Shial: Mě bylo jasné, že se někdo najde kdo bude souhlasit. Navíc když to nebylo vtipné ani poprvé. Shial ono je otázka koho, že? Ono aby uspěli proti nějakému klukovy tak bych jich muselo být víc než loni a moc z holek na výběr nemaj.
"Science has made us gods even before we are worthy of being men." -- Jean Rostand - French biologist (1894 - 1977)
Taky jsem se přihlásila, tam přece nemůžu chybět. Loňský Scon byl bezva, divadlo naprosto nezapomutelné (ať žije srnka ).
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.
Už jsem chtěl jet minule, ale nakonec to nevyšlo. Tak uvidíme jestli se tam tentokrát dostanu. (I když to že je to v Praze mě pořád trochu "odlákává" )
Záleží na tom, jak to myslíš... Od nás bych řekl tak čtyřicet, mimo nějaký tři stovky? A to možná lehce nadhodnocuji... ikdyž oba předchozí ročníky byly skvělé tak nevím...
aha no kazdopadne sem se tam uz regnul a pojedu ale ty stranky sou celkem "bidny'' moc veci sem se o tom nedozvedel(treba kde se bude spat atakovy ty dulezity veci) kdybi nekdo kdo tam byl minule nudil tak pls nak napiste jak to tam probyho a kde se spi atd