Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Pokec nejen o seriálových technologiích Obecné cena jednoho dilu sg-1 a sga

cena jednoho dilu sg-1 a sga

Diskuze nezapadající ani do jedné z výše uvedených kategorií.

Příspěvek 01.6.2008 12:00:07
lihkan Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

kdyz sem se poprve doslechl o sga tak to byo v kontextu jevnejsi odnoz sg-1 s jinimy herci

me teda prijde ze jedna prumerna epizoda sga je tak nacpana pocitacovymi efekty a kulisami atlantis ze proste musi byt drahsi tak me zajma jestli nekdo nezante prumernou cenu jedne epizody a jestli tedy nevite co je drahsi :?:
[img][./images/thumbs/colasignproject_1246512172.png]http://img148.imageshack.us/img148/7776/colasignproject.png[/img]
má literární tvorba:
Obrázek
Niní ve vaší povídkové sekci

Příspěvek 01.6.2008 20:44:53
Del_S Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Já si teda myslim že je jeden díl SGA dražší než SG-1... ale zase se to asi nedá uplně říct protože v nějakejch dílech SGA byla třeba nejdelší vesmírná bitva a v jinech byl zase zápěr z předcházejících dílů... A v SG-1 je to to samé... takže kdoví....

Příspěvek 03.6.2008 13:38:17
lord diablo Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

No nikdo nevie lebo v SG1 mali herci naroky na vyzsi honorar a v sga zase je viac efektou
Peace is beautiful and nox forever

Obrázek

Příspěvek 03.6.2008 17:44:26
RomanArts Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Někde jsem četl, že oba seriály mají stejné náklady, ty se dávají na celou řadu no a pak se jen přerozdělí na jednotlivé epizody, jedna je levnější, jedna dražší. Nejde říct jaká epizoda seriálu jestli SG-1 nebo SGA je dražší... Mimo to když teď běží SGA sama je financována úplně jinak.
Obrázek

Zpět na Obecné