Já si myslím že se Telford nějakým zázračným způsobem na Destiny dostane, jak to už nechám na scénáristech. Jinak mi jeho postava přišla, i když tam mockrát nebyl, jako jedna z nejlepších.
Díky bohu že jsem ateista
Rodney: Netrefili bychom ani stodolu John: No ale hive ship je přece o hodně větší než stodola
Hlavně tedy budou muset na planetách, kde zastaví, shánět jídlo a vodu, aby vůbec přežili. A to taky zabere hodně času, než najdou pitnou vodu a nějaké jedlé plody. No, budou mít pěkný fofr.
Widlička Ano Scott se mi líbil, na to, že je to jen poručík ve výcviku se mu zatím vede Daedalus.cz: A to si ještě nezmínil, pokus o navázání kontaktu s cizími kulturami
I am proud to be member of Sheppofilclub Můžeme být jen tím čím jsme. Nic víc, nic míň. (Kahlan Amnell) Není tak těžké za přítele umřít, jako najít takového, aby umírat stálo za to.
Jedlé plody na cudzích, a zväčša púštnych planétach, no, uhm Ťahanice o jedlo sa vlastne začali, jeden vojak si už nenápadne strkal tyčinku do kapsy...
Destiny: Fakt, a páčilo sa mi, ako prišiel za Chloe a snažil sa ju utešiť.
Když jsem viděla to stou tyčinkou, tak mě to docela potěšilo. Konečně se postavy chovají více reálně Vanguard: No to ještě nevím. Ještě ho tak dobře neznáme
I am proud to be member of Sheppofilclub Můžeme být jen tím čím jsme. Nic víc, nic míň. (Kahlan Amnell) Není tak těžké za přítele umřít, jako najít takového, aby umírat stálo za to.
Já bych řekla, že je to asi v době, kdy Atlantis přistála na Zemi, max pár měsíců. Je to jen můj odhad
Tak podle rozhovorů a i v dílu v Atlantis víme, že Sam právě dostala velení na Hammondovi takže někdy hned potom...
To never die.... and to conquer all. That is winning
If you enter a room intending to assassinate someone, and there is a treecat in the room, either abort your mission immediately, or switch to nuclear weapons.
K ději se zatím nebudu vyjadřovat, jelikož jsem to ještě nedokoukal, ale už teď můžu říct, že co se týče vojenské stránky a to zejména výstrojové, mě to zklamalo a řekl bych, že je to ještě na horší úrovni jak v SG-1....
Uprime predstava toho ze najdou nejake Anticke gizmo a hned budou rozumet kdejaky jesterce me taky zrovna neuklidnuje, ale porad to bude lepsi nez ze by primo mluvili anglicky...No ale tim se vlastne dostavame k dalsi otazce kdyz najdou tu "vecicku" na preklad tak jestli to bude prekladat do Antictiny nebo zase do Anglictiny...a jestli to bude prekladat textove nebo zvukove...mhhm koukam ze to bude velice zajimave
Vzpomněl jsem si na epizodu TNG Darmok, kde bylo krásně vidět, jak je možné se s někým domluvit bez universal translatoru, či jiných technických vychytávek. S jejich časově omezenými misemi to ale asi budou muset řešit jinak.
"Come along, drop this hair dryer or whatever it is."