Ještě doplním, že přednášky se musí hlásit šéfovi GC linie a to je Johny Idler. Z nepochopitelného důvodu ho lze většinou kontaktovat jenom na lapiduchu, kde taky vyhlašuje, že shání lidi na přednášky a velmi překvapivě se mu tam nikdo nehlásí, protože na lapiduch prostě plno lidí nechodí
Osobně zopakuju reprízu přednášek o zahraničních conech. To ostatně plánuju už na Scon, kde budu moct mluvit i o Utopia conu a Pegasus Three.
O přednášce o Davidu Hewlettovi přemýšlím, ještě nevím. Každopádně bych ráda udělala ještě přednášku o Jewel Staite/Dr. Keller. Ale nechci si toho brát moc, jelikož budu mít nejspíš přednášku ještě u Heroes a možná Farscape a Babylonu 5. To se uvidí, podle počtu hodin určenému jednotlivým věcem.
Pokud byste někdo chtěli mít přednášku, tak buď tedy na lapiduch.cz kontaktujte přes SZ Johnyho Idlera, anebo jděte na stránky SGC, kde jsou informace přímo pro přednášející a je tam i mailový kontakt na pořadatele:
Upozorňuji, že poté, co vám to Johny schválí, bude potřeba si přednášku ještě přihlásit přímo ve vaší přihlášce na samotný con. Je to změna oproti loňsku, novinka zavedená před FFS.
Motivace pro vás můžou být výhody, které jako přednášející máte a hlavně to, že za přednášky se dostávají finanční odměny

Tím vás nechci uplácet, nejsou to žádné velké peníze a v každé linii jsou odměny jiné. Na FF v létě jsem dostala 150 korun za přednášku a jelikož jsem měla tři, tak mi to samo o sobě zaplatilo např. focení s Nyklem
Uvažuje se o uvedení filmu A Dog´s Breakfast, ale to musím ještě dojednat s Johnym. Musí o to být zájem, čili Ashrak přidá hlasování. Tak hlasujte
P.S. Souhlasím s Ashrakem, že GC opravdu za moc nestál. Hlavně jsem byla zklamaná výběrem epizod, kde nebyla ani jedna premiérová SGA, ačkoliv tou dobou běžely nové epizody. Vlastně jsem byla jenom na svojí vlastní přednášce a na Tar-ařině

A na našem promítání epizody Travelers.
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.