Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Pokec nejen o seriálových technologiích Obecné Stargate Universe - obecný pokec

Stargate Universe - obecný pokec

Diskuze nezapadající ani do jedné z výše uvedených kategorií.

alfel Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Ach jo pitomej budík vybila se mu baterka a ta mrcha mě nevzbudila a tak musím jak blbec čekat až to někdo hodí na net..... Pitomej budík
P.S. titulky budou až tohle přeloží sgtt
Slunce hřeje, vítr duje, tráva na březích se zelená. Zde se žádný býk neukryje.
Oma Desala
Lanteané FOREVER
Battlefield3
Lidé žijí v trápení jen proto ,aby doufali že se stane zázrak.
by alfel

St0rm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Evil píše:
St0rm píše:

Pardon za OT, ale tohle se resi stylem: Vas syn zahynul pro sluzbe vlastni za okolnosti jez nemuzou byt specifikovany/ na tajne misi/ pri obrane vlasti.
Jak je neco jednou tajne,tak je to tajne :D

A pro vsechny blazny co se chcou divat online,minimalne pulka z vas to neuvidi, protoze to bude pretizene :D

mne ide skor o tu statistiku umrti...vsak urcite su nie vsetci kongresmani a senatory a dalsi dolezity ludia v U.S.A. vlade informovany o projekte Stargate a tak dlho to ututlavat by sa to nedalo...zomieraju tam nielen vojaci ale aj vedci...

Kongresmeni o takovych vecech nevi, pokud nemusi. O tajnych projektech se voleni zastupci lidu informuji co nejmene to jde. Prezident to vedet musi, to je jasne, ale ten zbytek. Kolik kongresmanu to vedelo?Ja si vybavuju 2, mozna 3

Vanguard Major
Major

Odpovědět s citací

Tak se celý den těším, že příjdu domů a podívám se na SGU s titulkama, ale skutek utek. Co je lidi? Touhle dobou už je tu X překladů, ale teď mi BSPlayer nedokáže najít ani blbé anglické titulky? :?

Buchta Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

hmm SGTT ma titulky cc z 25% což je opravdu málo :(

Widlička Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Vanguard: Ja som sa rozhodla nečakať na titulky a pozrieť si to. Myslím, že im budem rozumieť, a keď nie, tak si chvíľu počkám :) Zatiaľ tu nie sú ani slovenské titulky od namuras, ale uvidíme :scratchanym:
I am proud to be member of Sheppofilclub
Obrázek

LAZYjohn Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Například to bude tím že to jsou epizody 1x01 a 1x02.(pokud jste si nevšimli) Takže je to mnohem delší, navíc: nový seriál, nová terminologie...

Další stěžováni si na to že nejsou titulky mažu!
When we cease to make mistakes, that is the moment when we cease to be.

Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

No, ale tak priamo žiadne sťažovanie nezaznelo ;) Ja dúfam, že prekladatelia to budú mať čo najskôr :)
Obrázek

Vanguard Major
Major

Odpovědět s citací

Colonel LAZYjohn: myslel jsem to tak nějak všeobecně. Normálně má každý seriál své EN titulky už asi hodinu po odvysílání a pár hodin na tu už po internetu kolují SK. Ano, je to sice nový seriál a hned dvě epizody najednou... Prostě je divné, že na netu není ani ň.

Widlička: zkoušel jsem to, nebavilo mě to, počkám si na titulky. ;-)

Už od rána jsem však nějáký zklamaný, neboť asi první komentář co jsem četl byl něco ve stylu: "Větší blbost jsem ještě neviděl." :?

Airman First Class

Odpovědět s citací

ze ty jsi byl na nejmenovanem konkurecnim portalu , kde o o tom napsaly celkem kratkou bleskovku :) takovej nakej komentar jsem tam taky cetl :D no co nadelas SGU se nezalibi vsem a hlavne prvni cast pilotu uz vice mene znas z traileru ,ale ta druha stoji zato :)

Geser Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Pro novinky na sff, ale diskutovat na sgu-p :lol:

No holt je to už jiný, všechno teď musí být jako BSG :roll:
The year is 2258, the name of the place is Babylon 5.
Obrázek

I love it when a plan comes together!

Emil_CZ Airman
Airman

Odpovědět s citací

Tak vetsi P..... jsem v historii SG1 a SGA jeste nevidel. Jestli takto budou dale pokracovat tak se obavam ze ztrati vsechny fanousky. Obcas jsem mel pocit ze koukam na BSG a obcas nejaky B-ckovy propadak.

Dej - 10%
Triky - 0%
Akce - 0%
Herecke vykony - 0%

Celkove hodnoceni PEKNY HNUS :-(

Evil Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

aj vy ste zvedavy ako bude strielat to delo na Destiny????Ja sa neviem dockat.
Obrázek

Vanguard Major
Major

Odpovědět s citací

Emil_CZ píše:
Tak vetsi P..... jsem v historii SG1 a SGA jeste nevidel. Jestli takto budou dale pokracovat tak se obavam ze ztrati vsechny fanousky. Obcas jsem mel pocit ze koukam na BSG a obcas nejaky B-ckovy propadak.

Dej - 10%
Triky - 0%
Akce - 0%
Herecke vykony - 0%

Celkove hodnoceni PEKNY HNUS :-(

Buchta: přesně takovéto názory dokáží lehce zkazit náladu. Kašlu na to, na tenhle ingorantský počin reagovat nehodlám a vůbec si to chci užít, což už teď bude docela těžké. Hold se tu prostě neobjevím, dokud se na to nepodívám s titulkama.

Nohajc Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

No, možná se mýlím, ale mám jistou teorii. Je možné, že lidem, co neviděli jiné scifi seriály než Stargate může připadat SGU jako propadák, protože je to najednou úplně něco jiného. Na druhou stranu, kdo má ve scifi obecně větší rozhled, měl by zde být schopen najít alespoň něco pozitivního.

Ano, dějově nabitý pilot nebyl, jenže to je dáno pouze odlišným tempem a jiným způsobem vyprávění. Takhle se tu zjevně tvoří prostor pro rozsáhlejší dějový celek, třeba právě 20ti nebo více dílný, který už potom dohromady něco dá.
Na tohle si ale už leckdo určitě zvyknul z ostatních seriálů.
"Come along, drop this hair dryer or whatever it is."

Airman First Class

Odpovědět s citací

no zrovna já kromě SG nic moc nesleduji a děj SGU se mi líbí :) ,ale hlavně je to otom že vím co se bude dít následující epizody , kde už to bude opravdu zajímavější tento pilot byl proste takové privitani na palubu :) a je fakt ze z drivejsim SG to ma spolecneho malo ,ale furt je poznat ze je to SG :) no nic doufam ze aspon nektery z tech co tu kazej zabavu ostatnim tim ze mozna ani SGU nepochopily :D (nejvic mne dostava jak pisou ze to má s SG společnou tak max bránu :D přitom se už od začátku vědělo že seriál půjde trochu jinym smerem a podle mne tim lepsim :) ) presvedci nasledujici epizody , ktere podle mne budou akcni , provazane a super .A jeste se uvidi az SGTT vida titulky to to neaglictinary jako ja spracujou jeste lip :)

presne uvedu priklad : Jake delo sakra ?:D zadne jsem tam nevidel ,ale toto mslim vazne , kdyby nekdo hodil obrazek kde je to "delo " vydet" byl bych rad a ii kdyby nekdo v cj rekl co o nem rikali

RomanArts Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Přesunuto ze sekce Spoilery, pro spoilery nyní používejte funkci spoiler.
Obrázek

Jackmax Airman
Airman

Odpovědět s citací

Tak mi to nedalo, musím svoji maličkostí také přispět. Jak už zmínil Nohajc, že lidé, kteří viděli ze sci-fi pouze SG, může připadat SGU "divný". Já, když jsem shlídnul BSG a Firefly, tak jsem si naopak říkal, že Stargate je opravdu jen pro malé děti. Nesmrtelné postavy(některé doslova), nelogický děj, nelogické chování postav, celkově takovej "crazzy" nádech. Ale co si budem povídat, původní SG1, SGA mělo díku tomu takový svůj osobitý nádech. Řekl bych, že SGU mělo horší pilot než SGA a SG1(hlavně z pohledu akce) ale jinak za mě 9/10.

gravidus Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Jackmax: Tak díky původnímu filmu SG nebyly ani děti bohů bůhví jaký pilot... Je pravda že pilot u SGA byl úžasnej..hned první epizoda, hned narazí na wraithy...

Reakce na příspěvek výše:
Emile, Emile, ty bys zasloužil...ani komentovat se mi to nechce...

Vanguard: Narovinu ti říkám, bude se ti to líbit..byla to paráda...možná i bomba... uvidíme jak budou řešit až se objeví skutečný problém, ale zatím to má s SG společné pouze SG :wink:

A to jsem to ještě neviděl s titulkama... navíc v práci se zapnutým rádiem...

Nohajc Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

No, já osobně se to chystám zkouknout dneska ještě jednou, pokud SGTT vydá titulky v rozumný čas (no pressure :) )
Jsem ještě pořád plný dojmů.
"Come along, drop this hair dryer or whatever it is."

Jackmax Airman
Airman

Odpovědět s citací

Ráno jsem si stáhl klasickej tvrip, tedka už jsem dososal 720p verzi. Mám nutkání se na to mrknout znovu. Snad ještě vydržím, uvidí se podle titulků.

gravidus Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

tak titulky k 720p taky nebudou bůhví jak rychle... je jasný že v první řadě budou na klasickej tvrip... vždycky pak trvá další den (pokus si to dobře pamatuju) než jsou titulky i na ostatní ripy... Každopádně je mi to fuk... SG zase nemám tak rád abych to musel archivovat v 720p nebo i výš...

L/-\Z/-\R0

Odpovědět s citací

Jsou SK titulky (v sekci).

Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Vanguard: Výborný nápad ;) Ja tu od poobedia keď som došla tiež čítam všeličo, nakoniec som narazila na jeden spoiler dosť veľký a už som sa na to vykašľala, a povedala som si, že si neurobím názor až kým si to nepozriem. A vyplatilo sa ;) Ten výsledok stojí za to polročné čakanie ;) Rozhodne to treba vidieť, je to skvelé 8)

EmilCZ: Počúvaj, odkiaľ si zobral to číslo - herecké výkony - 0percent?? Celkom by ma to zaujímalo, lebo herci odviedli výbornú prácu. Lepšie by bolo povedať, tak ako to usúdil môj otec "Bolo také ako každý iný seriál" lebo prepadák to nebol :)

Nohajc: S tou teóriou celkom súhlasím. Pilot nebol nijak zvlášť napínavý, podľa mňa, tak ako to väčšinou s pilotmi aj je, mal uviesť do deja, a podarilo sa mu to výborne :) A myslím, že keby som celý život pozerala Stargate a len Stargate, a zvykla by som si, asi by som omdlela, lebo toto bolo tak odlišné, ako len mohlo byť :)

(nejvic mne dostava jak pisou ze to má s SG společnou tak max bránu
Tak toto je zase hovadina. Aj ja som tam postrehla pár momentov, keď je poznať, že to predsa len písala ruka scenáristu SG :D

Popravde, ešte som z celého pozerania trocha mimo. Páčilo sa mi tam toho veľa a tiež sa mi tam toho aj nepáčilo a teraz sa mi to krúti všetko hlavou....
Obrázek

Mark Jackob Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

Co se týče dějové nabitosti, tak mě se to líbilo... ano, sice se tam nestalo to, pak to, pak to, pak to a pak to vyřešili a konec, ale jelo to opravdu, jak slibovali, se stylu BSG stalo se tam totiž to a to mělo za následek tohle, díky čemuž se stalo toto, do toho všeho zjistili že se děje ještě k tomu tamhleto a kvůli tomu to musí natáhnou do dalších třech dílů, aby zjistili jak vlastně vyřešit to... (napsal jsem ukazovací zájmena abych to 1. zobecnil 2. nespoileroval...)
STARGATE pre-Vates 01x16 První kontakt (30. 7. 2011)

"Matematika je jazykem géniů, ostatní jen opisují." - Vratislav Šembera

Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Ja som myslela skôr to, že tam nebolo toľko akcie. Dejovo ma to ale držalo v napätí, nemôžem povedať že to bola nuda :)
Obrázek

PředchozíDalší

Zpět na Obecné