Klenotka píše:
Nevím, ale mě někdy spíš překvapí, jak jsou někteří lidi naprosto bez fantazie. Je to smutné. Sci-fi, fantasy, ať už knihy, filmy nebo seriály, mi pomáhají aspoň na hodinu denně vypnout. Je to perfektní únik. Tohle přece žádná Ordinace nebo Pojišťovna nemůže nabídnout, protože tam zase někdo sleduje problémy druhých. Já nevím, ale pro mě je zase divný člověk, co kouká na tahle zvěrstva a říká tomu navíc seriál.
Chápu to u lidí jako moje máma, té už je přes padesát a už je někde jinde. Ale u mladého člověka, který se mnou navíc chodí na vysokou a který si v životě přečetl max. povinnou četbu, je to smutné.
Nevím, ale i přes všechny starosti, kterých jsem měla poslední dobou hodně, je prostě sci-fi něco, co mi pomáhá na chvíli utéct. Každý má holt jiný způsob úniku před realitou, někdo sportuje nebo třeba sbírá známky. Ale nikdo nemá právo toho druhého nazývat blbec, blázen apod. jenom proto, že sleduje sci-fi, navíc, když je to dnes jeden z nejpopulárnějších žánrů.
Tady jse zhodneme. Klenotko,já jsem na t om stejně a myslím jsi úplně to samé. Taky jsem rád, když jsi otevřu knihu a nebo jsi pustím nějaký sci-fi. Lehnu do postele a mohu jse do toho úplně vžít. Je to super relax.
Jinak takový lidi jsou nehorší, kteří jen kriizují. Oni jsi myslí, že už jen název scifi, že už to je něco divného.