Vanguard: Výborný nápad

Ja tu od poobedia keď som došla tiež čítam všeličo, nakoniec som narazila na jeden spoiler dosť veľký a už som sa na to vykašľala, a povedala som si, že si neurobím názor až kým si to nepozriem. A vyplatilo sa

Ten výsledok stojí za to polročné čakanie

Rozhodne to treba vidieť, je to skvelé
EmilCZ: Počúvaj, odkiaľ si zobral to číslo - herecké výkony - 0percent?? Celkom by ma to zaujímalo, lebo herci odviedli výbornú prácu. Lepšie by bolo povedať, tak ako to usúdil môj otec "Bolo také ako každý iný seriál" lebo prepadák to nebol
Nohajc: S tou teóriou celkom súhlasím. Pilot nebol nijak zvlášť napínavý, podľa mňa, tak ako to väčšinou s pilotmi aj je, mal uviesť do deja, a podarilo sa mu to výborne

A myslím, že keby som celý život pozerala Stargate a len Stargate, a zvykla by som si, asi by som omdlela, lebo toto bolo tak odlišné, ako len mohlo byť

(nejvic mne dostava jak pisou ze to má s SG společnou tak max bránu
Tak toto je zase hovadina. Aj ja som tam postrehla pár momentov, keď je poznať, že to predsa len písala ruka scenáristu SG

Popravde, ešte som z celého pozerania trocha mimo. Páčilo sa mi tam toho veľa a tiež sa mi tam toho aj nepáčilo a teraz sa mi to krúti všetko hlavou....