnost.

Příspěvek 30.3.2009 20:44:21
Pomeranc Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Já byl na OA už loni, a nijak zvlášť to můj zážitek z FF neochudilo. A to jsem tam byl sám. Letos nás tam bude víc, takže to bude supr. :)
[img][http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg]http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg[/img]

Pomerančova videotéka.
CustomCovers - vaše DVD obaly

Příspěvek 30.3.2009 20:57:38
šAshrak Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Já byl ve třídě stejně jenom ráno a pozdě večer a to se nikomu z přítomných stejně nechtělo komunikovat, takže si myslím že OA bude lepší volbou :)
The Lost Doctors

Není to úchylný, je to jen Pomeranč.
-Charlie Crews

Příspěvek 01.4.2009 17:04:09
Eleira Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Mno, tak já budu znít jako chudá příbuzná, ale ubytování v OA je na mě moc drahé, takže budu muset nějak přetrpět 10 dní na zemi.
Mno a pokud jde o zařizování třídy, tak bych klidně po Tillionovi přebrala žezlo, pokud by byl té dobroty a dal mi instrukce, co kam psát :D

Příspěvek 01.4.2009 17:59:36
Mirek Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

no tak ja sem o tom premejslel a asi taky pudu jen na zem do spacaku takze ty zamluvis nakou tridu pro sga-project? :) jak si tam dam ze chci bejt v ni? nebo se to vybere az na miste kam pudu?

Příspěvek 01.4.2009 19:18:27
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

No. Pokud....zdůrazňuji pokud, budu nějakou třídu zamlouvat, tak mi napíšeš zprávu, já si tě napíšu někam do seznamu a při přihlašování pak napíšeš do kolonky "ubytovat s" moje jméno, případně přezdívku. Ale ještě se nic takového neděje, takže mi nic nepiš :D

Příspěvek 06.4.2009 11:34:28
spike kree Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Ok, až se dohodne kdo to zařídí tak se taky přihlásím..... a těším se že se zase potkáme, btw na monoposta poslední dobou to prostě nevychází a podle mě do FF nestihnem...
To never die.... and to conquer all. That is winning

If you enter a room intending to assassinate someone, and there is a treecat in the room, either abort your mission immediately, or switch to nuclear weapons.

Příspěvek 06.4.2009 16:53:40
Tillion Uživatelský avatar
Major
Major

Odpovědět s citací

Pro spacákáře

Zařizuji to zase já... prostě napište do kolonky ubytovat s:

Petr Tillion Nusko
FLASH
IF YOU LOVE
WOOKIES

Příspěvek 06.4.2009 17:33:58
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

Já myslela, že chcete být v OA :scratch: Vaši odvahu obdivuju, každopádně já sázím na pokoj s jednou spolubydlící a postelí. :)
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 06.4.2009 17:43:43
Blackthunder Uživatelský avatar
Major
Major

Bydliště: Pardubice - Česká Republika - Sol 3 - Sol System - Mutter's Spiral - N-Space

Odpovědět s citací

Takže jako vždycky do Smetanovi?
[img][http://img840.imageshack.us/img840/1193/sigrj.jpg][/img]

Příspěvek 06.4.2009 17:50:46
Tillion Uživatelský avatar
Major
Major

Odpovědět s citací

Chtěli jsme, ale stejně se na FF nejedem vyspat.

Jo, zase Smetanovka... snad dostanem nějakou hezkou třídu.
FLASH
IF YOU LOVE
WOOKIES

Příspěvek 06.4.2009 19:35:45
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

No, vyspat...jak jsem byla zničená jen po Speciálu, tak se bojím, že na FFku už bych asi opravdu kousala. :smile: Jsem zvyklá jet dost nadoraz, ale jelikož před a po FF nebudu mít žádný odpočinek (předtím práce a zkoušky, po něm zase práce), tak se tam zkrátka někdy přes den zavřu do pokoje a pokusím se aspoň na pět minut vypnout :)

Ale bude vás míň, tak třeba dostanete malou útulnou třídu, kde nebudou cizí lidi :wink:
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 06.4.2009 20:11:16
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak já bych taky možná raději volila malý pokoj pro dva lidi, ale na druhou stranu, jak se znám, tak bych tím naprosto ztratila kontakt se všemi ostatními lidmi, kvůli kterým hlavně na FF jedu, a taky je to na mě moc drahé. Nemůžu si dovolit zaplatit skoro dvakrát tolik, jako když budu spát jen ve spacáku. Si holt budu muset pořídit nějakou měkkou podložku :D
A rezervovat místo u Nappyho v autě (i pro tu podložku, jak znám Nappyho nafukovací auto) :rflmao:

Příspěvek 06.4.2009 20:11:40
Pomeranc Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

No já už se na to dívám i z toho hlediska, že FF je pro mě prostě dovolená. Takže chci aspoň minimální pohodlí. :) Musím říct, že už se nemůžu dočkat. Jak se teď tak oteplilo, tak na mě úplně dýchla letní atmosféra. :D
[img][http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg]http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg[/img]

Pomerančova videotéka.
CustomCovers - vaše DVD obaly

Příspěvek 06.4.2009 20:15:10
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

No tak se to dá taky brát. Taky jsem se na to tak dívala, ale nakonec zvítězil ten Strýček Skrblík ve mně :D Navíc na sebe musím být tvrdá. Jsem ještě mladá a deset nocí na zemi prostě musím vydržet. :twisted:

Příspěvek 06.4.2009 21:16:31
šAshrak Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

*rejp* Ja uz jsem proste na to spani na zemi moc starej *konec rejpu*

ne ale souhlasim jak s Klenotkou tak s Pomerancem, stejne jsem s lidma ve tride moc nevidel, vetsinu jsem potkaval mimo tridu, a ja kdyz spim na zemi tak se poradne nevyspim a pak chodim spat jako prvni, coz je docela na houby protoze clovek prijde o veskerou srandu...
The Lost Doctors

Není to úchylný, je to jen Pomeranč.
-Charlie Crews

PředchozíDalší

Zpět na Srazy, akce a cony