Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Pokec nejen o seriálových technologiích Obecné Area 51 a Pentagon

Area 51 a Pentagon

Diskuze nezapadající ani do jedné z výše uvedených kategorií.

Příspěvek 08.7.2009 06:49:13
Lt.C. John Sheppard Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Vím, že mi někdo řekne najdi si to na googlu, jenže tam o tom neni nic, jelikož jsou tyhle místa top secret a tak zakládám tohle téma. Zajímalo by mi jak si A51 a Pentagon představujete (od zabezpečení až třeba po záchody :D ).
Nebe má barvu krve a temnota přichází.
Povídka o SGA asgardech:Destiny of the Asgards-pokračování Pád Asgardů
Experimentální povídka:SG:OB-aktualizováno díl Little Suprise for Tok´ra

Příspěvek 08.7.2009 10:45:19
Air Force Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

Tak většina Pentagonu je veřejně přístupná, zbytek bych řekl, že bude mít vrátnýho a dveře s biometrickym snímačem.
Pokud budu věřit knihám Toma Clancyho, měly by tam bejt "místnosti v místnosti" s elektronickym zabezpečenim proti odposlechu a linky s 256-bitovym šifrovánim (no možná už i víc, jinak by je Skype strčil do kapsy :-) ).

Groom Lake AFB (Area 51) jezajímavější. Je to letiště, který má mnohonásobně delší runwaye, než kterýkoliv jiný na světě, což odpovídá tomu, že se tam testovali hračky, jako Blackbird.
Největšim zabezpečenim tu bude asi přehledná poušť všude kolem+pár senzorů. Pokud bych věřil časopisu Fakta-X (jako že mu nevěřim ani nos mezi očima), malou chvíli po vstupu do sakázaný oblasti se zjeví helikoptéry a jdou po tobě ...
Jeden z hangárů má údajně dvojtý stěny a mezi nima chlazení s tekutym dusíkem, aby dovnitř nebylo vidět ani termovizí ze satelitu. Pro někoho skladiště ufonů, podle mě montážní hala.
Hangáry s falešnou podlahou a podzemní stavby jsou už spekulace, ale minimálně protileteckej kryt bych očekával.
[img][http://www.anime-planet.com/images/users/signatures/AirForce.jpg]http://www.anime-planet.com/images/users/signatures/AirForce.jpg[/img]

Příspěvek 08.7.2009 11:53:23
g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

pokud byli v A51 emzáci, tak jsou nejspíš na jinejch základnách. Je vcelku dobrý přiživit mýtus o mrtvolách emzáků, nechat čumili slídit kolem A51 a mrtvoly začít zkoumat někde jinde
Podpis byl odstraněn z důvodu porušování pravidel.

Příspěvek 08.7.2009 12:30:24

Odpovědět s citací

To je mi jasný, že UFO (jestli skutečně spadlo na Zemi) a podobný věci zkoumají někde jinde a tady mají :jako: jen vědce co vylepšujou počítače atd. :jako: . Tohle téma jsem založil protože chci napsat povídku, kde budou tahle místa (nevim kdy ji vydam, zatim ještě promejšlim děj, ale jednu už jsem vydal na téma SGA asgardů, link je v podpisu), takže díky za inspiraci „Air Force". Jo a ten skype mi dostal :rflmao: .

Příspěvek 08.7.2009 12:34:46
scissors Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

A proč by to měli zkoumat někde jinde? Tak ať lidi čmuchaj ale stejně se dovnitř nedostanou takže je jedno jestli ma E.Teho(nebo nějakýho příbuznýho Thora) tady nebo jinde.

Příspěvek 08.7.2009 12:44:56

Odpovědět s citací

Jenomže o A51 ví skoro každej, ale určitě existujou podobný místa o kterej pomálu neví ani BO (to je zkratka ména toho co řídí USA :D ) vhodný ke zkoumání E.T. nebo Thora, aniž by je otravovali čumilove. Jenom ještě nevíte někdo v čem jezdí ty vztyčný důstojníci např. Davis. Mam na mysli auto.

Zpět na Obecné