Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Hlavní Srazy, akce a cony Pegasus 4, 23. - 25. ledna, Londýn

Pegasus 4, 23. - 25. ledna, Londýn

Rádi byste upozornili na blížící se con, nebo jen chcete zorganizovat nějaké setkání s ostatními uživateli? Zde máte možnost.

Příspěvek 30.5.2008 12:41:45
Klenotka Uživatelský avatar
Administrátorka
Administrátorka

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Malé upozornění - vypadá to, že hodně lidí, co si objednalo vstupenky na Meet Hewletts nebo P4 mělo napadené účty. Jelikož je to v okruhu fanoušků, kteří na cony jezdí, je možná spojitost. Je docela dobře možné, že to nemá s tímhle nic společného, třeba všichni máme účet i na Amazonu. Problém je, že mně osobně se nic z účtu neztratilo *ťuk,ťuk* a okruh lidí je vymezen právě na ty, kdo si koupili nedávno vstupenky od Wolfa a takový Amazon nebo eBay má účinnou ochranu proti útokům. Takže osobně s objednáváním vstupenek ještě počkám, protože pokud to má spojitost a někdo napadl účet Wolf Events, tak to snad brzy vyřeší. Samotní představitele Wolf events (Bryan a Katherine) se k tomu ještě nevyjádřili, protože jak víme, jejich rychlost všímání čehokoliv se rovná rychlosti brouka Pytlíka. Ale byly jim poslány maily, a tak, pokud je problém u nich, by to mohlo být během června vyřešené.
Nebojte se, vaše mezitím neutratím :D Pokud se ukáže, že je to opravdu jen náhoda, tak to objednám co nejdřív. Ne, že by mi měl kdo z účtu co krást, když koupím vstupenky, zbude mi na účtu pár korun, ale představa, že se mi tam někdo naboural, není zrovna příjemná.
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 30.5.2008 21:28:35
Pet Holly Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Takže má účast je definitivní :D ... Klenotce poslány peníze a zamluveny letenky... teď už se z toho nevyvleču :lol: .

EDIT: No, takže v mém případě nemůže jít nic bez problémů... špatně objednaná letenka :( ... takže kdo ví, jak to dopadne... ach jo.
Obrázek

Příspěvek 02.6.2008 08:00:06
Fazulina Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Klenotka píše:
Malé upozornění - vypadá to, že hodně lidí, co si objednalo vstupenky na Meet Hewletts nebo P4 mělo napadené účty. Jelikož je to v okruhu fanoušků, kteří na cony jezdí, je možná spojitost. Je docela dobře možné, že to nemá s tímhle nic společného, třeba všichni máme účet i na Amazonu. Problém je, že mně osobně se nic z účtu neztratilo *ťuk,ťuk* a okruh lidí je vymezen právě na ty, kdo si koupili nedávno vstupenky od Wolfa a takový Amazon nebo eBay má účinnou ochranu proti útokům. Takže osobně s objednáváním vstupenek ještě počkám, protože pokud to má spojitost a někdo napadl účet Wolf Events, tak to snad brzy vyřeší. Samotní představitele Wolf events (Bryan a Katherine) se k tomu ještě nevyjádřili, protože jak víme, jejich rychlost všímání čehokoliv se rovná rychlosti brouka Pytlíka. Ale byly jim poslány maily, a tak, pokud je problém u nich, by to mohlo být během června vyřešené.
Nebojte se, vaše mezitím neutratím :D Pokud se ukáže, že je to opravdu jen náhoda, tak to objednám co nejdřív. Ne, že by mi měl kdo z účtu co krást, když koupím vstupenky, zbude mi na účtu pár korun, ale představa, že se mi tam někdo naboural, není zrovna příjemná.

Přišel mi od nich i email, že se to děje... tak snad to bude v pořádku.
[img][images/thumbs/Fazulina_Johnov3.jpg]http://i176.photobucket.com/albums/w188/fazulina/Johnov3.jpg[/img]

Příspěvek 02.6.2008 11:49:04
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Ta jejich stránka s online shopem je teď mimo provoz, jak zjišťují, jestli to bylo u nich.
Doufám, že ji ještě do FF zprovozní. Nechce se mi tam volat. Už vidím, jak jim hláskuju naše jména, to by byla sranda :)
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 18.6.2008 13:18:01
Fazulina Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

Tak mi včera volali z ČSOB, že mi zablokovali kartu, protože zaznamenali neoprávněný útok na kartu ve Velké Británii mezi lednem a dubnem 2008, což odpovídá, mě to z té karty strhávali až někdy v lednu.. Celkem mě těší, že to banka sleduje, na druhé straně mě docela děsí, že na to přišli až skoro po půl roce:-). Z karty mi nic nezmizelo, ale musím bohužel počkat na novou, tuhle už mi znovu neobnoví... Já jen, že Tě to Klenotko možná čeká taky.
[img][images/thumbs/Fazulina_Johnov3.jpg]http://i176.photobucket.com/albums/w188/fazulina/Johnov3.jpg[/img]

Příspěvek 18.6.2008 14:41:33
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Mno, já jsem si vstupenku objednávala někdy už v září nebo snad dokonce už někdy v červnu, tak nevím, jestli se to vztahuje na určité období. Každopádně doufám, že se Wolf aspoň omluví, protože tohle už není náhoda.
Ale taky doufám, že brzo otevřou online shop. Jestli už to vyřešili, tak by s tím snad už neměl být problém.
Ale radši do banky taky zajdu, přece jen, jistota je jistota.

EDIT: A ještě maličkost - holky, vaše peníze neutrácím, nebojte :wink: Jenom čekám, až otevřou online shop a hned na to vletím. :wink:
Teď jsem si posteskla nad Galactica 4, která je v srpnu - Michael Trucco a Aaron Douglas. Kdybych já tak byla milionářka...:D

Příspěvek 20.6.2008 19:37:58
Vlad Dracul Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Teďka jsem byl mimo dosah netu (trapný výlet), ale taky mi zavolali, nějak včera z Komerční Banky, jestli si přeju zablokovat kartu, že mi vydají zadarmo novou.

Takže nejen v ČSOB mají trochu větší prodlevy :)
[img][./images/thumbs/300px-imperial_eagle_1267550493.jpg]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/b/bd/Imperial_eagle.jpg/300px-Imperial_eagle.jpg[/img]

Invaze - 41. část

Domov – Kapitola 6. – Ale pro milost boží

Příspěvek 22.6.2008 10:08:51
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Tak online shop by měl už fugnovat. Čekám pro změnu, až peníze přijdou mně :D Nejpozději před (či během) FF to ale snad objednám. Ještě se chce někdo připojit? Poslední možnost.

Příspěvek 22.6.2008 18:07:36
Tar-ara Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Já, ještě jááá :D. Peníze poslány (viz SZ) a letenku už mám taky koupenou :).
"Now you're cookin'!" - Milton C. Hardcastle

[img][http://tar-ara.sg1.cz/Ikona/HaMbanner1.jpg]http://tar-ara.sg1.cz//Ikona/HaMbanner1.jpg[/img]

Příspěvek 22.6.2008 20:55:21
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Já jsem ten jejich shop zkoušela, ale teď to nefunguje vůbec, tak nevím :scratch: Snad to zprovozní, než pojedu na FFko. Tam to určitě úplně vypustím z hlavy.

Příspěvek 22.6.2008 23:10:06
Blanca Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Neboj, my tě nenecháme to vypustit :-D My se na to příliš moc těšíme...
"I used to think it is terrible that life is so unfair. But then I realized - wouldn't it be much worse if life is fair and all those terrible things are happening to us because we actually deserve them?"

Příspěvek 23.6.2008 17:49:26
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Takže, už to funguje :D Musela jsem se přihlásit oklikou, ale jde to :D
Ještě čekám na peníze od Nappyho (a na moje stípko, jestli nepřijde, tak to budu zdržovat já převodem peněz od rodičů :))a můžu to objednat. Jenže tu mám takový nepořádek, že jsem ten původní seznam někam zahrabala, takže mě zkontrolujte a jestli jsem někoho vynechala, tak se ozvěte.

Pro koho objednávám vstupenku:
Shial
KATE.DANNY
Anijsha
Saavik
Tar-ara
Nappy
:)

Pořád mám dojem, že mi někdo chybí :scratch: Pet Holly to odřekla a Miss Tucker to objedná kamarád. Někoho jsem vynechala?

Příspěvek 25.6.2008 19:28:27
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Blanca + kamarádka si to objednají samy :-D jen doufám, že mi přijde co nejdřív výplata...
"I used to think it is terrible that life is so unfair. But then I realized - wouldn't it be much worse if life is fair and all those terrible things are happening to us because we actually deserve them?"

Příspěvek 12.7.2008 14:54:34
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

:wall: :wall: Pitomá spořitelna! Ti blbci mají limity na všechno a samozřejmě se mi to to neobtěžovali říct. Ještě jsem se tam ptala, když jsem tam byla navyšovat vybírání z účtu, jestli potřebuju něco navíc. Prý nééé. :comp:
Samozřejmě mi z Wolfu přišel další mail, že mají problémy se stržením peněz. Tak jsem volala do spořky, ti mě přepojili na službu, co spravuje karty a ti mě přepojili na servis24, abych si navýšila limity. Jak v pohádce o kouhoutkovi a slepičce. Napsala jsem Catherine, ať to zítra zkusí znovu. Kdyby mi to v té spořitelně řekli rovnou, bylo by to bez problémů. :roll: A teď budu doufat, že tohle byl ten hlavní problém. :?

Příspěvek 12.7.2008 17:21:42
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Přidám se se stížností: Debilní KB a jejich e-card! Prý: jasně, všechno s tím jde přes internet nakupovat, jako s normální kartou, no problem...a teď mi z Wolfu přišlo, že nejde provést platbu!!! :wall: :wall: :wall: :wall: :box2: :box2: :box2:

Příspěvek 12.7.2008 17:43:15
Jenda.SG-1 Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

Není problém s výší limitu? Vím, že když jsem si zařizoval konto u KB, nastavoval jsem limit pro platby u e-card zvlášť.
Jinak jde odblokovat klasickou kartu pro platby přes net, ale pak nejsi chráněná proti tomu, aby někdo zneužil číslo tvojí karty. (zrovna když jsem byl kvůli něčemu na pobočce, jedna holčina to tam řešila s úředníkem)
Jen dvě věci jsou nekonečné - vesmír a lidská hloupost. Tím prvním si ovšem nejsem tak jist.
Albert Einstein

Příspěvek 13.7.2008 13:06:22
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Výši limitu jsem si nastavovala s ohledem na to, že budu objednávat věci jako vstupenky a tak, takže ho mám dost vysoký...
...asi to holt s tou normální kartou budu muset risknout. Ty prachy vždycky všechno tak neskutečně komplikujou...

Příspěvek 29.7.2008 20:32:06
Tar-ara Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Klenotka: Jakpa je to tedy s tím zaplacením? Povedlo se?
"Now you're cookin'!" - Milton C. Hardcastle

[img][http://tar-ara.sg1.cz/Ikona/HaMbanner1.jpg]http://tar-ara.sg1.cz//Ikona/HaMbanner1.jpg[/img]

Příspěvek 29.7.2008 20:56:38
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Ještě to nezpracovali. Katherine to nějak dlouho trvá. Snad se to už povede, ale musíme počkat. Budete vědět hned, jak to vypadá. Dokonce teď vůbec kartu nepoužívám, abych nepřekročila nějaké limity :smile: Jestli to nevyjde ani tentokrát, asi to prostě pošlu převodem z účtu na účet...to bude ale trvat delší dobu. Ale štve mě to, protože to snižuje šance na prvních 300. :( Tak doufejte, že to vyjde...a pomalu se začněte nějak "párovat" pro hotel, abychom věděli, kolik pokojů objednat.

Příspěvek 31.7.2008 23:02:15
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Tak já už jsem dneska dostala potvrzení o vyřízení objednávky...už jen doufám, že jsem to stihla včas do první třístovky.

Klenotko, kdyby byl ještě nějaký problém, klidně se to může objednat ode mě, limit bych snad měla mít dost vysoký. Možná by bylo jednodušší se na tu starou objednávku vykašlat a objednat to rovnou znova, protože pokud vím, tak oni ty opravy většinou nevyřizují...tedy pokud člověk Katherine přímo nezavolá...

Příspěvek 01.8.2008 08:21:35
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Jo, tohle je fakt výborný :? A to jsem to ještě objednávala před FF, aby to byl co nejrychleji. Tu ženskou v bance, krávu pitomou, půjdu seřvat, protože jsem se jí na to ještě ptala.Objednám to znovu a když to nepůjde, tak přes tebe.

EDIT: Beru zpět! Už je to taky processed :D Takže dámy (a pane), máme vstupenky :D

Příspěvek 01.8.2008 17:53:12
Anijsha Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Juchůůůů! :yahoo: Konečně, už jsem začínala mít obavy. Ještě doufat, že se dostaneme do prvních 300. :)
Mám z toho špatný pocit...
Obrázek
Sbor je matka, sbor je otec.
----Reklama----
Anijshino vidderské okénko

Příspěvek 10.8.2008 11:25:29
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Tak jo, promiňte dvojí příspěvek, ale tohle je nutné a prosím, abyste se ozvali.
Ráda bych, abyste si nějak ujasnili ubytování. Je možné po dvou či po třech (tady je tuším přistýlka), takže si ti "nezpárovaní" budou muset někoho najít.
Zatím to vypadá takhle:
Klenotka - Saavik
Blanca - kamarádka ( :smile: )
Tar-ara - Nappy - Božan (?)

Pak tu tedy máme zbytek, Shial, Anijsha a pojede ještě Antaris. Takže buď se holky nějak scuknete k sobě nebo Antaris bude se mnou a Saavik. Ideální by bylo, kdyby Antaris byla tady na fóru, ale to se asi nestane :D Takže se asi budete muset domluvit přes mail. Nechci tady Antaris mail dávat veřejně, tak jestli o to máte zájem, pošlu vám ho do pošty a nechám na ní, ať si vybere :wink:
Pak jedou ještě další lidi jako by mimo tuhle naši skupinku, ti se snad nějak dají dohromady sami. Nechci vás tedy nějak násilně cpát dohromady, ale v zájmu zachování finanční hotovosti a taky proto, že se známe, je to asi lepší, se dát nějak dohromady. :wink:

KATE.DANNY Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Dlouho jsem tu nebyla a koukam, ze se uz domlouva ubytovani. Dívala jsem se, kdo asi tak jede a vsimla jsem si, ze jste skoro vsichni zparovany.
Vetsinu z vas tu temer neznam, takze bohuzel ani nevim s kym bych se domluvila ohledne toho ubytovani.
Psala jsem Miss Tucker, jelikoz psala, ze jede sama, ale zatim se jeste neozvala. (tak nevim).
No a tak pisu sem, jestli nekdo z vas nema dvojici ci ma misto navic (do trojice), tak bych byla moc rada. Diky
Pouze život, který žijeme pro ostatní, stojí za to.
ALBERT EINSTEIN

Přejít ze sna do skutečnosti není tak těžké, je to jedna dvě a člověk se okamžitě přizpůsobí. Těžké je rozhodnout se opustit sen a vstoupit do skutečnosti. Vyžaduje to úžasnou sílu vůle a je to tím těžší, čím víc narostl sen.
JEAN DUTOURD

Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Jé, na tebe jsem zapomněla :oops: Omlouvám se :oops: Problém je, že nevím, jak to tam bude, resp. jestli třeba ještě pojede i Fazulina. Ta čeká, jestli ohlásí Joea a to může trvat. Takže si myslím, že je dobře to objednat a pak se to může ještě doobjednat. Pokud počítám správně, tak když bude se mnou a Saavik ještě Antaris, tak tam ještě určitě zůstanou dvojice...Mám dojem, že Miss Tucker psala, že jede s nějakým kamarádem. Proto jsem jí taky nekupovala vstupenku, ale kupovala si ji sama. :)
A doufám, že se tu někdo ozve, protože se to musí domluvit, aby se to mohlo objednat.

PředchozíDalší

Zpět na Srazy, akce a cony